![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
din alea mah cum sunt la intrare in mamaia...sunt ca niste tzatze iesite din asfalt..si sfarcuriile sunt portocalii..si sunt inaintea unei treceri de pietoni...
|
Quote:
Tzate le zic si eu :lol: |
putze au pus ma .. .de cativa centrimetri ... e nasol rau ... sa treci in viteza peste ele ... nasoale ... dar ... lasa ... are balta peste :) ce mai ... :) si .. atentie mare .. radare fixe in constanta ... sunt 3 si sunt puse bine ... pe stalpi .. .pe semafoare .. langa semafoare ... sa ia tot bulevardul. aveti grija in 3 intersectii mai mare ale orasului .... aveti grija cum conduceti ... ca e nasoale rau de tot cu astia .. sunt pusi pe rele rau de tot .. :(
|
da ma trebuia sa zici de tzatze ca si eu tot asa le zic :))))
|
este un radar pe stalp(o cutie alba) pe langa sala sporturiilor..daca nu ma insel...
|
1 Attachment(s)
Quote:
check this out: |
hahahahah tu-i in gura de jegoshi :)
|
si unde e semnul care te avetizeaza ca in zona aceea e radar,exact cum scrie in lege ?
|
O sa apara si ala..oricum niste nenorociti, daca nu stie omu de camera nici o sansa sa o mai vada.
|
dar frate ,fac pe boschetul si din mers ma proptesc in cutia aia cu radar si o fac praf :)
|
loool...eu credeam ca e o cutiuta mica...cu radar...pe un stalp cum este si afara....dar la noi ce plm sa stie..cred ca in cutia aia sta un politai..cu un detector de radar...:lol: hai sa rasturanm cutia aia..:lol:
|
Quote:
si eu cre dk e la fel unu cu o foaie de hartie si cu un radar care ia viteza si .... le scrie p o hartie .. :) |
Quote:
|
:lol::lol:
ca sa verifiacm daca e cineva in ea...o rasturnam ce ziceti ? buahah si daca nu merge impinsa...o legam de o masina..si o tragem pana in port.:lol: |
.......deci cutia aia nu mai este akolo de cateva zile sa stiti :rolleyes2 au mutat`o si cik o sa fie mai multe din`alea.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning