![]() |
|
Re: Caut melodie! :)
am rezolvat cu the insider.... au mai ramas melodiile din "perfect storm" :( care nu le gasesc nicaieri...:cry:
|
Quote:
am cautat si eu setul si nu am avut mare succes. oricum, cateva melodii dintre melodiile de acolo le am |
bob marley- vain , don`t wanna wait in vain
ceva de genu asta versurile suna cam asa "i don`t wanna wait in vain for ur love baby .. " :) |
1 Attachment(s)
........................
|
1 Attachment(s)
uuuu.....aaaa....tell me baby what.....bla bla...o da la pro fm si pe kiss fm ...dar nu am idee cine canta ...seamana cu vocea lu michael jackson:)):oops: .Am reusit sa inregistrez putin de la combina .:)
|
Quote:
|
cine imi gaseste mie Stromberg-over in the rainforest e super meserias precum si melodia pe care o caut .am incercat pe tot dc-ul dar nimic inca .e mult prea tare melodia si de aceea ma agit.ms anticipat
|
caut melodia aia de la kiss fm & prima care e si in ocean's 12...;)
|
2 Attachment(s)
...:-) ....
|
Quote:
da melodia mea cu "dandale" cu o are sau stie nimeni? este House nu este arabesti sau chestii de genu |
sal
poate cineva sa ma ajute sa gasesc soundtrack-ul de la Ghost rider 3 Goes Crazy In Europe sau macar titlurile melodiilor ca dau eu de ele mai apoi... |
Quote:
am si eu o cerere la voi... este o piesa ff tare care am auzit-o mult si prin cluburi si este si in mixul pe august a lui eftimie(DJ Adrian Eftimie - Promo Mix August 2006 care chiar vi-l sugerez ca mi se pare ff tare :P ) pe la minutul 53 e o tipa care canta ff fain si tot zice "is it love is it love is it love beybe ... " deci e prea tare :D plz va rog mult :P daca nu apare de graba o sa tai putin din mix si o sa pun aicea :)) ms mult ;) (a da am nevoie doar de un nume ca il iau eu ... nu de alta dar forumul imi merge fff greu :/ ) |
daca pui bucata poate ti-o gasesc eu ;)
|
intr-un final am gasit singur melodia :) este switch - a bit patchy. cautati-o pe dc++ ca este foarte tare
|
1 Attachment(s)
zilele trec si disperarea mea creste... i neeeeeeeeeeeeeed it!!! uite aicea sa luati si voi o doza... 8-| plz daca o recunoaste cineva ( e micutza... cat o poza putin mai mare... luati-o va rog si vedeti daca nu o recunoasteti! nu am lasat numai partea de refren... )
ms muult! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning