Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Gabi 29-06-06 14:39

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
Pentru prima data in "cariera" mea VT am facut un pseudobrush si vreau sa-mi spuneti parerile voastre despre produsul final.

Ford Focus ST

Reme 29-06-06 14:40

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX
asa e mai bine?
am facut si o coperta de revista !!:lol:
a iesit bine?:rolleyes2

da da masina tot intunecata e! fara suparare mai bine o lasa-i ca luminozitate normala!

Quote:

Originally Posted by Gabi
Pentru prima data in "cariera" mea VT am facut un pseudobrush si vreau sa-mi spuneti parerile voastre despre produsul final.

Ford Focus ST

mie mi se pare un pic blurry la spoiler jos! in rest e misto!

Gabi 29-06-06 14:41

Quote:

Originally Posted by Reme
mie mi se pare un pic blurry la spoiler jos! in rest e misto!

Acolo am vrut sa fac eu o inventie :lol: da' nu mi-a iesit mare lucru. Oricum, o sa mai lucrez la ea, sa mai retusez pe ici, pe colo :wink:

Reme 29-06-06 14:43

Quote:

Acolo am vrut sa fac eu o inventie :lol: da' nu mi-a iesit mare lucru. Oricum, o sa mai lucrez la ea, sa mai retusez pe ici, pe colo :wink:

asteptam cu mare drag!

pufy 29-06-06 14:50

gabi: mie unu imi place focusul tau,dar nu inteleg exact ce ai vrut sa ii faci la spate.in rest mi se pare ok.buza pare putin blurry.

blowwind 29-06-06 15:01

Quote:

selecteaza masina...desaturate..si baga o culoare...si o sa dispara senzatia de blur ;)

L33L00 29-06-06 15:12

3 Attachment(s)
nj ce sa ii mai fac dar oricum nu ramne asa

comment pls si daca aveti pls (chiar daca aici nu se pun "materiale" ) va rog sa-mi dati o buza pt spoileru fata

totu le brush .. exceptiile le stiti voi
iar la a 3 poza sa-mi ziceti daca e bine sa o las asa

10x anticipat

Reme 29-06-06 15:38

2 Attachment(s)
Nu cred ca s-a gandit careva la ce am facut yo! va rog comentati! o sa ii fac si o reflexie mai incolo!

patriotu90 29-06-06 15:39

*Gabi - ai scos emblema si se vad urme ... janta spate e neclara ... prin janta spate ar ti trbuit sa se vada spatele spoilerului ... la tine se vede un gri deschis ... unde ai scos eleronu pe masina era o reflexie ... la tine e blurry ... sub masina ai vrut sa faci umbra sub masina si ti-a iesit fum :D ...
*L33L00 - jantele nu sunt cele mai potrivite pt golf ... gura mica de pe aripa ... zici k e un un abtiblid nike ... doar k e pus invers ... angel-eyes-urile pe stanga arata bine ... pe dreapta sunt plate si nu sunt puse exact un jurul becurillor ... janta spate e neclara ...
*Reme - nu ai facut cine stie c ... nu prea ai c sa cometezi ...

Reme 29-06-06 15:44

Quote:

Originally Posted by patriotu90
*Gabi - ai scos emblema si se vad urme ... janta spate e neclara ... prin janta spate ar ti trbuit sa se vada spatele spoilerului ... la tine se vede un gri deschis ... unde ai scos eleronu pe masina era o reflexie ... la tine e blurry ... sub masina ai vrut sa faci umbra sub masina si ti-a iesit fum :D ...
*L33L00 - jantele nu sunt cele mai potrivite pt golf ... gura mica de pe aripa ... zici k e un un abtiblid nike ... doar k e pus invers ... angel-eyes-urile pe stanga arata bine ... pe dreapta sunt plate si nu sunt puse exact un jurul becurillor ... janta spate e neclara ...
*Reme - nu ai facut cine stie c ... nu prea ai c sa cometezi ...

ideea de tuning a unui Maybach! :D

ra2 29-06-06 16:13

Quote:

ideea de tuning a unui Maybach! :D

nu ai ce face...ce naiba sunt atatea masini care pot fii tunate;)

shantzu 29-06-06 17:17

Quote:

Nu cred ca s-a gandit careva la ce am facut yo!

sau gandit cei de la brabus ;)

pufy 29-06-06 18:34

leeloo: ce-i cu semnu ala nike pe aripa?janta spate mi se pare blurry(la poza 2)iar janta fata mi se pare k e pusa kam stramb.la poza 3 ai uitat sa termini in stanga jentii fata

Kolegosu' 29-06-06 18:57

leelo ... mosule vezi ca se vede cum ai coborat masina la roata din fata (nasol moment)

L33L00 29-06-06 19:35

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kolegu™
leelo ... mosule vezi ca se vede cum ai coborat masina la roata din fata (nasol moment)

man acolo doar am coborat-o si nu am retusat doar ca sa imi ziceti daca merita sa incerc sa o cobor asea

comment pls

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning