![]() |
Re: La Multi ani CIOKY!!!
La multi ani baiatu cu dacia alba cu capota neagra:)))
|
Re: LA MULTI ANI Alex Blondu aka SVE!
La Multi Aniiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!! Sa Toarne Bereaaaaaaaaaaa
|
La Multi Ani.....multa Sanatate Si To Ce Iti Doreste Inimioara !!!!!
Astept Vineri Sa Imi Dai De Baut... |
multumesc mult baieti si apreciez ca ati fost foarte "spontani" si am primit telefoane cu 2 zile inainte :)
oricum apreciez gestu si de baut dau vineri daca ma asteptati pana mai tarziu asa k am niste treaba... deci sa veniti cu taxiu:D si la multi ani pentru alex blondu k azi e ziua lui |
multi ani traiasca ... multi ani traiasca... la muuuullltttiii aaannniiiii :D
|
Re: La Multi Ani Aleks!!
mai se primeste un "la multi ani" cu intarziere :oops: :oops:
|
LA MULTI ANI CIOKY! TOt ce iti doresti sa iti fie de bine ...
|
Quote:
|
Re: La Multi Ani Aleks!!
e bine mai tarziu decat niciodata, asa ca multumiri pentru urari, sa fie si la voi ce-mi doriti mie :p
|
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
cu placere baieti, poate reusiti sa urcati si pozele si filmele pe sectiune pe bacau, la topicul dedicat intalnirii, va rog eu, pentru ca a fost un eveniment frumos
|
La Multi ani Cioky, sa fii sanatos ,si sa ai parte de masini scumpe si femei frumoase :D ;)!!!
|
multumesc pt aprecieri si pt urari ... o sa fie si bere .... sa avem locatia sa inceapa agitatia :)
|
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
eu o sami fac 2 banere cu crazy drivers pt parbriz si luneta.. si cica ma ajunge aprox 150 bucata. cei la care ma duc cica fac si inscriptionari, vinyluri si tot ce vrei... dak mai vrea careva.. sami zica
|
La Multi Ani Stefan
LA MULTI ANI STEF !!! Sa fi iubit si sa ai parte numai de bucurii.multa bafta iti doresc ,sa fi sanatos. Sa auzim numai de bine.
|
Re: La Multi Ani Stefan
Te-ai cam grabit matalutza, ca ziua lui e pe 14 decembrie, da' e bine ca ati inceput de pe acum :D :D :D
Oricum, speram sa fiu eu prima sa-l felicit, da na...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning