![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
In urma cu aproximativ o ora accident zona casa de cultura, in fatza la universitatea Saguna..un taximetrist idiot a iesit de pe Nicolae Iorga fara sa se mai asigure iar un baiat cu un BMW nu a mai putut sa il evite si a intrat in plin dupa care a ricosat intr'un HUMMER parcat langa trotuar pe care la aruncat pe trotuar si peste un indicator cu semne de circulatie....pacat de BMW si de HUMMER ca erau noi BMW'ul avea nr rosii si HUMMER'u era de doar 2 zile..toate din cauza unui dobitoc de taximetrist care vede numai inainte nu se mai uita stanga dreapta
|
si aseara la galeriile soveja un mercedes cu o supernova
|
Taximetristul ala era clar idiot dar si soferul bmw-ului...praf!Am dat-o cu el 2 semafoare si culmea ca in masina mea conducea gagica care l-a lasat de doua ori in ceatza.Noi am vazut taximetristul iesit si am franat dar el probabil cu gandul ca acum ne face l-a vazut prea tarziu si a avut o manevra de evitare de te bufneste rasul...In rest m..e lu' ala cu taxiul si atentie cu incepatorii!!!
|
clar taximetristul era vinovat ,bmw-ul era lovit klumea ,pe la 3 venise o masina sa-l ridice
nu mai are rost sa vb ce s-ar fi putut evita daca bmw ar fi condus civilizat dar asta e ,neacordarea de prioritate si bautura ar trebuii arse klumea |
3 Attachment(s)
accident la iesirea de la TRITON (scule beton:lol:): soferul daciei destul de sifonat.:-?
|
aa l-am vazut si eu..acuma vro ora a fost :)
|
kinderu` cu bmw-u e de la mine din cart,a luat masina lui frasu (doar ce-o adusese) sa se dea cu ea ... si s-a dat in alte masini
ca taximetristii sunt o categorie "aparte" de soferi se stie ... dar si cand ii dai aiurea la masina... trebuie sa te gandesti si la consecinte |
Pai si ala cu bmw`ul cu ce masina se intrecea de l`a facut si o femeie? :lol:
Nu sunt rautacios,da` bmw,masina noua,tractiune spate,putere,lipsa de experientza ce altceva poate aduce?Plus ca unii dintre taximetristii astia zici ca au kestii din`alea la oki ca la cai...vad numai in fata!zici ca pt ei exista "prioritate de taxi"!am trecut si eu p`akolo da` nu stiam cum s`a intamplat.pacat de frumusetea aia de masina,ce`o sa mai faca din ea?la cat era de varza poate ii da rca`ul taximetristului banii pe ea,dar nu pre cred!voi ce ziceti? |
Quote:
puteai sa taci si tu...trebuie sa afle toata lumea daca te dai sau daca se fac sau nu curse ? bine k nu te-ai dus la politie sa zici :rolleyes2. Vezi k ai depasit si tu viteza...zi-i lu Garcea ..domnu domnu da-mi si mie o amenda ca am depasit limita de viteaza...ups sau mai bine ia carnetu ca e peste limita legala :rolleyes2 ... neacordare de prioritate ...asta a fost...:cry: ...pacat de bmw acuma... |
Quote:
Eu postam pentru ca eram cat de cat in cunostinta de cauza pentru ca am trecut pe la locu' accidentului si am vazut cam ce s`a intamplat.Tu care n-ai vazut nimic zic sa o lasi mai moale! |
eu nu m-am luat de tine turcule...asa k las-o mai moale..postu meu n-are leg cu al tau...si tu n-ai cea mai mica idee despre condus...eu zik ca ti-am raspuns politicos...nu intru in detalii...asa k subiect inchis...si nu conteaza cate posturi ai...:rolleyes2 ...ar trebui sa stii mai bine;) k nu posturile il fac pe om
|
da...am fost cam pe langa subiect...acum am observat,da` oricum o las asa ca nu stii tu cate idei am eu despre "tinut covrigu' in mana"!
Consider ca taximetristii astia kiar sunt "miezu' " multor accidente provocate de neacordare de prioritate! Numai bine! |
Easy up....nu incinge-ti atmosfera de sarbatori..:)
|
Foloseste p.m. sau orice alta metoda de comunicare - ERY
|
bla bla bla, de ce nu va duceti voi frumos pe sectiune de divergente, nimeni n-are chef sa va vada voua mizerile de certuri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning