![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
:)) |
Bărbaţi accepţi? :lol:
Eu NU mă ofer, eram doar curios la ce virginitate ţi-a mai rămas :lol: |
Quote:
|
Salut,nici nu stiu cum sa incept.Acum 3-4 luni mi-a sarit o fata in ochi prin scoala care mi sa parut draguta,acum o saptamana m-am indragostit de ea si nustiu cum sa ma bag cu ea in seamana eu nefiind din anturaju ei.Nustiu ce sa fac ea nu da nici un semn,sa i fac rost de id-ul de mess,de numarul de telefon???Ajutatima nu stiu ce sa ma mai fac...:)
|
Quote:
|
Poate nu vrea si ma fac de ca*cat in fata la prieteni.Sa il cer la prieteni???Si cum sa incep discutia pe mess daca nu stie cine sunt..???
|
In primul rand, poti incepe prin a mai invata putin limba pe care o vorbesti si gramatica acesteia...
Iar in al doilea rand, nu exista o lege scrisa sau nescrisa pentru a agata pe cineva, totul vine de la sine si pe moment. Oricum, toate astea probabil ca s-au mai discutat si daca chiar doresti sa afli un raspuns concret adresat intrebarii tale, atunci te-ai apuca sa mai rasfoiesti paginile acestui topic. Asa ca, i-ati inima in dinti si apuca-te de treaba, nu fi timid, cu rusinea mori de foame. Bafta! Apropo, cum se numeste asta? Dragoste la prima vedere sau...? Ciudat cum ai ajuns sa te indragostesti de cineva doar din priviri si fara sa porti o conversatie cu acea persoana. |
Quote:
Iar in al doilea rand e usor de spus greu in practica si o stiu mai de mult dar acum mi-a sarit in ochii..:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu-i mare chestie.trebuie sa fii stapan pe tine.si ce daca o sa se uite prietenii tai/prietenii ei "ciudat" la tine.asta n-ar trebui sa te impresioneze absolut deloc. generatia asta a "cuplarilor" virtuale(gen mess , facebook , twitter , hi5 si care doamne iarta-ma mai e) sincer e prea de tot....ce-o sa urmeze?sex virtual?? |
Quote:
Daca ma refuza ce ma fac???:shock: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning