![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor (off topic in limita bunului simţ)
sa incepem cu inceputul:
costel, e drept, oamenii care eram inainte au devenit altceva...am evoluat(sper eu) dar in acelasi timp am ramas aceasi prieteni...chiar daca acum sunt cluburile, bisericutele...dar zic eu, inca suntem uniti...si daca vrem, inca putem sa ne distram cum o faceam odata...trebuie doar sa ne amintim cum a fost...si sa incepem sa vedem iar partea distractiva in pasiunea noastyra pt masini si sa mai lasam concurenta si "orgoliile" pe asfalt... crys, eu unu nici nu vroiam sa-mi bat capu, dar ma simt nevoit sa o fac..."fondatorii" miscarii de tuning pe care te lauzi ca ii cunosti, nici nu te baga in seama, in afara de 1-2....si, da, ai fost de la inceput...si...ce ai lasat in urma ta....doar praf si pulbere...ca si in viata personala...si nu ma apuc acum sa povestesc cum stateam la tine la magazin(cand lucrai ca vanzator) si te plangeai ca nush ce si nush cum, si tu singur o facai pe fata aia in diferite feluri...ca apoi sa te impaci cu ea...ma rog... disensiunile si separarea...astea au fost datorate de cei care au vrut sa se bage cu forta si nu au fost integrati...adica tu....care nu ai fost recunoscut ca lider... da, au fost certuri, dispute, doar nu vrei sa te intelegi bine cu totii, dar am fost barbati sa ne asumam actiunile si sa putem trece peste unele lucruri... prietenii tai...pentru cat timp.?? pana o sa vada cat de fals esti cu adevarat.... respectul pe care l-ai castigat....doar prin pupincurism si vorbe goale... ai mai spus de 1000 de ori ca nu vei mai posta si totusi iata ca o faci din nou....nu ai avut niciodata curajul sa infrunti pe cai cu care ai divergente decat din spatele unui calculator.....imi pare rau...dar la faza asta nu esti barbat..... a, si in caz ca esti mai tare de cap, te rugasem sa renunti la orice false apartenente la clubul crazy drivers...problema aceasta fiind discutata in cadrul intalnirilor saptamanale, si acceptata de presedintele Stefan Ciocoiu.. asa ca... |
Espi, te asteptam deseara la 9 sus in rond. Bem o mocolata si apoi cautam un loc unde sa vedem cati km putem face de-a latu' :D Invitatia nu e valabila numai pentru Espi, ci PENTRU TOATA LUMEA 8)
|
eu imi vad de treaba.. nu ma bag in vorbele lui ca.. nu are rost.. are mintea odihnita :D
nu stiu de ce ii mai citeste cineva posturile..sincer.. am vazut niste nume aruncate la misto pe acolo si mi-a atras atentia "prietenia" lui cu Kazy.. :lol: :))) sa vedem si ce parere are Kazy.. (asta ca fiind una din miile de minciuni :D ) asa.. iar legat de ce ai mai scris acolo.. nu te mai obosi.. ca iar te arzi de unul singur.. subiect incheiat si ras-incheiat :D ca sa nu iti ard vreuna ;) :))) baieti.. poate ne vedem seara asta.. in functie de cum terminam cu discutiile particulare :D bafta si ..speram.. drum uscat ! |
slip ia-o uşor tată, ce naiba...
|
Quote:
oricum mersi ca mi-ai atras atentia.. o sa fiu mai "calm" in vorbe :D bafta |
nu-mi mai zi şefu, ca e naşpa, numa' de şefie n-am mai suferit :lol:
las pe alţii mai interesaţi să fie şefi, n-am eu treaba :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dap...RAZ-ul e pe dreata, asteapta un transplant de motor...acum am un e36 coupe, de culoare violet...desi momentan stau mai mult prin VS...poate o sa ne vedem curand....
|
Sa mor de ras nu alta...auzi la el...sa invatz agramatica...doamne..pe bune ca sunt multi oameni cu ..mari probleme " spirituale" si s au intalnit toti pe acest forum..nici nu stiu ce sa mai zik....poate mi ridica " permisul" cineva.....din cine stie ce motive...dar ma risc ce draqu ...ca pot merge si pe jos...si spun.... din nou dar cu alte cuvinte....ce am vrut sa spun mai devreme in ultimul meu " post' referitor la mesajul scris de
(KayserZAR) : " mesajul era adresat baietilor si fetelor carora le-au cumparat mamica cu taticu masina si ies pe copou in etalare de figuri si nu iti dau prioritate si care pana la urma tot ei se izbesc prin copaci...... cum am mai spus aveti grija cum apasati pe pedala. nu a fost un apropo la adresa nimanui. cat despre masina de faleza nu stiu ce sa zic doar ca avem cateva baze de agrement in iasi care si alea sunt rapanoase. iasul e situat pe 7 coline...." ..........care avea probleme cu cei care se plimba pe copou.....si care nu mai incape de ei...oricum pe aici nu s a discutat vreodata despre ei..si oricum nu conta asta...daca n am fost inteles bine..poate ca e de la vreo " supradoza" de " Cocaine"...cine stie....si poate ca un mesaj se citeste si unul..ba....dar in fine.....oricand esti dispus sa mi dai un " extemporal"..este primit..dar sa facem poate un concurs impreuna...sa vedem care i a nota mai mare...ok..?? daca pe 4 roti nu avem unde da " o proba" macar sa ne batem in gramatica... nu..???...oricum mersik fain...esti un dulce...si astept raspunsul..adik...ce anume am gresit din punct de vedere gramatical...tot pe forum..si te rog sa fie " corectat cu rosu"..ok..?? si eventul o nota... dar...probabil cum ai spus si tu...ma agit degeaba...e ca si cum eu as fi .... " ateu"... daca stii ce i ala...si cum sunt prea multe " bisericute" pe aici nu as putea sa supar pe nimeni...si cum n am luat nota de intrare...asta e..mai incerc la alta poarta..nu..??/......pace tuturor si....promit ca nu mai deranjez....incerc sa nu ma pun .....cu cei cu mintea odihnita ...:twisted: |
Quote:
|
Scuze de offtopic si scuze ca ma bag aiurea in seama!
Domnule zorro6299 : Nu cred ca cineva are ceva cu tine! insa incearca sa lasi limbajul de messenger si exprimarea anagramata deoparte, pentru ca ea este cea care iti creaza neplaceri! (asta a fost ca sfat) Km fara incidente si asfalt uscat tuturor! |
Nu e nici un offtopic,tocmai ca aici este locul pentru offtopic:D
Uite ktalyn si-a dat seama care-i treaba,poate te prinzi si tu zorro ;) Si ca un sfat,nu o sa va ia nimeni in seama posturile atata timp cat va ascundeti dupa un calculator,dar nu gasiti niciodata timp sa veniti la o intalnire,oricare ar fi ea..Intr-o astfel de comunitate nu se intra cu japca:-) Vorbele pe locul 2,faptele pe locul 1;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning