![]() |
Re: Cafeneaua oneştenilor
Poate nu stiati, dar sunt iarasi sofer!!!!!
|
salutare oameni ce mai faceti ?
cand e urmatoarea intalnire ca vreau sa apar si eu ... |
dupa 20 februarie...
|
Quote:
Te asteptam Markizu |
cine poate ajunge la intalnire dupa data de 20 februarie? sa anunte aici sau sa transmita prin careva. (ma refer la cei din onesti) ca sa stim daca se merita sa facem ceva mai de amploare.
|
Prezent
|
prezent..PEchinez ajunge pe 13 acasa si a zis ca sta vreo 2 saptamani..vali a zis ca pe 19 parca are examen si vine si el....o sa mai vorbesc cu ei...
Ieri am fost rugat sa va transmit ca in jurul datei de 22 aprilie va fi la Bucuresti o petrecere in cinstea a 7 ani NoSpeedLimit Romania si 1 an NSL Dr.Tr.Severin si ca toti membrii de la toate filialele sunt asteptati..Cand voi avea mai multe detalii va voi anunta. |
abia atunci se vor vedea adevaratii membrii.
|
tare-s curios...
|
Tzestos si cu Chinez...fiind la bucuresti la facultate au zis ca o sa mearga....eu cred ca o sa merg...si baiatul cu Bora a zis ca o sa incerce sa fie prezent si la Bucuresti si la cat mai muylte intalniri din Onesti sau unde o sa mai mergem noi....
Eu zic sa vorbim despre Bucuresti la intalnirea din februarie(mai ales ca pe la sfarsitul lui aprilie facem si noi 1 anisor..) |
dap. atunci vom vorbi mai detaliat
|
posibil sa vin si eu....cu baietii din brasov:D
|
unde sa vii la intalnirea din februarie la onesti ?
|
da...dar mai degraba sa facem la bacau sa vina si cei din piatra...sa facem ceva mai mare:D
|
dap, e o idee buna
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning