Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

DONU' 05-06-06 00:37

Re: Noi si masinile noastre

Quote:

Originally Posted by momo
traiasca bossu'! ce faci bro'?
te-ai gandit sa mai dai si pe la noi?

Tu cu cine draq vorbesti ma?

patriotu90 05-06-06 07:24

Re: Diverse discutii

am si eu o intrebare ... a gasit cineva prin oras revista 4tuningRO nr 2??? ... dak da UNDE???

bogdan_wrc 05-06-06 08:54

donule..cam liniste prin oras..in acest uichend..

eko_X_cite_069 05-06-06 12:06

trebuia sa dai ieri mai pe seara pe la sala.....!!!!!!!!!!

bogdan_wrc 05-06-06 12:32

dezvolta subiectul, pls

eko_X_cite_069 05-06-06 12:42

deci.. a dat aseara niste cerculete.unu cu un cielo....la sala dupa ploaie si s-a mai bagat unu cu un opel da nu i-a iesit k nu ai tinea frana de mana.ok.

DONU' 05-06-06 15:32

Auzi la el, "unu cu un Cielo"!
Bai Ecscite, bai, se spune "un domn cu un Cielo". Vezi ca-ti rup urechile! :lol:
Este vorba de mine Bogdane. M-am jucat nitel cu masina aseara pe la sala ca era ud pe jos si era pustiu pe-acolo asa ca nu deranjam nici lumea nici autoritatile ca nu mazgaleam asfaltul ;)
Am fost ocupat uichendul asta si nu prea am iesit in oras.
Nuntaaa! (nu eu m-am insurat :lol:)

momo 05-06-06 16:06

Re: Noi si masinile noastre

Quote:

Originally Posted by DONU'
Tu cu cine draq vorbesti ma?

cineva mi-a mutat postul... si bine inteles ca acu nu se mai intelege! capisci? :D

bogdan_wrc 05-06-06 16:36

:D ma gandeam eu ca daca e vb de cineva cu cielo..re sa fii tu in imagine..dar am zis sa nu ma grabesc in concluzii, ca poate citesc ai tai parinti forumul.. :P
bv

DONU' 05-06-06 16:46

Nu-i problema ca ai mei stiu ce fac cu masina ;)
Am fost o data sa-i iau dintr-o vizita intr-o iarna si au iesit inainte cu 20 de secunde sa apar eu si cand am ajuns in fata lor stiam ca trebuie sa mergem in partea opusa si m-am intors in fata lor cu frana de mana :lol:
Le-a placut, mai ales ca masina pe zapada nu pateste nimic (ma refer la planetare, pivoti, amortizoare si bucsharaie in general, ca daca e vorba de tabla... Doamne Fereste)

Bmw_E30dak 05-06-06 22:23

Bah Ce Ar Fii Sa Ne Strangem Maine Pe Colt Sa Facem Niste Poze K Pica Marti Si E Si 06.06.2006 Sa Avem Amintire

alex2see 05-06-06 22:31

cica ziua asta nu e cu noroc .........poate in loc de poze o dam in alt ceva

kraven_4_all 06-06-06 08:31

bha p`ala cu bmw`u dc nu l`ati trekut?....k nu era cu noi??...nu se face asha...bogdane...s-a mai dat si 1 cu un bmw...a incercat..i`a reushit si lui kte ceva!!

DONU' 06-06-06 09:51

Quote:

Originally Posted by Proddigy
DONU`le da cine ti-a facut cu markeru semnatura aia pe usa ? :lol:

Este semnatura lui Marchus Gronholm de la WRC :D

DONU' 06-06-06 09:54

Quote:

Originally Posted by eko_squad_2006
Bah Ce Ar Fii Sa Ne Strangem Maine Pe Colt Sa Facem Niste Poze K Pica Marti Si E Si 06.06.2006 Sa Avem Amintire

Prietene, de obicei pe colt se intalnesc cei care stau in zona centrala.
Garda isi face aparitia la 15 minute deci nu ne putem strange cu masinile pe-acolo...
Ca sa nu mai zic ca daca facem poze fara masini n-are nici un rost; ca doar nu si-o pune vreun fatalau wallpaper cu vreunul din noi :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:59.

- Copyright 2026 4Tuning