![]() |
Re: Club Renault 5
voi astepta pana se gaseste cineva sa-mi dea si mie consola de pe alpine. oricum am lucruri mult mai importante de facut la ea. Va doresc o zi frumoasa!!
|
Quote:
|
prietenii mei lucreaza la Unilot..si e 170 lei parbrizul si max 100 lei montajul+garantia
|
imi cer scuze,nu mi-am dat seama ca are modelul vechi.exista o varianta si pentru asta.la mine in cartier este un 5 alb care rugineste degeaba.fusese vopsit,tot in stare buna,si nu l-a mai miscat nimeni pe urma.cred ca are consola.poate dam de persoana in cauza.masina e pe strada sibiu in drumul taberei
|
valir5gts un service bun in drumul taberei sti?
|
ce vrei sa faci... poate te ajutam noi sa iti faci singur... sa nu mai dai banii aiurea...
|
asta voiam sa te intreb si eu.ar fi un service al armatei in spatele bisericii garleni,pe langa stadionul steaua,insa nu am facut chestii complicate la ei ca sa stiu cat de priceputi sunt.doar chestii usoare si o vopsire la o dacie care nu a iesit chiar bine.
|
Salut,
Am de vanzare un R5 1100, 4+1 usi, cutie 4 trepte, din '85, tinichigerie + vopsitorie recente (anul trecut) + toate piesele de pe un "frate" al lui, cu singura diferenta ca motorul este de 1400 si cutia in 5 trepte. Trebuie doar echipat la interior + geamurile laterla (n-am avut timp si intre timp am reusit sa iau o masina noua). Este inmatriculat si are carte de identitate. Le vand numai impreuna (adica R5 + toate piesele) la un pret super avantajos! Detalii pe PM. |
cumpar elemente de caroserie si interior pentru Renault5, cum ar fi bara spate, parbriz, capac de rezervor, fete de usi si mai era ceva dar nu mai tin minte...
astept oferte |
Am eu din'alea ce nu mai ti minte !
|
am si eu un anunt de facut. VAND R5 . e din 85 motor de 1,4. merge f bine . o s pun si niste poze mai recente.
1100 E , 0723585476 |
vinzi ambulanta? :O
|
Quote:
Mi-ar trebui niste reparatii la caroserie(rugina), de sudat colector evacuare si ambreiajul patineaza. Stiti cam cat costa manopera pt. sudura si ambreiaj? |
Quote:
cu tot cu cruce |
Salutarea am si eu un renault 5 TL 82 bine intretinut si as vrea sa il tunez
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning