Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/99944-taxa-auto-masinile-rulate.html)

RA_2fast4u 20-02-09 11:30

Re: Taxa de prima inmatriculare

Astia sunt prosti. Nu ne ramane numai sa iesim din nou in strada X( !!!

VBogdan 20-02-09 11:41

Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate

decat sa o fi lasat la pretul ala mai bine asa....sa le zicem saruma ' ca altceva mai bun nu cred k o sa mai prindem

bogdansv02lah 20-02-09 13:22

fratilor e o nebunie cu taxa asta imputita ar trebui sa iesim in strada si sa ne revoltam k astia isi bat joc de noi
eu am cumparat o masina in august deci taxa pentru mine va fi ca inainte de a o mari porcu de Tariceanu si ca sa dovedesc ca masina a fost in Romania inainte de 15 Decembrie imi cere dovada de circulatie inainte de 15 Dec si eu nu le mai am.Ce pot sa mai fac sa dovedesc ca masina a fost inscrisa in circulatie inainte de 15 Dec va rog dati-mi un sfat

nutzuXXL 20-02-09 13:23

astia-s prosti de nu-i adevarat . baga taxa asta , care e f mare , iar din toamna cica baga taxa anuala ... cum pl mea taxa anuala ? dupa ce platesc taxa asta aberanta ( care e socotiata pt tot parcursul vietii autoturismului) , dup-aia mai platesc si o taxa anuala .

Cristy65 20-02-09 13:53

i-am povestit despre taxa asta lui fratemeu...el zice sa ne orientam pe la vecini.la maghiari,taxa de inmatriculare e vreo 200 de euro (cred ca nu se tine cont de masina) si platesti un impozit ceva mai mare,dar oricum socotind,se merita sa o inmatriculezi in alta tara.iar daca ai euro 2 cu motor mai mare de
3 l, mai bine o lasi acolo inmatriculata.cred ca se vor ajunge iar la proteste...si eu unul chiar m-as bucura.

mistreku 20-02-09 13:56

MDA, DECI INCA O TEAPA! in caz ca va bucurati tare (cei cu masinile dinainte de 15 dec - si cazul meu de altfel), VESTI PROASTE! se plateste taxa veke, doar in cazul in care ati cumparat masina PERSONAL din germania, inainte de 15 dec. daca ati cumparat-o din tara, de la altcineva care a adus-o, platiti taxa dubla, indiferent cand ati cumparat-o (inainte sau dupa 15).
p.s. @bogdan: e prostie aia cu autorizatia de circulatie provizorie. daca nu ti-ai luat numere rosii, ai tinut=o in garaj? ce faci? nu mai inscrii masina? le arati contractul de vanzare-cumparare, traducerea actelor care ai facut-o pt dosarul de numere provizorii etc.. snt destule documente care sa ateste ca a intrat in tara inainte de 15. insa daca nu ai luat-o TU personal din germania, degeaba.. poti eventual s-o inscrii pe numele aluia de la care ai cumparat-o, in cazu in care nu ai luat-o tu.

mistreku 20-02-09 13:58

MDA, DECI INCA O TEAPA! in caz ca va bucurati tare (cei cu masinile dinainte de 15 dec - si cazul meu de altfel), VESTI PROASTE! se plateste taxa veke, doar in cazul in care ati cumparat masina PERSONAL din germania, inainte de 15 dec. daca ati cumparat-o din tara, de la altcineva care a adus-o, platiti taxa dubla, indiferent cand ati cumparat-o (inainte sau dupa 15).

Spark 20-02-09 14:00

unde zice asta ca daca nu ai adus-o tu personal nu beneficiezi de taxa veche?

bogdansv02lah 20-02-09 14:02

dar unde scrie ca trebuie sa cumperi personal din germania? k eu nu am auzit asa

Spark 20-02-09 14:03

cum ziceam si dincolo ...
de unde sunt vestile astea ? sau unde zice asta ?

mistreku 20-02-09 14:04

la financiar! fix de acolo vin eu acum. am fost sa platesc taxa si asta a fost rapunsul. nu snt briefurile pe numele meu, TAXA DUBLA! ii aratai ca am luat-o in aprilie anu trecut, acte, alea alea.. nu conteaza! nu am cumparat-o personal de acolo -> _|_!

VaLeX 20-02-09 14:04

eu n`ai auzit de chestia asta ...

masina mi-a adus'o fratele meu , si am facut act de vanzare - cumparare , pentru ca el traieste in Berlin , cum sa ni se impuna asa ceva ... ??

mistreku 20-02-09 14:06

de la financiar. am vrut sa platesc taxa, nu zic ce am auzit, zic ce mi-a zis vaca aia cu cabina de la financiar. ma lasa nervii fratilor! nu mai pot! astia cre'ca mi-au mancat 12 ani pe putin din viata cu taxa lu' bile'n (_|_) ala de tariceanu!

nitrouxboy 20-02-09 14:06

nu imi vine sa cred ...mistreku,ai fost tu la fisc cu actele si ti s`a zis asa ?

bogdansv02lah 20-02-09 14:06

iesim in strada?

All times are GMT +2. The time now is 07:48.

- Copyright 2026 4Tuning