![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Salut din nou,nu merge link'ul care mi l'ati dat,descarc acuma de pe megaupload S L R R - v2 2 1 LE2MWM si are in jur de 360 de mb,e bun?O sa trebuiasca sa instalez alte patchuri?
|
pai daca e 2.2.1 LE2MWM o sa ai acolo un ''readme'' si o sa citesti in el si faci ce zice acolo. o sa ai patch-rui pana la 2.2.1
|
Quote:
|
Am rezolvat l-am descarcat,acum e alta problema.Mi-am descarcat un bmw e30 de pe net,totu' a mers bine l-am gasit la Dealaru de masini noi,am mai descarcat si o interga da pe asta nu am mai gasit-o,masinile cand o sa le bag in joc unde o sa imi apara?Cum as putea face sa-mi apara la car lot?
Si imi puteti da niste linkuri cu motoare intregi ,fara sa mai trebuiasca sa cumpar eu toate piesele pentru el. Am un laptop,512 rami, 2,2 ghz,si placa video de 64 :( ar trebui sa imi sacadeze? Multumesc anticipat |
da nu o sa iti mearga prea bine dar te poti juca! daca nu gasesti masina la dealer dai la ''Vehicle'' si o faci tu! nu inteleg care mai e satisfactia daca tu o iei gata facuta! Bafta!
|
Pffff....asa ma enerveaza,cred ce e al 5-lea posta consecutiv,deci.. mi-am cumparat caroseria,am luat tot ce-mi trebuia pentru exterior si ,am ajuns la engine.Mi-am cumparat fiecare piese de acolo care scria bin complatibile sau asa cumva,si cand m-am dus inapoi la garaj nu mergea sa le montez ,imi puteti spune ordinea??
Si jante sunt direct in joc sau le descarc eu ? |
Quote:
2# Daca merge montat blocul motor pe masina inseamna ca ai gresit la ordinea pieselor , nu merge sa pui pistoane fara crankshaft , clutch fara flywheel .. etc.. Ordinea din cate tin eu minte era : Bloc -> Crankshaft -> Crankshaft bearing bridge -> Pistons -> Chiuloasa -> Axe - > Bearing bridge -> capac -> admisie -> injectoare -> evacuare -> baie ulei -> flywheel -> clutch -> cutie -> curea -> alternator -> curea alternator .. Daca am gresit corectati-ma , eu numai joc SLR de ceva timp ;). |
hey....cum ii zice la mapa aia ca un sat? plz urcatio dak o aveti, sau dak nu mkr ziceti cum ii zice
|
3 Attachment(s)
hey....cum ii zice la mapa aia ca un sat? plz urcatio dak o aveti, sau dak nu mkr ziceti cum ii zice
(la asta ma refer) |
Quote:
Pe google am gasit si Audi UR . |
Quote:
Harta este Polish Roads parca. |
Quote:
|
Quote: