![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
si..cand m`ai vazut tu pe mn pe bulevard? k eu nu`mi amintesc sa fi fost si tu cand am fost eu..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ah..inteleg care era problema.. faptu` k nu am 90-60-90 sunt exclusa din societate .. :-j
|
Quote:
|
nu ma duc eu cu gandu`..asta`mi dai tu de inteles ;)
|
:drdodgy: milu , milu ... :drdodgy: ... uite cum ne aduci tu aminte de desene animate ... si suntem cam maricei sa ne mai uitam..dar un episod pe youtube nu strica :love: uite ceva si cu tenta :> Fortza ShadowS ;)
https://www.youtube.com/watch?v=ENa5T1DPbTQ ( Courage The Cowardly Dog- The Shadow Of Courage ) |
:)))))))))))))))))))ce discutii avetzi si voi:)))))))))))
|
Discutii? Asta este o dezbatere de ordinul politicii 8) ...... deci? Cum ramane cu soferu de camion? :?:
|
Budika from Braila, ce faci ma ?:)) n`ai somn a ?
|
Ma chinuie talentu noaptea, drift-uiesc prin pat cu perna si mai cad, atunci ma trezesc si postez aiurea pe forum :rolleyes2. Acum sa trecem la un subiect HOT, soferu de camion ce mai zice?:-P
|
Nu stiu :)))))))))))))))))) hai incoa si ajuta-ma sa gasesc un furtun...de azinoapte pana acuma am rupt google in 2 cautand un cacao de furtun :(
|
unde gasesc si eu un canal sau o rampa ceva, sa prind si eu toba ?
|
la radu nb1
|
la victor:))
|
@Trafy furtun pentru strop gel cumva? :-)
|
care imi poate imprumuta sambata un gps ?:D trebuie sa ajung la otopeni si nu stiu drumul :D ....dau un tec :(
|
Ajungi in Bucuresti. Mergi pana la Cora din Militari si acolo faci la stanga. De acolo tii linia de tramvai 41 pana vezi arcul de triumf. trebuie sa mergi drept, nu faci la stanga sau la dreapta. apoi cand ajungi la arcul de triumf faci sensul giratoriu si mergi tot in fata. si tot asa pana la aeroport. trebuie sa tii numai drept. e simplu.
|
kare ai programe de tuning virtual k vreau si eu sa-mi dezvolt talentul....:P:P:P:))
|
photoshop cs1 , cs2 , cs3 cu cd key;)...cauta pe filelist, torrentz.com sau google....e cel mai accesibil si usor...iar pentru tutoriale scrii pe google: PHOTOSHOP BIBLE si dai pe primul topic...
|
ms frumos L4ur ma bag sa caut sa vad ce gasesc:)
|
Quote:
|
Salutare,
Dupa cum bine a ti auzit unii dintre voi, altii daca nu, auziti acum. In week end ul ce urmeaza la Slatina se organizeaza 2 curse, primele pe acest an. Sambata va fi un VTM in localitatea Mosteni, de langa Slatina, iar duminica cursa de accelerarea "liniute" in municipiul Slatina. Intrebarea mea este daca participa cineva la VTM ul de sambata ? Stiu ca taxa este 100 de ron si la cursa de accelerare tot la fel, dar eu am vb astazi cu organizatorul evenimentul si mi s-a promis ca la toti cei care participa la vtm vor avea o reducere de 50% pt cursa de accelerare, deci taxa va fi de 50 ron! Sunt curios daca e cineva interesat? daca da sa spuna aici ca sa discutam sa vedem cum facem cu plecarea ! Sunt curios si cine va participa la cursa de accelerare! Va multumesc! |
Mytza, ai google earth... daca te uiti dupa cum a zis omu`, o sa vezi ca e chiar usor. Tot ce tre sa tii minte e ca tre sa faci stanga la cora...si o tii drept pe drum pana la arcu` de triumf. Eu asa am facut, cu google earth. 3 poze listate si am rezolvat problema:)
|
k...o sa fac cum zici tu :)
|
cum intri in bucuresti...blocuri pe stanga, blocuri pe dreapta..mergi pe banda 2....mergi pana la o intersectie marei cu semafor unde se termina blocurile pe stanga....te uiti in dreapta fata si vezi mare CORA, acolo faci stanga..tii linia de tramvai ( 41 parca ) pana la intersectia cu Piata Presei libere...o intersectie mare cu sens giratoriu...faci sensul si iesi la dreapta...mergi inainte vreo 10 km si vezi pe dreapta aeroportul baneaasa dupa care e otopeniul...
|
cu indicatiile astea nu ajungi unde trebuie
ai uitat sa precizezi ka terbuie sa faci stanga la arcul de triumf ...... si se tot termina blocuri pana la cora :P |
cand am fost la otopeni nu am ajuns la arcul de triumf...:)
|
Quote:
|
exact..........
|
Lasa-ti bai nene indicatiile.... hai sa vorbim de Liniute :twisted:, daca e frumos afara vin negresit si ma si dau. Deci nu vine nimeni ? ne dam singuri pe acolo ? :shock:
|
Quote:
|
ai vazut o?
|
Quote:
ii faci recarosare,si atat. toata paguba este de max 2000 euro cu tot cu drum. tu hotarasti..... BAFTA!!! |
8 Attachment(s)
Multumesc Laur, Victor_WRC si Alex lex mafiotu drujbist :D .
Eu sunt multumit de rezultat, sper sa va placa si voua :D ...Poze cu grila pe masina inca nu am :P |
Era si timpul sa renunti la cromul ala de pe grila
|
are dreptate aaronnel .....da mai bine cu negru;)
|
dar el batman batman>:)
|
da senzational de bine pe masina grila......la sfarsit de tot pana sa ne apucam sa montam grila.....L4ur a inceput cu grafitty pe pereti lu LEX'u :lol: bineinteles cu acordul si incurajarile tuturor :lol:.....dar am promis ca o sa mergem sa varuim totul alb....SI O SA FACEM TREABA mult mai calumea :lol: mai multe nu mai zic;)....decat BANG !!! 1 Deget :lol::lol::lol::lol::lol:
|
care aduce creta ?....trebuie si colorata....facem ce am vorbit:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning