Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

f0cs 20-02-10 14:44

Re: Īntālnirile membrilor 4tuning din Bacău

28 Attachment(s)
and...za rest..

Red Celica 20-02-10 15:20

felicitari pentru poze.... un adevarat pasionat.....

Pun si eu un clip de azi dimineata...

https://www.youtube.com/watch?v=w2MAQIZMU2k

Razvan LKN

:lol:

f0cs 20-02-10 15:21

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3105961)
felicitari pentru poze.... un adevarat pasionat.....

Razvan LKN

:lol:

multumesc razvan, un adevarat pasionat dar care mai are enrom de invatat...am sa astept sa facem si o sesiune foto mai calumea, pe lumina, sa iasa ceva calumea :D

Red Celica 20-02-10 15:49

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 3105966)
multumesc razvan, un adevarat pasionat dar care mai are enrom de invatat...am sa astept sa facem si o sesiune foto mai calumea, pe lumina, sa iasa ceva calumea :D

mi-ar face mare placere.... oricum asta-i doar inceputul.... anul asta va fi spectacol mare si cu multe evenimente...eu vreau sa fac cel putin 4 la Suceava.... asa ca avem timp sa ne vedem si tragem un foto shut profi...

Bafta,

Razvan LKN

f0cs 20-02-10 15:57

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3106019)
mi-ar face mare placere.... oricum asta-i doar inceputul.... anul asta va fi spectacol mare si cu multe evenimente...eu vreau sa fac cel putin 4 la Suceava.... asa ca avem timp sa ne vedem si tragem un foto shut profi...

Bafta,

Razvan LKN

mai mult ca sigur ne vom vedea la 4tdays si mai discutam atunci ce si cum, vin sa te trag in poze si atunci :lol:, si apoi weekendu celalt dupa 4t days te asteptam la bacau , tot la costum, of course daca ai timp si se poate...

kobra_bc 20-02-10 16:31

focs pentru poza aia in baie imi pun tobe cat mai silentioase pe masina numai ca sa iti fac in ciuda si sa nu ma auzi cand te iau pe capota :evil: pe trecere, langa trecere, pe trotuar, scari, nu conteaza :twisted:

Andrey_FL 20-02-10 16:53

poze cu onestenii si amsinile lor nu ai fOcs...???

f0cs 20-02-10 16:58

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 3106168)
poze cu onestenii si amsinile lor nu ai fOcs...???

toate pozele au fost postate, era putin cam frig si v`am sarit pe multi, cer scuze, next time.

Bmw_Rulllzzz 20-02-10 17:07

in al 2 lea set de poze, a 23a poza...primilor doi nu li se vede fata. dar ceilalti doi seamana perfect cu sageata si kobra :lol:
bine ca poze in baie ai putut face...dar afara BA :x

Acc3l3ratoR 20-02-10 20:47

m-am prins si eu ca era intalnire ....dar cam tarziu...:???:

kobra_bc 20-02-10 22:36

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 3106196)
in al 2 lea set de poze, a 23a poza...primilor doi nu li se vede fata. dar ceilalti doi seamana perfect cu sageata si kobra :lol:
bine ca poze in baie ai putut face...dar afara BA :x

si mai era si aleks langa mine :-P

focs se cam tine de glume, in loc sa faca poze la masini mi-a facut mie poze la baie si cand m-am inecat cu shaorma :evil:

f0cs 20-02-10 23:05

bossicilor, daca tot atata...din 40 de oameni am fost singuru cu aparat, + frigu pulii + fa si la oameni sa se vada ca au venit multi, daca asa data viitoare sa va face`ti cu telefoanele.

YOKO28 20-02-10 23:38

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 3107351)
bossicilor, daca tot atata...din 40 de oameni am fost singuru cu aparat, + frigu pulii + fa si la oameni sa se vada ca au venit multi, daca asa data viitoare sa va face`ti cu telefoanele.

Da nu te supara ca tu ai anuntat ca faci poze !!:D ca fotograf trebuia sa aliniezi lumea sa faci o poza de grup :D chear si masinile Ca la nunta ca tot se adusese vorba!!!:D nu ca paparatzi care si cum il nimereai;)

f0cs 20-02-10 23:53

stai tu si aduna 40 de oameni care unii din ei se vad 1 data la cateva luni, sa le fac poza de buletin :), nu cred ca realizezi ce spui, da am zis ca fac poze dar asta nu inseamna sa stau de manutza cu fiecare sa ii fac poze de buletin/diploma etc si nici n`am zis ca ma apuc de sesiuni foto in seara respectiva...:)

morpheusmaster 21-02-10 00:56

Super super a fost intalnirea si atmosfera. Pacat ca eu nu am fost...

All times are GMT +2. The time now is 21:02.

- Copyright 2026 4Tuning