Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

peter 03-06-06 20:13

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

din alea mah cum sunt la intrare in mamaia...sunt ca niste tzatze iesite din asfalt..si sfarcuriile sunt portocalii..si sunt inaintea unei treceri de pietoni...

CT-87-ADY 04-06-06 01:27

Quote:

Originally Posted by peter
din alea mah cum sunt la intrare in mamaia...sunt ca niste tzatze iesite din asfalt..si sfarcuriile sunt portocalii..si sunt inaintea unei treceri de pietoni...

aha...
Tzate le zic si eu
:lol:

-=X-Team=-82-MDN 04-06-06 01:28

putze au pus ma .. .de cativa centrimetri ... e nasol rau ... sa treci in viteza peste ele ... nasoale ... dar ... lasa ... are balta peste :) ce mai ... :) si .. atentie mare .. radare fixe in constanta ... sunt 3 si sunt puse bine ... pe stalpi .. .pe semafoare .. langa semafoare ... sa ia tot bulevardul. aveti grija in 3 intersectii mai mare ale orasului .... aveti grija cum conduceti ... ca e nasoale rau de tot cu astia .. sunt pusi pe rele rau de tot .. :(

RasulESanatos 04-06-06 03:55

da ma trebuia sa zici de tzatze ca si eu tot asa le zic :))))

peter 04-06-06 08:02

este un radar pe stalp(o cutie alba) pe langa sala sporturiilor..daca nu ma insel...

CT-87-ADY 04-06-06 09:54

1 Attachment(s)
Quote:

este un radar pe stalp(o cutie alba) pe langa sala sporturiilor..daca nu ma insel...

era o cutie mare intradevar... dar nu era pe stalp

check this out:

Psycho 04-06-06 10:16

hahahahah tu-i in gura de jegoshi :)

GABBY_ 04-06-06 10:27

si unde e semnul care te avetizeaza ca in zona aceea e radar,exact cum scrie in lege ?

mike20 04-06-06 10:33

O sa apara si ala..oricum niste nenorociti, daca nu stie omu de camera nici o sansa sa o mai vada.

GABBY_ 04-06-06 10:47

dar frate ,fac pe boschetul si din mers ma proptesc in cutia aia cu radar si o fac praf :)

peter 04-06-06 11:06

loool...eu credeam ca e o cutiuta mica...cu radar...pe un stalp cum este si afara....dar la noi ce plm sa stie..cred ca in cutia aia sta un politai..cu un detector de radar...:lol: hai sa rasturanm cutia aia..:lol:

Psycho 04-06-06 11:20

Quote:

loool...eu credeam ca e o cutiuta mica...cu radar...pe un stalp cum este si afara....dar la noi ce plm sa stie..cred ca in cutia aia sta un politai..cu un detector de radar...:lol: hai sa rasturanm cutia aia..:lol:

si eu cre dk e la fel unu cu o foaie de hartie si cu un radar care ia viteza si .... le scrie p o hartie .. :)

RasulESanatos 04-06-06 11:50

Quote:

Originally Posted by Psycho
si eu cre dk e la fel unu cu o foaie de hartie si cu un radar care ia viteza si .... le scrie p o hartie .. :)

pfoa mai vreisa aiba si radr :))))) ochiometric ma :)))) "hmm asta parca are cu 10 km/h mai mult :))) gata il tyrecem pe foaie" :))

peter 04-06-06 12:15

:lol::lol:

ca sa verifiacm daca e cineva in ea...o rasturnam ce ziceti ? buahah

si daca nu merge impinsa...o legam de o masina..si o tragem pana in port.:lol:

d3vilish_lips 04-06-06 14:37

.......deci cutia aia nu mai este akolo de cateva zile sa stiti :rolleyes2 au mutat`o si cik o sa fie mai multe din`alea.....

All times are GMT +2. The time now is 11:11.

- Copyright 2026 4Tuning