![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta
te am vazut azi cu masina,a iesit superba :D
prea tari jantele :lol:,ai montat si muzica?ca am vazut ca bubuia ceva pe acolo :twisted::rolleyes2 |
Salut! Da ,am montat si muzica..am montat absolut totul. Maine o sa revin cu poze cu masina finalizata! :twisted:
|
Asteptam pozele cu nerabdare:oops:
|
Hai man odata cu pozele alea ca is asa curios :) cum arata noul CPF :D
|
Quote:
Si incercati sa va continuati discutiile pe messenger sau pe alt topic ca sa nu ii mai "poluati" topicul omului cu lucruri care nu au legatura cu masina lui. |
11 Attachment(s)
Pozele promise...o sa mai pun facute si pe zi..:twisted:
|
Foarte frumos:oops: o sa o lasi mai jos?8)
Felicitari! |
Nu este foarte inalta..pot sa zic ca este potrivita!Daca o las mai jos..a-r da si mai bine..dar dupa aceea..mai pot merge cu ea..la cum sunt straziile in Pitesti..ramane sa vad ce fac..daca o las mai jos..sau nu.Multumesc frumos pentru aprecieri!:-)
|
Foarte frumos arata!!! Faina treaba!!! Si chitul lai montat foarte bine din cat vad, totul tipla!!! Aaaa...si imi place asa pe inserat cum da nuanta de pe masina :) Goood job!!! Dar poza la bord o puteai face si cu volanul, sa vedem ce volan ai :D Oricum, ce urmeaza?...
P.S. fa poze si cu muzica si restul ;) Show us the car dude |
Multumesc mult Morpheus! Volanul este un Simoni Racing din piele. ..initial vreoiam sa-l iau pe negru..dar a fost o oferta pentru el..l-am gasit din plesneala la reprezentanta Subaru din Pitesti..era pe acolo de vreo 2 ani si costa 185 EUR...dar doamna de acolo mi-a facut o oferta si l-am luat la 2 mil 200 .Poze cu masina pe zi o sa fac astazi cu un aparat foto digital nu cu telefonul cum sunt cele de msi sus ..si o sa fac poze si cu muzica care mai am de lucru` la ea..dar totusi o sa fac!Numai bine!
|
Si sistemul audio din ce este compus?:D Asteptam niste fotografii mai calitative8):!:;)
|
Arata foarte bine masina, felicitari si sa ai foarte mare grija de ea !
Dupa nopti intregi de documentatie, cartele de orange consumate pe explicatii si o imensa sursa de inspiratie + achizitionarea materialelor+sculelor .... CIP'u meu a intrat oficial in santier ! Sper sa iasa daca nu atat de bine, macar pe aproape la fel de frumos cum e al tau :-) Bafta in continuare si asteptam poze mai .. calitative ! |
A iesit foarte bine, chiar imi place... sper sa nu se supere Quick, dar culoarea aleasa de el nu era tocmai potrivita, iar nuanta de verde pe care ai "pus-o" tu arata mult mai bine pe Tico.
Din cate se vede in pozele astea, kit-ul pica perfect pe masina... cred ca ai muncit destul de mult ca sa il asezi perfect, sa fie toate lufturile egale. Spor la treaba in continuare si sa ai grija de el, sa il tii "intreg". |
Dupa cum i-am mai spus si lui Alex ,antena aia din stalp nu da bine !
|
Felicitari a esit bine masina;)mie nu prea imi palc jantele,parca dadeau mai bine ceva in genu cum erau cele vechi ale lui Quick.Oricum succes in continoare sa vedem poze mai clare poate acolo dau mai bine:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning