Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

zbuf 24-04-10 11:32

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

poti sa incerci la dealer-ul oficial< automobile bavaria> dar cred ca pretul pe care ti-l vor cere pentru intre kit-ul va fi mai mare decat suma care ai dat-o tu pe masina:P.iti sugerez sa cauti un bmw la dezmembrai care are asa ceva sau sa cauti aici pe forum la bazar.oricum mult succes8)

DyZ 24-04-10 12:22

ebay. de co.uk - daca il vrei nou

15lda 24-04-10 15:41

Unde as putea indrepta si eu jantele ?

CT99WUW 24-04-10 23:50

Quote:

Originally Posted by CT25ALX (Post 3305616)
cine stie de unde comand si eu tot kitul de M3 pentru e36 pe original (nu replica)

Depinde cat vrei sa "arunci" in ele , daca vrei parciuri iti iei din fibra probabil pe la 800ron tot "kitu' "sunt multe oferte pe forum si pe bazarul de pe site , daca vrei ceva bun calitativ iti recomand sa mergi pe piese de origine . Nu se vor putea compara nicicand piese originale cu mapeturi.O bara de fata de M ajungea vreo 900ron daca-mi amintesc bine.Oricum parerea mea proprie ar fi sa-ti pui niste jante si o suspensie ...nu ai nevoie de M-uri atata timp cat motorul ramane acelasi.....si asa e plina tara de asa ceva.Toate cele bune daca vrei preturi detaliate da-mi PM .

Psycho 25-04-10 00:29

@ 15lda

incearca pe atelierelor sau la ulcanizarea aia non stop de pe iorga

Urban_Racing 25-04-10 22:36

Quote:

Originally Posted by 15lda (Post 3306732)
Unde as putea indrepta si eu jantele ?

La iesire din ovidiu

ing3r 26-04-10 01:54

Mai este si un atelier pt jante si la Billa , service sud se numeste! Preturi bune si lucreaza bine de tot !

CT25ALX 26-04-10 22:49

Quote:

Originally Posted by CT99WUW (Post 3307817)
Depinde cat vrei sa "arunci" in ele , daca vrei parciuri iti iei din fibra probabil pe la 800ron tot "kitu' "sunt multe oferte pe forum si pe bazarul de pe site , daca vrei ceva bun calitativ iti recomand sa mergi pe piese de origine . Nu se vor putea compara nicicand piese originale cu mapeturi.O bara de fata de M ajungea vreo 900ron daca-mi amintesc bine.Oricum parerea mea proprie ar fi sa-ti pui niste jante si o suspensie ...nu ai nevoie de M-uri atata timp cat motorul ramane acelasi.....si asa e plina tara de asa ceva.Toate cele bune daca vrei preturi detaliate da-mi PM .

jante am .... cu motorul am planuri .. asa ca ma intereseaza kitu pe M3 si cand zic pe original stiu cat trebuie sa "arunc" :D daca poti sa ma ajuti cumva as fi recunoscator :D

ct42cip 28-04-10 22:53

unde as putea gasi si eu 2 macarale electrice golf3 pentru spate, in zona , k in tara am gasit da costa cam mult cu tot cu taxa de curierat as vrea sa gasesc in constanta
poate ma ajutati
multumesc

Timofte 28-04-10 23:09

am o janta pe 17 (originala audi) din care pur si simplu a sarit o bucata , ca si cum as fi dat cu dalta in ea , am luat o canalizare ascutita . ii pot face ceva ? o pot "umple cu ceva" ? si daca da...unde?

ing3r 28-04-10 23:22

Da poti. Asa am facut eu la o janta de a mea, si mi-a umplut bucata lipsa cam cat un deget cu material. Eu am facut-o la service sud, langa Billa, te duci, intri si e un atelier, un tip Cornel se ocupa cu chestii din astea. Preturi bune si lucreaza bine!

Timofte 28-04-10 23:33

imi poti da un numar de telefon ? ti-as fi recunoscator. cu respect

ing3r 29-04-10 08:10

Imi pare rau, dar nu am nr de tel. L-am avut scris pe o hartiuta, dar am pierdut-o.
Dar du-te cu incredere acolo si sigur iti rezolvi problema!

Timofte 29-04-10 09:12

ms mult. cu respect

14kla 29-04-10 16:48

cine ma poate ajuta cu o janta de tabla 5*100 pt golf 4.multumesc

All times are GMT +2. The time now is 16:17.

- Copyright 2026 4Tuning