Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

t_c_v 25-01-09 01:43

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

as vrea sa vad Psycho ce zici si u :D

Mustang 25-01-09 09:16

Quote:

Originally Posted by t_c_v (Post 2007841)
eu mi-as fi dorit sa fiu cu ea dar daca nu se poate acum momentan si cel putin pentru cateva luni as vrea sa fiu singur sa mai fac si eu una alta . Iar de realizat si sa se intoarca inapoi .. nu prea cred , nu ca as fi eu pesimist sau stiu eu ce , dar niciodata nu mi s-a intamplat asta .. sa se reintoarca cineva la mine . Nu vad de ce s-ar intampla acum. Mersi mult de sfaturi , la urmatorul chef o sa beau un pahar si pentru tine ;)

Crede-ma ca in momentul cand lumea iti va fi mai draga o sa apara si ea. Ori o sa incerce sa zgarmane trecutul sa vada daca mai ai vreun sentiment pentru ea, ori o sa aibe intentiile onorabile si sa vrea sa fie cu tine.
Personal, nu ti-as recomanda sa te risti la o noua relatie cu ea: m-am impacat cu o fosta o data si am constatat ca "ciorba reincalzita nu are acelasi gust", indiferent daca intentiile ele erau pe bune sau daca vroia sa isi bata joc. Eu am pus punct inaintea ei...

Tare faza cu paharu'...
Cheers!

gbry_el_05-RSG 25-01-09 16:05

nu o uiti...doar ai senzatia ca ai uitat-o. doar e iubire. poti uita persoana pe care ai iubit-o?

t_c_v 25-01-09 18:15

am vorbit azi cu ea ,am vrut sa vad daca sigur are prieten si am intrebat ,, dar pe actualul tau prieten nu il deranjeaza ca vorbesti cu mine ? " iar ea mi-a raspuns ca ea vorbeste cu cine vrea si nu ii zice nimeni ei ce sa faca ...
Deci s-a sfarsit. pacat ...

gbry_el_05-RSG 25-01-09 18:26

asta am realizat si eu azi!

Mustang 25-01-09 21:12

Quote:

Originally Posted by t_c_v (Post 2009594)
iar ea mi-a raspuns ca ea vorbeste cu cine vrea si nu ii zice nimeni ei ce sa faca ...

N-ai idee cat de mult se aseamana comportamentul tipei asteia cu ce am avut eu la "usa" ... iti spun ca e mai bine ca ai scapat de ea. ;)
Crede-ma pe cuvant. ;)

Psycho 25-01-09 22:26

[quote=t_c_v;2007517].....d intra pe mine tot ea pune intrebari... ea gaseste subiecte de discutii... nu am mai fost vorbita o ora dupa aceea ... si m-am mirat ca m-a salutat inainte sa plec.....

hai sa iti zic de situatia mea cu fosta .. aa pai nu e nici una :)) ahhaha nu am mai vb cu ea de 2 luni 3 cred si imi este foarte bine .. baietii din constanta pot sa iti confirme asta ... cel putin aseara a fost o replica ceva de genu la masa .. bai dar nu te ami satura dumnezeu .. hai am inteles una doua .. dar trei frate :)) ...

am citit ce ai scris tu in legatura cu fosta .. iart-o frate si eu eram la fel a fost singura femeie la fel am suferit si eu .. destul dar viatza e frumoasa si sunt fete o gramada ia aplica metoda cu ignore sa vezi ce bien e ... se intoarce roata .. uneori da uneori nu .. depinde de fiecare .. da de ce sa mananc *** ca si pe mine daca m-ar suna poate m-as impaca cu ea .. am zis poate .. dar nu bag mana in foc .. momentan am altele .. si teraba ca era cu unu de mana .. poate tia- facut in ciuda .. ele mai au si prostul obicei de a isi impune ceva si a incerca sa te faca sa intelegi ceva dar nu inteleg ca uneori chiar nu ne afecteaza :)) .. fac ambitii prostesti .. hai sa iti zic ce mi s-a intamplat weekendu asta .. am iesit cu 3 bucati .. binenteles ca au inceput intrebarile ce cine cum .. care e treaba cu blonda .. care e teraba cu bruenta .. da aialalta bla bla .. in fine ... a fost bestial .. si vineri am cunoscut o alta tipa .. pe net .. :)) .. pui mei .. am iesit azi cu ea .. si .. aaa pot sa zic ca ... dupa un suc cu ea suntem impreuna ne-am inteles de minune si a fost bestila tipa m-a facut sa ma simt superb .. are ochii verzi si .. cred ca m-am indragostit .. pui mei dar mai am o blonda .. cu och ialbastri .. cu care ami sunt .. si ... pui mei aseara m-am lipit de o minora de 17 ani .. bagabontii astia din gasca erau numai cu ochii pe mine si ea .. bine .. dar cealalta nu stie si nici nu vreau sa afle :)) .. incearca sa o uiti pe fosta .. vei avea parte de experiente minunate si viata e prea scurta esti tanar .. las-o in pace sa viseze ea la feti frumosi si la ce mai viseaza sutn o gramada de femei .. toate au fanta roz ;) ...daca e sa fiti impreuna veti fii , stiu o poveste de dragoste si de viata a unui gagiu de aici de pe forum .. care e de invatat si de luat aminte .. asa ca veziti de treaba .. viata merge inainte cunoaste fete .. daca vii la constanta la vara .. ( baietii zic ca sunt peste .. pui mei alta pe fiecare saptamana ) te scot in oras .. cu fetili ;) .. nu iti inchipui ca am bani sau papagal .. nu, sunt natural .. am o solenza .. si o gramada de idei si de prostii in cap ;))

crede-ma ca te inteleg ca tii la ea .. dar .. stii cum e sa stai langa cienva si sa simti ca e ceea ce iti doresti ca te face sa te simti fericit si iubit .. si meritat .. nu vrei sa stii ce senzatie e .. te topesti ( bagami-as cred ca m-am indragostit fuck ... ) si asta doar vorbind 1 zi pe mess .. a doua zii al suc si acum tipa e topita dupa mie si eu la fel ... fuck .. nu e pitzi , exact cum sunt eu .. ii place sa leneveaasca in weekenduri ii place sa manance cioco , ii place sa iasa la suc seara , nu ii prea place in cluburi .. este .. eu in varianta masculina .. treaba cu ce se intampla dincolo nu se spune ;) e fecioara .. restu va las sa va ganditi voi ( fecioara zodia ;) )

asa ca incearca sa te distantezi de fosta .. taie cu ea orice contact ... nu mai intra pe ea .. daca te suna raspunde-i data vrea sa o ajuti ajut-o fii distant doare cel mai tare .. comporta-te ca si cum ti-ar fii prietena ca asta iti este nu iti mai este iubita .. sau daca nu poti gandii asa gandeste-te ca a pus altu mana pe ea ... si a fost acolo unde ai fost numai tu :D

fuck dude .. exista o gramada de femei .. asculta aici la un vulpoi batran si care acum 4 luni plangea dupa fosta noaptea .. dude .. nu pot spune multe lucruri pe forum ca mai sunt si spioni .. care ;) dar viata e frumoasa dude .. femeile sunt multe .. nu vrei sa stii cum am simt de ieri .. azi de cand am iesit cu tipa asta .. fuck .. plutesc ... bine si la aia minora ma gandesc da .. asta e .. si blonda mea e ok ...

iart-o .. stiu ca te doare dar incearca sa te distantezi .. crede-ma ca si eu am suferit destul .. ma uitam la pozele ei la inceput cand isi punea poze de prin cluburi pe hai cinci .. mi-au zis prietenii ca fosta arata bine ac era simpatica .. ok .. si fuck .. ce plm sa fac daca nu a mai vrut .. sunt altele care ma vor adanc si gros ;) hahah e o vb in popor ;) nu se poate dragoste cu forta .. poate e mai bine fara ea .. vrei sa iti zic ce ciudata e viatza .. tipa care m-am int. cu ea e despartita din iunie .. ca si mie .. coincidenta :) .. prima ei relatie .. la fel .. la mine priam relatie :) .. pff ..

daca o poti ajuta .. cu ceva ajut-o .. cu bani cu relatii cu orice .. dar be just friends .. daca vrei sa te mai impaci cu ea tine-o in sah mat .. unii zic , ca impacariel merg unii zic , ca nu .. nu stiu ce sa zic .. uneori merg alteori nu .. fiecare se schimba .. dupa ce prinzi putina libertate ... nu mai poti fii la fel cum erati inainte e greu ... dar paote ca merita incercat .. dunno

God Knows

O seara placuta,
Catalin

Psycho 25-01-09 22:38

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 2000628)
Sa mai zic de anturajul comun? :rolleyes2
Eu imi vad de viata mea, am si alti prieteni, dar nu pot renunta la cei vechi, si deci suport sa il vad in continuare.... Draq stie cum o sa ies din asta.........

asta cu anturajul comun e o problema .. crede-ma ca eu cat de cat mi-am facut alti prieteni .. alte grupuri ... aa.. am si prietenii vechi la care nu voi renunta ever chiar daca nu mai sunt cu ea ..

la gabi .. la aleks .. minnirally .. fug-u .. lucian .. big-u capu , edy .. si restu doar ca m-am despartit de ea .. fuck .. never ...

vei iesi din statea asta .. o sa discutam peste ceva vreme si ai sa ma scuipi ca o sa zici ca am gura aurita .. si ince ceva IMPUNETI .. Dumnezeu iti da cat poti sa duci .. nu iti da mai mult ... !

Catalin

gbry_el_05-RSG 26-01-09 05:42

pshicho am un mare respect pt tine. esti genul de persoana care vede partea buna a lucrurilor, partea plina a paharului. felicitari! as vrea sa fie asa de usor,sa pot trece repede peste tot. uite ca nu pot,nu sunt baiatul ala mare si tare care cred toti. pur si simplu am iubit-o,o iubesc,si o voi iubi mereu. oricand ma va suna sa ne impacam oricand o sa o primesc inapoi. si peste o luna,un an,doi... cine stie. eu unul sincer cred ca o sa o iau razna...aceleasi simtome..ma trezesc noaptea,ma gandesc mereu la ea,tot ce e in jurul meu imi aminteste de ea,multe adunate. e greu,si imi e greu sa ma prefac ca am uitat-o si ca nimic nu ma mai afecteaza. totul ma afecteaza. o parte din mine a murit...

Mustang 26-01-09 07:14

Psycho - ditai romanu' ai. :)
Si da... esti indragostit... da' de care frate? Ca m-ai ametit cu n-spe femei... :)
Sau nu stii nici tu? :lol:

Cat despre faza cu fetili si marea... nu ma iei si pe mine cu "gasca" ta? :lol:
Ma lasi pe mine doar cu cele 3 gagici, ca ma descurc eu... :)
Restu's ale tale - am incredere in gusturile tale. :)

bodyspeed 26-01-09 15:01

Psycho .. deci nu te pot urmări.. bruneta, blonda. şi mai era una
Aşa mi se īntāmpla cānd uit, incerc să uit persoană la care ţin, iubesc etc..atunci devin interesant ..hmmm,. ma mir ca sunt pe cat se poate de indiferent..cu ele.., asta le da de gandit .., si fac primu pas...ele
Dacă ma prind pe picior gresit.., amān ca nu sunt ok. şi iar amān pāna numai insistă.. şi mai este varianta dacă ies cu ele.. tot ce se īntāmpla este ca o mostră de fantezie, de fantasmă repetitivă ca un desert ....nu e ceea ce vreau.. nu stiu...

t_c_v 26-01-09 22:26

am vorbit si azi cu ea dar cica nu are rost sa o astept ca ... mi-a tot dat motive. Si da , are prieten, si cel putin ar fi trebuit totusi sa imi zica ea mie , nu sa aflu eu cu ochii mei , dar ce sa faci. Acum sunt sigur de ceea ce vreau , si vreau sa o uit. M-am pus pe invisible la ea si am tot sters'o din lista. Pur si simplu nu mai vreau sa o vad, si cand ma gandesc ca am incercat atat de tare sa o recuperez, si am facut atatea gesturi si inca as mai fi facut dar pe degeaba.E greu acum,dar am vointa si cu siguranta, cu trecerea timpului, o voi uita. Sper sa o duca mintea sa realizeze candva ce a pierdut. Multumesc Psycho pentru ce ai zis , ma simt mult mai bine dupa ce am citit cele spuse de tine.

t_c_v 27-01-09 03:44

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2010133)
N-ai idee cat de mult se aseamana comportamentul tipei asteia cu ce am avut eu la "usa" ... iti spun ca e mai bine ca ai scapat de ea. ;)
Crede-ma pe cuvant. ;)

acuma e foarte schimbata,foarte increzuta, adevarul e ca e si foarte frumoasa si arata foarte bine, inainte era o fata de miliarde din toate punctele de vedere , acum imi zice ca la ea i-ar putea fi bine langa orice baiat ca ea ii capabila sa faca pe oricine sa o iubeasca....nu stie ea ca nu poti face o persoana sa te iubeasca si daca ii dai toti muntii si oceanurile , iubirea vine de la sine.... Sunt multe lucruri pe care ea nu le stie , sper sa isi dea seama k viata nu ii asa roz precum crede ea si sa se trezeasca la realitate

Psycho 27-01-09 09:08

pai varinta oficiala .. e ca in final voi ramane doar cu o tipa .. tipa care am pus-o la poze cu prietenele asa .. e super ok ....

tcv -> cea ami mare prostie sa stai sa o astepti .. e cea mai mere prostie .. pune-te in situatia ei .. cum ar fiis a stii ca tu ai parasit-o si ea ti-ar zice stii iubitu ... lasa .. ca eu te astept .. nu ti-ai lua lumea in cap stiind ca ea e acolo si te asteapta .. nu face asta .. e cea ami mare prostie ... iti faci rau si te vei chinui tu ... fete sunt .. ia da o raita pe hai cinci ... eu daca ma pun pe hai cinci cu commenturi .. in 2 zile maxim fac rost de cel putin 2 - 3 nr de tel id-uri de telefon .. si intr-o saptamana din 3 - 4 eu zic ca cel putin 2 scot la suc ... serios ...

t_c_v 27-01-09 10:55

o sa ies si eu prin oras , acum vreau doar sa termin cu examenele si sa ma duc dupa aceea pana la mine la tara sa ma mai relaxez un pic k am nevoie ....Oricum eu nu o sa mai vorbesc cu ea , direct adio i-am zis pentru ca pur si simplu m-am saturat , ea numa la ea s'a gandit ca daca m-ar fi iubit , m-ar fi inteles si ne-am fi impacat pana la urma ... dar se pare ca ea nu m-a iubit.

All times are GMT +2. The time now is 11:58.

- Copyright 2026 4Tuning