Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Caut melodie! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2577-caut-melodie.html)

Eugen_TL 13-09-06 01:04

Re: Caut melodie! :)

am rezolvat cu the insider.... au mai ramas melodiile din "perfect storm" :( care nu le gasesc nicaieri...:cry:

fanete 13-09-06 12:59

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 548466)
totusi... nimeni macar cu un hint unde as putea gasi setul lui Fatboy Slim de la Mamaia!? :(

una din melodiile care le-a pus fat boy slim este asta care am ceruto eu si mi-a si uploadato dreamer.

am cautat si eu setul si nu am avut mare succes. oricum, cateva melodii dintre melodiile de acolo le am

EvLSant0S 14-09-06 10:53

bob marley- vain , don`t wanna wait in vain

ceva de genu asta
versurile suna cam asa

"i don`t wanna wait in vain for ur love baby .. "
:)

Gorby 14-09-06 11:42

1 Attachment(s)
........................

CT99WUW 14-09-06 11:43

1 Attachment(s)
uuuu.....aaaa....tell me baby what.....bla bla...o da la pro fm si pe kiss fm ...dar nu am idee cine canta ...seamana cu vocea lu michael jackson:)):oops: .Am reusit sa inregistrez putin de la combina .:)

EvLSant0S 14-09-06 14:23

Quote:

Originally Posted by AlexGBY (Post 553515)
........................

mersi fratimiu ........

GABBY_ 15-09-06 09:26

cine imi gaseste mie Stromberg-over in the rainforest e super meserias precum si melodia pe care o caut .am incercat pe tot dc-ul dar nimic inca .e mult prea tare melodia si de aceea ma agit.ms anticipat

Yackone 15-09-06 12:00

caut melodia aia de la kiss fm & prima care e si in ocean's 12...;)

Gorby 15-09-06 13:04

2 Attachment(s)
...:-) ....

fanete 16-09-06 09:37

Quote:

Originally Posted by CT99WUW (Post 553516)
uuuu.....aaaa....tell me baby what.....bla bla...o da la pro fm si pe kiss fm ...dar nu am idee cine canta ...seamana cu vocea lu michael jackson:)):oops: .Am reusit sa inregistrez putin de la combina .:)

nu este mychael jackson si este armand van helden

da melodia mea cu "dandale" cu o are sau stie nimeni?
este House nu este arabesti sau chestii de genu

silviu_fxx 17-09-06 16:19

sal
poate cineva sa ma ajute sa gasesc soundtrack-ul de la Ghost rider 3 Goes Crazy In Europe sau macar titlurile melodiilor ca dau eu de ele mai apoi...

RA_2fast4u 18-09-06 16:52

Quote:

Originally Posted by fanete (Post 555406)
nu este mychael jackson si este armand van helden

ua ce veche e piesa aia 8-> ma bucur ca au reinviat-o :D :P

am si eu o cerere la voi... este o piesa ff tare care am auzit-o mult si prin cluburi si este si in mixul pe august a lui eftimie(DJ Adrian Eftimie - Promo Mix August 2006 care chiar vi-l sugerez ca mi se pare ff tare :P ) pe la minutul 53 e o tipa care canta ff fain si tot zice "is it love is it love is it love beybe ... " deci e prea tare :D plz va rog mult :P daca nu apare de graba o sa tai putin din mix si o sa pun aicea :))

ms mult ;) (a da am nevoie doar de un nume ca il iau eu ... nu de alta dar forumul imi merge fff greu :/ )

fanete 18-09-06 17:45

daca pui bucata poate ti-o gasesc eu ;)

fanete 19-09-06 11:56

intr-un final am gasit singur melodia :) este switch - a bit patchy. cautati-o pe dc++ ca este foarte tare

RA_2fast4u 19-09-06 19:17

1 Attachment(s)
zilele trec si disperarea mea creste... i neeeeeeeeeeeeeed it!!! uite aicea sa luati si voi o doza... 8-| plz daca o recunoaste cineva ( e micutza... cat o poza putin mai mare... luati-o va rog si vedeti daca nu o recunoasteti! nu am lasat numai partea de refren... )

ms muult!

All times are GMT +2. The time now is 00:59.

- Copyright 2026 4Tuning