![]() |
Re: Chat
imi trebuie o grila noua pt golf 4 fara semn....la cine as putea gasi aici in cluj?...imi trebuie pe luni cel tarziu ca masina intra la vopsit...
|
Stiti pe cineva care aplica folie auto?in afara de firmele de profil care cer o gramada de bani.Tin sa precizez ca eu detin folia,am nevoie doar de aplicarea ei.Mersi.
|
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Pe zi ce trece vat tot mai multe masini cu stopurile inegrite .... is curios daca le inegresti, mai treci cu bine de itp ??. Eu am un opel astra f si vreau sa inegresc doar jumatate din stop ( semanlizarea si lumina de mers in spate) iar partea de jos ( frana si pozitia)sa ramana cum ii.Rog pe cine stie sa imi zica si mie daca imi mai fac itp cu stopurile inegrite
|
itp nu ar trebui sa nu iti faca...problema e cu politia care se cam leaga de ele ca si de folie...nu poti merge pe ideea ca 100% te opreste da vezi tu,cateodata mai scapi cateodata te opreste...cu ARR e mai rau ca aia daca te opresc "te ard"
|
Quote:
|
Nici la itp nu te lasa, da oprit politia nu te opreste ca pana le vede ai plecat dar daca te opreste pt altceva si ti le vede se leaga, plus ca nu mai vezi bine in spate cand bagi in marsalier etc. Mie cel putin mi se pare un kitsch total, dar fiecare cu ale lui ...
|
Incep sa ajunga strainii pt KOE, tocmai au cumparat cateva baxuri de bere :)
|
care veniti dupamasa pana la polus sa vedem ce e pe acolo?
|
Daca ploua, se strica toata distractia...:(
|
imi cer scuze ca postez aici, nu am gasit un thread pt astfel de evenimente pe sectiunea Cluj, si anume:
In perioada 22-23 mai 2010 va avea loc o intalnire regionala pe zona Ardeal, a posesorilor / pasionatilor de marca Audi. Intalnirea este pusa la cale de membrii Clubului Audi si se afla editia a doua. Locul evenimentului este Tg. Mures. Pentru a nu polua acest thread, in continuare va rog sa urmariti celelalte discutii si detalii, pe intregul thread de pe forum, sau AICI. Pentru alte intrebari: 0748684483. video: Intalnirea Club Audi pe zona Ardeal din 2009 |
care stiti pe cineva care are scule bune si stie sa puna autocolant pe plafon...am eu autocolantu numai ca eu nu pot de unu singur si nici nu am sculele necesare...ajut si eu la montaj daca e necesar
|
hai joi la iulius si iti zic cu cine sa vorbesti
;) |
Quote:
|
|
Imi zice cineva ceva firme din cluj care instaleaza xenon , ceva mai ieftin ?
|
da un buzz ca iti zic eu:)
|
nu ma ajuta nimeni cu colantarea unui plafon?chiar nu stiti pe nimeni la care sa ma duc sa mi-l puna calumea?:sad:
|
unde este in cluj ceva atelier de reconditionat jante ?
|
Quote:
Stie cineva un motor Ecotec de 1.8 benzina de vanzare? pt un astra g? |
Quote:
|
Quote:
|
O veste trista pt toti iubitorii de film /teatru romanesc
http://www.stiridecluj.ro/national/j...tantin-a-murit |
Quote:
|
http://www.norc.ro/street-view nu stiu daca a mai fost pus da e tare :)
|
super tare:)
|
este si cu clujul chestia asta.. chiar am vazut masina anul trecut parca.. trecea prin fata pe la primarie
|
pai da, ca dai pe romania, eu mi-am vazut masina :-P
|
De ce atatea topicuri cu intalniri marca x , si y .. ?
|
merg pe ideea ca o sa participe la intalnirile respective si alti soferi de "marca respectiva" nu doar userii 4tuning si atunci o sa fie mai multi, altfel ar fi doar o mana de oameni, iar la intalnirile cu userii 4 tuning nu cred ca merg pt ca trebuie sa vb de tuning si multi sunt stoc.
Parerea mea In alta ordine de idei cautati pe youtube "romania beata" sunt vreo 2 parti ... bestial. |
4 Attachment(s)
Mai ploua mult? ->Aurel Vlaicu
|
4 Attachment(s)
Quote:
pe corneliu coposu iara nu puteai sa treci. la stopul de langa autogara era dezastru, si pe la mijloc mai degraba ai fi zis ca era un lac. sa nu mai vorbim pe o strada de langa mine... curgea apa ca si in somes pe ea, si a adus la baza strazii cam vreo doua camioane de nisip... desi strada e asfaltata! |
|
3 Attachment(s)
Ieri pe Nasaud........
(pozele sunt in ordine, cel cu Loganul a dat inapoi:-)...........) |
Quote:
|
taman la tise la bloc s-o adunat apa, culmea ca eu am trecut dupa 5 minute si nu era apa, oare o venit aia de la apa-canal sa isi faca treaba? :O
|
Quote:
|
Nu stiti, este si weekendu asta ceva festival?si cine canta daca este :)
|
cine are pe aici un ford fiesta mk1 sau mk2 ca nu sunt sigur de care e ca nu i-am vazut decat fata, cu CJ ** FIF ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning