![]() |
Re: Discutii despre orice!
|
Nu de alta da am si eu 4 si vreau sa le schimb.Multumesc Razvan :)
|
Va rog putin ajutor. Cine stie...se mai pot inmatricula masini prin avocat...fara sa platesti deloc taxa auto? Stie cineva un avocat care se ocupa cu asa ceva? Am nevoie cat mai repede de un raspuns!
Mersi anticipat |
https://forum.4tuning.ro/439-baia/229...ml#post3981693
Aici se afla raspunsul tau, sau cel putin persoana cu cine poti lua legatura. :lol: |
am diverse telefoane pt piese de schimb,modele mai vechi ,de are nevoie careva de o piesa ,pm me ,am si unu bun un LG KG225
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu se mai poate inmatricula nimik,celor de la cca leasing le sunt respinse dosarele de anul trecut din decembrie,iar la avocatul unde mi-am inmatriculat opelul movano pe toti cei care i-am trimis au primit acelasi raspuns:sa astepte pana in aprilie sa vada ce va mai fi.
|
Care din voi stiti un strungar bun?
|
in tauti magherausi pe drumu care merge la nistru vis-a-vis de fostul rar daca stii unde ii
|
Quote:
|
La Plastunion stiu unde e, dar mai lucreaza domnul acela acolo?
|
Quote:
Da lucreaza e un unchi de`a meu .... nu am nr lui, eventul deseara pot face rost de el :) |
New stuff http://allshit4people.wordpress.com/ pentru fanii wwe ,3 episoade noi ,joc wwe
|
Quote:
Quote:
|
iubitul nostru moderator bogo si-a facut masina tuning si nu zice la nimeni nimic... cred ca acuma se antreneaza pe canion si doar cand va fi pregatit poate ne va spune ce a facut la masina
ai putea pune niste poze asa sa vada si ochii nostri de muritori de rand :P |
stai ma sa pun si noua j-ul:D
|
unde as gasi in baia mare sa imi fac bordu cu "folie imitatie carbon"???
|
la foli art gasesti langa siromex. daca vrei iti dau nr de tel...
scuzatima de dublu post poate bogo o sa il rezolve insa am gasit ceva foarte interesant legat de KOE 2011(programul) http://www.kingofeurope.net/2011/ind...d=16&Itemid=49 |
Quote:
mai bine ramanea la cluj, dar noah, ei stiu... oricum decat la cluj mai bine la mariapocs, aceeasi distanta, dar organizare de nota 20 |
Quote:
|
duma da-mi numarul ala de telefon...si multumesc
! |
Vad multa lume noua .... ce bine !! La curse prin luna Mai inseamna ca vor veni multi .. anul trecut am facut pauza dar anul acesta ma reintorc ... PS : va multumesc celor care mi'ati urat de bine in perioada in care am fost inchis
|
Bine ai revenit, ai de gand sa organizezi ceva in Mai? ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sper ca nu mai dezamagit si ai fost puternic :)) |
asa ca un fapt divers va intreb
acuma mai nou radaru te opreste pe loc, sau iti trimite acasa? azi am trecut pe langa unu cu vreo 60 70 km/h pe alecsandri si pe la vreo 4 jumate cu 85 km/h pe bd. bucuresti Radaru stationa langa treceri de pietoni..... nu stiu sa astept sa imi vina acasa, * banuiesc ca poate erau si la panda la trecerea de pietoni...nu stiu :-?? |
da,stau la treceri de pietoni daca n'ai dat prioritate te salta pe loc de permis atentie mare!
|
Quote:
|
Vine Pe numele persoanei pe care este inmatriculata masina !
|
in mortii lor de po*******
sper sa nu imi vina ceva felicitare mult prea mare......chiar de aia nu am acuma nevoie,,,, |
cine te-o pus sa mergi cu 80 in oras ?
|
Asta da intrebare...:lol:
|
Quote:
eu eram la iesirea din somcuta spre cluj ... pe linga cimitir, am vazut radaru in parcarea de pe contrasens, am lasat ochi pe vitezometru - 80km/h cind am bagat picioru in frina, am trecut pe linga cu vreo 60, ei se uitau la mine, eu la ei :D:D:D |
Cristi ! Dureaza cateva luni pana iti vine amenda stai linistit!
|
Pana atunci pune bani sub saltea sa poti platii feliictarea :lol:
|
Salut , are cineva idee unde a-si putea gasi o turbina pt Renault Grand Espace 2.2 dCi an 2001 motor : G9T ?si la ce pret
Multumesc anticipat !:-) |
ii una sa mergi cu 80-90 cand ai de mers in oradea , cluj sau mai stiu io unde .....da in oras ? hai ma fie 70 ca ii noapte si nu-i nimeni ....da 80 in miezu zilei ? fix voi ati comentat inconstienta celor ce au aparut pe EMM ....sincer mie mi se pare mult 80. afara n-am treaba , toti merg tare ...eu ziceam doar de oras.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning