![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
poate facem si noi cum fac astia din ploiesti...lucian stie despre ce vorbesc, poate si florin stie......bafta cu viitoare masina ba!!!!
|
cata incompetenta pe uni soferi.......sufera de raceri si omoara oameni :(
|
|
Quote:
nu aia...el are nevoie de bara de sus...aia pe care sta numarul si semnalele..... |
Da.. mie imi trebuie partea de sus... :( Multumesc oricum...
|
Salutari baieti,ce faceti veniti pe 16 la Slatina?Poate ne vdm diseara sa mai stam de vb ..
|
Nu cunoastem detalii despre evenimentul asta... dar ultima experienta made in oltenia a fost cam neplacuta... eu sustin neprezentarea Inferno @ Slatina, dar vom discuta cu toti din consiliu diseara si vom putea spune exact... Noi ne vedem la 22.30... cred ca ai numarul meu de tel, daca e ceva call us!
|
aia a fost la craiova ;) nu are nici o legatura..poti sa cauti pe topic la cursa accelerare sa vezi ca prima cursa la slatina a fost un succes..asta e a 2 a..speram ca si aceasta sa fie un succes
|
Asta a fost un fel de tema de vacanta? sa caut topicuri pe 4tuning? :)) chiar nu am de ce sa caut pe niciun astfel de topic... mi-am exprimat parerea despre cum sunt lucrurile pe-acolo. si nu ma refer neaparat la organizatori... ci in special la spectatori... Nu contest ca sunt si multi oameni ok pentru care am tot resepectul... bafta si hai sa incheiam ontopicul slatina... aici este o sectiune usoara, cu discutii lejere de vancata...
|
1 Attachment(s)
O poza inedita luata de pe hi5-ul lu' goppo :)) ENJOY
|
gogule cred ca iti place big mec-ul din ce in ce mai mult :))):):):):):
|
2 Attachment(s)
am venit si cu post`ul pe care il asteptai si cu poze cu tot ... 320i e36 coupe ... full mai putzin clima
Quote:
|
Sa-l stapanesti sanatos si sa ai parte de el!
|
sa-l stapanesti santos si fara incidente
|
ms mult baietzi ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning