![]() |
|
Re: AMG vs. M vs. RS
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=DaZExdTHHjY
... how can you argue with that? Code:
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/DaZExdTHHjY?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/DaZExdTHHjY?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> |
How can you argue with what?
|
Quote:
Ideea este ca oricine poate conduce un BMW sau Audi,insa pentru a stapani un Mercedes pe asfalt ai nevoie de un maestru capabil sa inteleaga esenta acestei opere de arta numita Mercedes Benz. |
Ideea e ca oricine poate sa conduca si sa forjeze un audi, in schimb m3 sau c63 sunt greu de controlat pt ca au putere mare pe o singura punte motoare.
|
Quote:
|
Ma bazez pe quattro. Poti sa spui ca o masina cu tractiune spate e mai usor de controlat decat una 4x4?
|
Quote:
Pana la urma , totul tine de preferinte si de stilul de sofat. |
Asa suna altfel. Depinde de situatie, dar cand e vremea rea, chiar crezi ca poti sa mergi mult mai tare cu RS-ul ? Nu prea cred, probabil doar cu mai multa incredere.
|
Se stie ca este ceruta scoala de pilotaj cand iti cumperi C63 amg sau M power, te obliga sa le arati diploma sau nu iti dau masina. /s
|
Mult mai tare nu, dar suficient de tare sa fii mai rapid ca un rwd. Daca nu accelerezi la iesirea din curba cu nici una, poate e mai rapid rwd.Depinde de stilu` de sofat.
|
Nu e obligatoriu , cu toate ca ar fi mai bine in unele cazuri. Se poate insa contra cost ( un w-end de training + circuit = 2000/3000 euro :rolleyes2)
|
Quote:
In cazul prezentat de tine , una e sa sa stii ca ai 2 punti motoare si e putin mai greu s-o patesti din cauza tractiunii , pe cand cu RWD stai cu morcovu-n cur ca intri in derapaj la cea mai mica denivelare si imbratisezi un pom sau mai stiu eu ce. |
cu anvelope bune, esp si masina decenta, nu e chiar asa usor sa o pierzi, cel putin cu 300 cp nu am avut nici o problema. Nu am avut un rs4 pe mana asa ca nu ma pot pronunta dar nu cred ca as avut curaj sa merg mult mai tare.
|
Quote:
Vorbim de masini cu motorizari de top , pe care sincer , nu oricine poate sa le conduca cum trebuie. Legat de condus , n-am avut nici eu parte de RS4 , de altfel de niciun RS , dar am fost pasager intr-un A8 W12 alaturi de un sofer care e departe de a fi profesionist , pe timp de ploaie , iar totul mi s-a parut relativ safe fata de M5-ul in cauza.Adevarat , sunt masini cu un target usor diferit , dar tractiunea isi spune cuvantul indiferent daca luam sau nu acest lucru in calcul. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning