![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
:lol::lol::lol::lol::lol: e 1:03 nu am somn ....dar de vreo 10 minute rad incontinuuuu.....bv cucule ultima a fost bomba :lol::lol::lol::lol:
|
Era o data o gasca de cucuvele, si toate aveau geci de piele. :rolleyes2
Revin mai in colo cu ceva mai complex acu nu pot ca e cineva pe la mine :) bring it cucule :))) |
Kuku face 18 ani si dupa o viata numai in casa ii zice lu taicaso:
- Ma tata, uite am facut si eu 18 ani si vreau sa ma duc si eu la discoteca deseara cu baietzii, ca na pana acuma nu m`ai lasat ai zis ca sunt minor. - Da ma Kukule, du`te ca te inteleg. - Pai bun, da o sa beau si eu ca in 18 ani de zile, nu m`ai lasat sa beau sa ma distrez si eu si nu vreau sa ma bati cand ajung acasa. - Nu ma Kukule, ca acum esti mare esti barbat in toata firea si e normal sa bei si sa te distrezi ca BAIETZII :) Se duce Kuku la enigma, scapa ca vaca in lucerna si cand se trezeste a doua zi, tot umflat de bataie, rupt in gura. Ii daduse tacso ca pe targu ocna. Se duce el suparat si ii zice: - Pai bine ma tata ai zis ca pot sa ma duc sa ma distrez sa beau si a zis ca nu ma bati, e frumos asa? - Ma Kukule, cand ai venit acasa rupt de beat n`am zis nimik, cand ai spart usa n`am zis nimik, cand ai batut`o pe maica`ta n`am zis nimik, da cand te`ai cacat in mijlocu sufrageriei, ai infipt scobitori in el si ai zis ca in seara asta ariciu doarme cu noi, n`am mai suportat. |
merge Kuku prin padure cu un psihopat, sociopat si toate astea care se termina in PAT :)) si era intuneric si foarte aiurea si Kuku zice:
- Mama ce intuneric si urat e in padurea asta, mi`e cam tarseala.... La care psihopatu... - Da eu, gandeste`te ca ma intorc singur... |
Iubitei lui Kalu ii placea sa cante, dar de cate ori se apuca de canta..Kalu fugea repede pe balcon. 1 zi,2 ..3...1 luna, dupa care il intreaba iubita lui:
-Kalule tu dc te duci mereu pe balcon cand eu incep sa cant? -Sa vada lumea ca nu te bat! ---------------------------------------------------------------------------------- Intr-o dimineata obisnuita se intalneste Kuku cu Kalu la o cafea. Kalu era cu ochiu negru, Kucu il intreaba : -Ce ai patit ba Kalule? Dc ai ochiu negru? -I-am vb cu tu lu' nevasta-mea ba Kukule! -Poi cum plm vine asta? Si pt asta ti-a invinetit ochiu'? I-a explica! -Era aseara la cina, si imi zice....Kalule eu n-am mai facut dragoste de 2 luni! si eu i-am zis: Poate TU!! ------------------------------------------------------------------------------ Intr o zi se strang membrii Midnight Racers Valcea in fata geamului lui Kalu si incep sa strige: -Kalule!! Kalule!! Kalule! Intr un final iese mama lui si le zice: -Mai baieti...nu sti ca a murit acum 1 saptaman? La care ei toti in cor: -Poi atunci...ne da-ti si noua cheile de la Corrado??? |
Quote:
|
bai fratiilor nu sunteti sanatosi
|
|
Quote:
|
baa nu esti normal :)))
https://www.youtube.com/watch?v=o45Af2KPycQ branconieri , i-am prins eu la capreoare , da da :))) https://www.youtube.com/watch?v=YdQUK2kAkg4 |
aaahahaha daca ai reusit sa il sperii pe cucu asa rau sa ti minte ca io nu ma urc cu tine la volan =))))
|
si ce om pasnic pare sydu :no:
|
va luat paranoia pe toti :shock:
|
pana una-alta ajunserati si pe cocalari.com
http://cocalari.com/2010/10/pele-la-mine-in-cartier/ |
oare banuia cineva ca asa o sa iasa ? :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning