![]() |
Re: Īntālnirile membrilor 4tuning din Bacău
28 Attachment(s)
and...za rest..
|
felicitari pentru poze.... un adevarat pasionat.....
Pun si eu un clip de azi dimineata... https://www.youtube.com/watch?v=w2MAQIZMU2k Razvan LKN :lol: |
Quote:
multumesc razvan, un adevarat pasionat dar care mai are enrom de invatat...am sa astept sa facem si o sesiune foto mai calumea, pe lumina, sa iasa ceva calumea :D |
Quote:
Bafta, Razvan LKN |
Quote:
|
focs pentru poza aia in baie imi pun tobe cat mai silentioase pe masina numai ca sa iti fac in ciuda si sa nu ma auzi cand te iau pe capota :evil: pe trecere, langa trecere, pe trotuar, scari, nu conteaza :twisted:
|
poze cu onestenii si amsinile lor nu ai fOcs...???
|
Quote:
|
in al 2 lea set de poze, a 23a poza...primilor doi nu li se vede fata. dar ceilalti doi seamana perfect cu sageata si kobra :lol:
bine ca poze in baie ai putut face...dar afara BA :x |
m-am prins si eu ca era intalnire ....dar cam tarziu...:???:
|
Quote:
focs se cam tine de glume, in loc sa faca poze la masini mi-a facut mie poze la baie si cand m-am inecat cu shaorma :evil: |
bossicilor, daca tot atata...din 40 de oameni am fost singuru cu aparat, + frigu pulii + fa si la oameni sa se vada ca au venit multi, daca asa data viitoare sa va face`ti cu telefoanele.
|
Quote:
|
stai tu si aduna 40 de oameni care unii din ei se vad 1 data la cateva luni, sa le fac poza de buletin :), nu cred ca realizezi ce spui, da am zis ca fac poze dar asta nu inseamna sa stau de manutza cu fiecare sa ii fac poze de buletin/diploma etc si nici n`am zis ca ma apuc de sesiuni foto in seara respectiva...:)
|
Super super a fost intalnirea si atmosfera. Pacat ca eu nu am fost...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning