Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

Wlad 12-01-10 17:43

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

1 Attachment(s)
:)...

denees 12-01-10 20:00

1 Attachment(s)
Wilgax, cu placere! si alta data.
cornelmen, inca o varianta, mai complexa.

VaLeX 12-01-10 20:58

1 Attachment(s)
as vrea si eu bara spate GSi , cu dubla evacuare ...(toba din stanga sa fie si`n dreapta) ...multumesc !

plictisit 13-01-10 07:17

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 2965368)
si inca un update.
scuzatima caci am facut dublu post

mersi cristy, dar mai poate incerca cineva sa mai vad un model ?

cornelmen 13-01-10 08:57

2 Attachment(s)
Va salut ...a-s vrea sa vd si eu daca ma puteti ajuta , cum ii sta masinii mele cu ELERON LUNETA , PLEOAPE la faruri si dacase poate angel eyes . stima Attachment 1261420Attachment 1261421

eqilibruee 13-01-10 09:41

Quote:

Originally Posted by cornelmen (Post 2972200)
Va salut ...a-s vrea sa vd si eu daca ma puteti ajuta , cum ii sta masinii mele cu ELERON LUNETA , PLEOAPE la faruri si dacase poate angel eyes . stima Attachment 1261420Attachment 1261421

ia incearca sa o cobori frate! bafta!

cornelmen 13-01-10 10:13

Quote:

Originally Posted by eqilibruee (Post 2972315)
ia incearca sa o cobori frate! bafta!

Nu m-am gandit sa o cobor , am mai vb cu cineva de treaba asta ..sa vedem , poate o sa fac si treaba asta. Multam si bafta

laur3atu 13-01-10 14:30

4 Attachment(s)
Cornelmen . Din start ai gresit cu jantele , jantele mici greu dau un aspect frumos masini, acum tu stii mai bn decat sa o cobori mai bn luai jantel mai mari pe 17 si argintii nu cu negru in ele si se schimba situatia ....... Acum sa trec si al mn pun si eu pozele astea cu masina mea ma intereseaza si pe mine sa imi faceti jantele negru fara banda nichelata de pe margine , si nasu negru plus grilelel din bara negre ........ multumesc frumos

cornelmen 13-01-10 14:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by laur3atu (Post 2973134)
Cornelmen . Din start ai gresit cu jantele , jantele mici greu dau un aspect frumos masini, acum tu stii mai bn decat sa o cobori mai bn luai jantel mai mari pe 17 si argintii nu cu negru in ele si se schimba situatia ....... Acum sa trec si al mn pun si eu pozele astea cu masina mea ma intereseaza si pe mine sa imi faceti jantele negru fara banda nichelata de pe margine , si nasu negru plus grilelel din bara negre ........ multumesc frumos

sal Laure ...sunt deacord cu tine ca dau bine jante mai mari ...mi-am luat si mai mari...dar gandeste-te la bucsaraie ...eu nu am bani sa repar masina ...am primit-o cadou de la parinti mei , si tin sa fie asa cum este in carte , ma refer la mecanica si motorizare. Am sa pun si o poza cu jantele pe 16". StimaAttachment 1261777

D0ryN 13-01-10 15:39

Asa mai arata a masina...pacat ca nu vrei sa faci compromisul asta.

julaikos 13-01-10 15:47

pai la 33 de ani primesti cadou masina,nu lucrezi nimic sa iti permiti la nu stiu cate mii km sa schimbi bucsaraia?dar bani de benzina ai?

KTA87 13-01-10 16:16

Albea face parte din categoria "ugly cars", nu prea ai ce-i face... eventual o suspensie de 2 ori sport, ca la cat de "jeep" e acum...

VaLeX 13-01-10 17:04

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2971118)
as vrea si eu bara spate GSi , cu dubla evacuare ...(toba din stanga sa fie si`n dreapta) ...multumesc !

Anyone ?

laur3atu 13-01-10 17:10

In pozele astea cu jantele celelalte este pec ric ridicata sau asa e ea ?

denees 13-01-10 17:20

4 Attachment(s)
black

bau4rock 13-01-10 17:25

5 Attachment(s)
rog p cineva kre vrea sa-i faca si golfului meu ceva modificari ce crede el k ar da bn ms mult

laur3atu 13-01-10 18:47

mc mult Denees ....De nas nu imi dau seama din poza asta decat de jante daca se poate la poza din fata nasu negru e perfect .......Oricum astept pareri daca se cade sa fac jantele asa parerea mea e ca e mai bn cum sunt.

KillerINC 13-01-10 19:16

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2973662)
Anyone ?

fa poze si din alte pozitii ca nu am gasit nicaieri bara de GSI sa pot adapta pe poza pusa de tine

danutzcag 13-01-10 19:17

2 Attachment(s)
imi puteti face scuterul mai multe culori....verde rosu albastru etc....daca doriti..

denees 13-01-10 19:39

1 Attachment(s)
Eu zic sa lasi jantele cum sunt doar cromul din jurul geamurilor sa il vopsesti in negru.

L4uR 13-01-10 19:45

1 Attachment(s)
....ficat...nu am avut timp de jante si nici sa decupez partea de sus a pozei si putin din lateral.....dar merg unele mai mari..iar cauciuc cu talon mic:D
precizez faptul ca eu prelungirea capotei am facut-o dupa placul meu...nu ma intereseaza sa ii va placa voua:d...ci proprietarului...nu ii place asta e ...mie imi place...salut!

cornelmen 13-01-10 19:59

1 Attachment(s)
Aha ...imi place cum a iesit:lol: Multumesc ...totusi am pus doau mai sus , vroiam altceva ;)Attachment 1262345

VaLeX 13-01-10 20:39

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2974142)
fa poze si din alte pozitii ca nu am gasit nicaieri bara de GSI sa pot adapta pe poza pusa de tine

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1240084867
sau
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1225404337
sau
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1243964454
sau
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1254581215

altele nu am ....din spate :)

Multam
ps. nu ma intereseaza culoarea spoilerului ...

CobraArt 13-01-10 21:20

5 Attachment(s)
Salut,imi puteti face si mie faruri si proiectoare galbene(la o poza cu masina din fata) si daca se poate sa imi faceti si mie negru de la dunga de langa manere in sus,ma rog dunga care se intinde pe toata masina mai jos cu 2 cm de manere.Sa fie ceva gen capota neagra,plafon, portbagaj etc. Sunt curios cum da masina jumate neagra jumate rosie si daca se poate si cu alb acelasi lucru ca as vrea sa o vopsesc si nu stiu cum ar da...
Am pus mai multe poza...
Mersi

SV25MBN 13-01-10 21:57

6 Attachment(s)
Attachment 1262523Attachment 1262524
Attachment 1262525Attachment 1262526
Attachment 1262527Attachment 1262531

Vreau sa ma ajutati si pe mine cu o serie de chestii pe masina, si in mai multe variante.

1. folie inchisa doar pe laterale spate si luneta
2. folie inchisa pe laterale spate si luneta si ceva mai deschisa pe fata
3. stalpii negri ( de preferinta mat )
4. o pereche de pleoape, eventual ceva mai agresive, care sa fie la un nivel cu linia capotei..ceva asemanator cu poza aia gri atasata
5. o varianta cu stopurile total rosii
6. o varianta doar cu portiunea alba cu semnalizare si marsarier fumurii (nu foarte tare)
7. o varianta cu stopurile total fumurii ( nu foarte fumurii )
8. o varianta cu stopurile putin fumurii ( nu foarte tare ) si linia alba cu semnalizarea si marsarieru mai fumurii ca restul stopului

Cam astea ar fi ideile care le am in cap acum.. in functie de pozele voastre voi face modificarile pe viitor. Sper ca ati inteles cam care sunt ideile si vreau cat mai multe variante si cat mai multe poze modificate. Va multumesc tuturor anticipat :)

KillerINC 13-01-10 22:11

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 2974627)
Salut,imi puteti face si mie faruri si proiectoare galbene(la o poza cu masina din fata) si daca se poate sa imi faceti si mie negru de la dunga de langa manere in sus,ma rog dunga care se intinde pe toata masina mai jos cu 2 cm de manere.Sa fie ceva gen capota neagra,plafon, portbagaj etc. Sunt curios cum da masina jumate neagra jumate rosie si daca se poate si cu alb acelasi lucru ca as vrea sa o vopsesc si nu stiu cum ar da...
Am pus mai multe poza...
Mersi

cateva idei de la mine

1. top gri
2. top alb
3. top mov
4. top negru
5. top negru cu dunga rosie (preferata mea)

cat despre proiectoare si faruri , parerea mea e sa nu le faci galbene , ca ai farurile rotunde , nu patrate

denees 13-01-10 22:15

2 Attachment(s)
Black & White

shantzu 13-01-10 22:20

Lasa masina asa cum e ( rosie) si pune faruri si proiectoare galbene :)

Co5m1n eXtreme 13-01-10 22:22

2 Attachment(s)
Nu stiu daca e ce vrei tu dar am incercat ceva

plictisit 13-01-10 22:30

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 2964840)
salut, as vrea sa imi faceti si mie cine poate e46-le asta coupe, culoarea pisicii, ca vreau sa vad cum da pe e46, ca nu e din fabrica nici un e46 culoarea asta, decat pe niste pisici a fost din 93 avus lila, culoare individuala

inca o incercare la mine ?

Cozmescu-Alin 13-01-10 23:14

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 2974627)
Am pus mai multe poza...
Mersi

Te rog te implor....lasa masina asa cum este ea nui fa nimica,am mai vazut eu un urs minunat rosu si ia facut juma de masina neagra si e stramb facuta laso asa uitete ce masina frumoasa ai...:twisted::cry:

CobraArt 14-01-10 01:41

Multumesc mult pentru poze.
Chiar nu stiu ce sa zic ca imi place si nu prea.... ma mai gandesc.
Multam fain!

L4uR 14-01-10 13:14

1 Attachment(s)
fratilor nu ati inteles...omul vroia asa ceva...dar cu proiectoare si faruri cu tenta galbuie...revin si cu partea fata

cornelmen 14-01-10 13:44

2 Attachment(s)
Sal Baieti , am o rugaminte , ma puteti ajuta sa pun si eu un ELERON pe luneta si niste PLEOAPE la faruri ...si daca se poate niste ANGEL EYE ;) Stima si va rog nu ma dati la o parte ;)Attachment 1263232Attachment 1263233

KillerINC 14-01-10 13:47

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2976359)
fratilor nu ati inteles...omul vroia asa ceva...dar cu proiectoare si faruri cu tenta galbuie...revin si cu partea fata

nu chiar

Quote:

daca se poate sa imi faceti si mie negru de la dunga de langa manere in sus

bau4rock 14-01-10 14:34

face cineva ceva si la golfuletul meu ms mult

danutzcag 14-01-10 15:48

il facem man da mai intai pune pozeee....

bau4rock 14-01-10 15:56

6 Attachment(s)
uite aici poze aveam si o pg mai in urma ms mult

cornelmen 14-01-10 15:59

Nu ma uitati si pe mine cu eleronul si pleoapele ...daca mere si angel eye;) Stima

sexu_2007 14-01-10 16:00

4 Attachment(s)
ma ajuta si pe mine cineva ca eu nu ma descurc,vreau si eu la bmw-ul meu,capota din fibra de carbon si bad boy look,spoiler de M si geamuri fumuri

All times are GMT +2. The time now is 20:30.

- Copyright 2026 4Tuning