![]() |
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
poti sa incerci la dealer-ul oficial< automobile bavaria> dar cred ca pretul pe care ti-l vor cere pentru intre kit-ul va fi mai mare decat suma care ai dat-o tu pe masina:P.iti sugerez sa cauti un bmw la dezmembrai care are asa ceva sau sa cauti aici pe forum la bazar.oricum mult succes8)
|
ebay. de co.uk - daca il vrei nou
|
Unde as putea indrepta si eu jantele ?
|
Quote:
|
@ 15lda
incearca pe atelierelor sau la ulcanizarea aia non stop de pe iorga |
Quote:
|
Mai este si un atelier pt jante si la Billa , service sud se numeste! Preturi bune si lucreaza bine de tot !
|
Quote:
jante am .... cu motorul am planuri .. asa ca ma intereseaza kitu pe M3 si cand zic pe original stiu cat trebuie sa "arunc" :D daca poti sa ma ajuti cumva as fi recunoscator :D |
unde as putea gasi si eu 2 macarale electrice golf3 pentru spate, in zona , k in tara am gasit da costa cam mult cu tot cu taxa de curierat as vrea sa gasesc in constanta
poate ma ajutati multumesc |
am o janta pe 17 (originala audi) din care pur si simplu a sarit o bucata , ca si cum as fi dat cu dalta in ea , am luat o canalizare ascutita . ii pot face ceva ? o pot "umple cu ceva" ? si daca da...unde?
|
Da poti. Asa am facut eu la o janta de a mea, si mi-a umplut bucata lipsa cam cat un deget cu material. Eu am facut-o la service sud, langa Billa, te duci, intri si e un atelier, un tip Cornel se ocupa cu chestii din astea. Preturi bune si lucreaza bine!
|
imi poti da un numar de telefon ? ti-as fi recunoscator. cu respect
|
Imi pare rau, dar nu am nr de tel. L-am avut scris pe o hartiuta, dar am pierdut-o.
Dar du-te cu incredere acolo si sigur iti rezolvi problema! |
ms mult. cu respect
|
cine ma poate ajuta cu o janta de tabla 5*100 pt golf 4.multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning