![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
chiar imi pare rau ca la forumul asta lipseste un buton magic ...
ce/cine nu'ti place: IGNOR! l.e. imi cer scuze, trebuie sa rectific: USER CP -> Edit Ignore List -> TA DAAAA !:-P |
Quote:
Ar fi aiurea treaba cu butonu ignore...ca te-ai certa de unul singur:lol::lol::lol: |
Nu imi place deloc ce vad aici!! chiar nu se poate termina cu cearta? criminales scuze ca o zic... dar nu iti arati deloc varsta. interpretezi numai cum vrei tu ce spun altii. nimeni nu ti-a zis sa ca nu ai dreptu la replica.. dar mai ignora si tu anumite comentarii daca tot le interpretezi gresit si zici ca toata lumea te ironizeaza....
uitati-va la inceputul acestui topic.. cititi o parte din el.. (in special membrii noi) si incercati sa lasati rivalitatile si jignirile.. |
Quote:
daca am noroc, o termin pana la etapa si ma dau cat pot de tare.. |
mai ai 3 sapt juma; din ce zici tu, daca ai toate piesele, intr'o saptamana(evident, daca lasi munca/serviciul/alte activitati la o parte) ar trebui sa faci teste :shock:
mult succes si spor la treaba ... sunt invidios pe tine ... eu somez de mai bine de 1 an :sad: |
mm asa ar fi ideal. dar nu prea vad cum as putea sa ma ocup si de masina, si de familie, si de organizare.. etc. in asa fel incat sa o termin intr-o saptamana :D dar oricum ..incerc. nu stiu daca reusesc dar macar incerc. nu am nimic de pierdut.
mersi pentru gandul bun. succes si tie ! |
succes la bani mai intai ... si dupa ne descurcam cu restul.
|
Un video de cafenea : man & lions , fara vreo legatura cu masini.
|
Quote:
si sa stii ca nimic nu e imposibil , se poate, totul e posibil in viata |
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc |
Quote:
dar ce faceti fratilor ? va certati fara mine ?! cred totusi ca toate aceste neintelegeri sunt datorate internetului ( care e plin de virusi ) :-P si acestei ierni care parca nu se mai termina / a faptului ca majoritatea acumuleaza energii de care nu stiu cum sa scape / si 'se descarca aici :lol: , cred ca primavara si evenimentele anuntate vor restabili linistea si prietenii noi se vor lega pe baza intalnirilor face-to-face / la evenimente sau pe la garaje. P.S. Toate ar fi bune si frumoase daca s-ar cunoaste userii personal cu ceilalti useri pe care-i considera sau desconsidera demni de 4tuning....s-ar clarifica multe si n-ar mai fi discutii inutile ( parerea mea / cel putin eu am o parere foarte buna despre toti userii din zona , si sunt sigur ca daca toti ar ' lasa' cate un pic de la ei.... ar arata diferit sectiunea Iasi ) incercati si dati o sansa celuilalt sa va cunoasca PERSONAL / si problema este rezolvata 50% ;) P.P.S. Mi-am luat bilet / zbor spre Madrid / ma grabesc sa-l intalnesc face-to-face pe "x" sa-i schimb parearea despre mine.... in mai rau :lol: P.S 3 . salutari tuturor admiratorilor 8) bafta mare !!! |
1 Attachment(s)
|
@criminales , reusita sigla , mie unul imi place :-) .
Foame mare printre politisti ... radar pe copou . Logan alb neinscriptionat cu radar nou(putin mai jos de Deja Vu) si la 100 de metri mai jos logan politie care oprea masinile ce le dadeau prin statie m^istii cu radaru ... |
sigur ii oprea mai jos ? ca am trecut si eu pe acolo si aveam vreo 70 ..sper ca erau plecati..pe la 20:15
|
Va salut cu respect domnilor!
Daca tot stam la o "cafea" postez si eu un video cu ce se mai intampla pe la altii: https://vimeo.com/19099715 Brgrds. |
Quote:
@Cipriane, mie nu-mi place albastrul ala, oricum, iti zic cand ne vedem ce si cum :D |
@MihaiCsl posesor de golf 4 cu sticker bmw-club pe portiera (sper sa fii tu cel la care ma refer :D) daca binevoiesti sa detaliezi afirmatia ta as fi recunoscator.Ps:daca se poate sa fii mai concret in afirmatiile tale , poate p`aci sunt nou insa pe alte forumuri sunt membru activ de cativa ani ...(am tinut sa mentionez asta pentru ca mi-ai dat un raspuns ca pentru un rookie si din cate stiu eu tu esti cel care umbla cu bulina galbena in parbriz).Sper sa nu ma intelegi gresit si sa te superi pe mine si sa mai vii si pe la intalnirile grupului vag.Brgrds
|
Nu el este Mihai cu golf 4.
Mihai cu golf 4 cu sticker bmw club pe portiera este unul din organizatorii intalnirilor bmw iasi. |
Mii de scuze atunci ... ramane insa valabila rugamintea mea :)
|
Quote:
Nu conteaza ce esti pe forum sincer, ca pentru mine forumul e doar un amarat de sait, daca intelegi la ce ma refer. :D N-am de ce sa ma supar, mai ales ca afirmatia ta nu m-a deranjat absolut deloc ca si eu tot incepator sunt, pentru inca doua luni :D Cat despre afirmatia mea, ceea ce am vrut sa subliniez, e ca ce ai aratat tu, personal stiu ca se intampla de mult in tarile dezvoltate, pentru ca unii se pare ca au cu ce, nu-s nevoiti sa plateasca nspemii de euro pentru inmatrilucare si nspe milioane pentru impozit. Uite, altii care o duc bine :D Gumball 3000 Drew's run H20I |
da ce tare te-ai dus cu Gumball :)) din pacate foarte putini dintre proprietarii de masini exotice din tara noastra isi cumpara bolizii pentru track sessions , evenimente auto sau pur si simplu din pasiune pentru masini ... life`s not fair :)
|
Quote:
Oricum, la gumball 3000 a fost si un roman cu un Galardo negru si numere de bucuresti :D Faza ca acolo trebuie sa dai 10.000 de dolari parca doar ca sa te inscrii :D |
da un roman din sutele care detin supercaruri ... si sincer 10000 de dolari mi se pare o suma infima (in cazul in care as avea o asemenea masina) daca ar fi sa te gandesti cum ar fi sa participi la un asemenea eveniment si ce trairi ai avea acolo...
|
Btw ... eu sunt mai nou pe aici si poate sunt pe langa ... dar de ce nu exista un topic separat pentru intalniri 4tuning Iasi , unde sa stabilim o zi si o ora de intalnire? sau aici e fiecare cu clubul lui ?
|
Quote:
N-ai sa vezi tu pasionat care sa-si scoata bolidu seara la plimbare pe Bucium, care dupa parerea mea, e mai frumos decat copoul cand vine vorba de condus :D |
asta se stie ... pai da pe Bucium cine vrei sa ii admire ? :))
|
Quote:
Eu m-as duce acolo, dar mi-e frica ca ma rastorn cu garnitura mea de tren =)) |
Quote:
|
Quote:
Melodia e super si ea, doar stii ca ti-am zis cand era inca in lucru :D |
Quote:
si celor de la" Clica Famat " pentru melodie acuma ramine de vazut cu membri care sunt care vor sa fie ? |
se anuntza ceva evenimente prin iasi?:twisted:
|
Evenimente GTT Racing
GTT Drift Series Etapa 1 - Iasi | 19-20 Martie nu merge sa pun linkul ... https://img263.imageshack.us/img263/8...setapa1gtt.jpg |
Fotograf amator cauta subiecte:
Detalii aici: https://forum.4tuning.ro/628-candidat...cs/page-1.html |
Quote:
|
Quote:
Mult succes f0cs in ale fotografiei! |
Quote:
Quote: