![]() |
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
vai mama :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
hmmm cam aiurea:rolleyes2
|
o pierdere mai mare de vreme n-am vazut
|
4 Attachment(s)
damn.. cum sa nu impusti proprietarul? :? :x
|
Un A6 asa urat nu am mai vazut:cry::evil:.
|
pakat de culoare in rest masina imi place :)!!
|
Quote:
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1249547568 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1249034947 |
Parerea mea e ca pe Audi acela nu dau bine jantele, in rest e mai mult decat ok.
|
sincer mie in mare imi place audi`ul ... cateva obiectii ... emblemele de audi de pe margine ... si jantele cromate ... in rest mi se pare oke masina ... pot sa spun ca e chiar reusita :)
|
Quote:
|
cred ca sunteti un pic overzealous. cum vedeti ceva "nou" sau putin iesit din comun => kitsch
acel e46 este un kitsch pt ca are jantele vopsite intr-o culoare mai neobisnuita? a6 este kitsch pt ca are niste jante cromate si "desene" ? daca da, at polo de mai sus ce este? poate e46 si a6 nu se incadreaza in gusturile personale ale unora dar nu cred ca sunt niste masini care merita puse la un loc cu ,de ex, polo de mai sus. just my 2 cents |
Quote:
|
Daca ar fi avut niste jante mai frumoase nu cromate si o culoare mai "ochioasa ceva deschis si fara actipilduri ar fi stas.
|
ma bucur ca mi-ai inteles punctul de vedere. exact asta voiam sa subliniez , este o mare diferenta intre kitsch-urile evidente ,aprobate in mod general (ex. polo)si "kitsch-ul personal" (daca il pot numi asa)- aici referindu-ma la gusturile fiecaruia.
sasha, nu am nimic cu tine personal si respect gusturile oricarei persoane , dar numai at cand sunt exprimate corect. "damn.. cum sa nu impusti proprietarul? " nu mi se pare exprimarea parerii personale asupra masinii in cauza. anyway.... scuze pt offtopic . imi puteti sterge posturile daca se doreste. |
Nu se şterge nimic, de asta suntem pe un forum, atāt timp cāt păstrăm decenţa şi subiectul topicului totul rămāne.
|
2 Attachment(s)
Dacia
|
1 Attachment(s)
si inca una de prin pitesti..
|
1 Attachment(s)
- - - |
Quote:
daca nu se supara nimeni, calibra aia portocalie-maro o ajuns si in reviste ;)) chiar daca la unii nu le place. ii facut de adrian gavrila, user pe acest forum :P pentru mai multe poze intrati aici pentru cine nu stie https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-...ar-spania.html |
Mam uitat pe ultimele 5 pagini si vad ca vati stricat la burta lately...o masina mai altfel e pusa langa cea mai oribila dacie...un bmw negru cu jante verzi. Unde e kitch? ca e verde janta? Nu iti place tie nu inseamna ca e kitch da in fine...e kitch ca spune sefu'...un audi dub style e kitch? Chiar nu mi se pare...dar in fine...nu e cu nimic mai prejos decat plugul ala de Polo din Iasi (Doamne de mult nu am mai vazut asa aratare)...in fine...e parerea mea, probabil tocmai am devenit coclit in ochii celor in care nu eram din cauza afirmatiilor astea. Discutia pe subiectul calibra e scurta si la obiect: KITCH prin definitie dar e frumoasa si nu. Oricum...fiti mai open minded...nu aruncati orice masina in lada cu kitchuri. e pacat
|
E corect, fiecare o poate vedea diferit, lucrurile, şi e bine, de aia suntem pe un form, să discutăm :)
BMW-ul nu e urāt lucrat, doar şi-a īncununat lucrarea cu o mică ţiganeală, eu unul nu l-aş fi pus aici, dar dacă tot e pus, nu e mare tragedie :) Audi e... mă rog, să zicem că orice altă soluţie alegea, era mai inspirată decāt īmpopoţonarea aia :) |
2 Attachment(s)
Un SL by B.M.W. de pe mobile http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...g=&tabNumber=1
|
3 Attachment(s)
tot de pe mobile, un 335i , pacat de motor...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Poate nu am eu gusturi dar masina de fata are valente clare spre kitch tuning.
Mentionez ca motorul este un 318. |
Aoleu, asta da:shock:, ceva asa hidos n-am mai vazut de ceva timp.
Numai cat te uiti in spate si vezi portbagajul ala, nu-ti mai trebuie nimic:oops: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Stimă, |
Inteleg ce vrei sa zici. si chiar ai dreptate.. darr... sincer mai bine o lasa cum era.Parerea mea.. ;)
|
doamne cum strica unii masinile....cum pot face asa ceva si mai dau si bani......
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Asta e RO in care traim:arrow:
|
X5 ala e photoshop sau vad eu rau ?
|
pare a fi real, unii sunt in stare de ceva si mai rau:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
x5-u e photoshop 100% ... iti dai seama dupa varful ala de la maner...:)
|
si capacele alea de la roti tot photoshop sunt
|
Quote:
p.s. la cine a scris ca asta e Romania in care traim...aia sunt doar oameni pe care ii chinuie talentul...la cate R-8 uri Lamborghiniuri etc vezi aici trebuie sa fie si unii care au vazut "Fast and blabla" sau NFS si a zis ca merge si pe dacie.:rolleyes2 edit @ dydy-andrey la cat de zob sunt flacarile pe portiera nu cred eu ca era in stare sa bage asa de bine spinnerele si sa le faca si reflectii |
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning