![]() |
|
re: Club Ford Capri
merci silencer... ai un manual sa-ti traiasca! sper sa ma pot descurca cu engleza, ca tehnic are tot ce trebuie. danke, prima bere va fi a ta :D
|
numa ca lipseste de la pg.35- exact de unde incepea ajustarea tachetilor...nu-l ai tot? te rog!
|
scuza, am gresit eu. e totul o.k. merci inca odata!!!
|
1 Attachment(s)
ma uitam pe www.retromobil.ro intr-o zi si am gasit o poza...
|
Codrin, tu ti-ai pus valve de admisie cu diametrul de 44,5?... ca pe mine ma cam bate gandul. In acest sens am observat ca astia de pe oldcars.de nu au valve mai mari decat cele standard - ca sa le cumperi chiulasele:D - spre deosebire de burtonpower.com, care au.:D
|
are cineva in plus o sanie de la un scaun de capri...???? si eventual gurile de dispersie pe parbriz a aerului cald de la MK 1/2...?????
|
Quote:
Quote:
pacat k s-a dus...si nu se stiu prea multe :sad: |
Quote:
|
Quote:
|
cumpar aripi si capota fopd capri.telefon 0730723600 stau in constanta
|
Quote:
vorbeste cu el poate te ajuta. |
3 Attachment(s)
am gasit niste lampi universale, cu led, dimensiuni 110x55 mm .dimensiunea este cu tot cu tot cu garnitura. pret 30 RON bucata.
merita puse in locul celor originale , asa...3 rosii si una alba? arata tiganeala? eu cred ca sunt ptr. remorci, dar...merita? |
si unde vrei sa pui lampile alea ???Ai reusit sa reglezi culbutorii ??
|
Quote:
|
le am si pe alea originale. pe spate doream sa le pun, dar nu arata cum as fi vrut, mai lungi si cu ornamentul cromat.
cred ca am sa fac o proba la fata locului(pe masina) si apoi sa vedem cum arata. daca tot o modific :( |
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning