![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Quote:
Eeee..25 de lei nici nu-i simti. Si de cate ori pot sa te opreasca intr-un an din cauza la nr?! Nu prea se merita sa-l modifici acuma...Mai bine stai pana termini leasingu' si apoi il "integrezi" tu pe spoiler;) |
nu pana termini leasingul, pana intra noul cod rutier in vigoare, ca dupa aioa te lasa fara puncte pe permis, gasesc ei...
|
dar de ce nu aveai numar?
|
Depinde de cate ori imi dau amenda ... daca e de cateva ori pe an nu-i bani ... sa nu fie pe luna :cry:
@mertan ... de aia :lol: ca nu am gauri ... tocmai am spus putin mai sus ... :D |
da nu ai auzit de banda care se lipeste pe amandoua parti? dinaia grosutza de 2-3 milimetri... si merge... sau o sa itzi pui numar mic? ca smecherii? :)) :)) :)) :))
|
Quote:
Si daca vreau sa-l dau jos ... ce fac .... dau si vopseaua ? sau ... si mai bine ... poate il pierd pe drum ... ;) Si de numar mic ca smecherii ... prefer amenda pt ca merg fara nr decat sa-mi ia certificatul ... :rolleyes2 |
good point, lasa numarul mic, masina ta iese in evidenta altfel...;)
|
Quote:
nop era o calibra sau ceva de genu ca nici nu am avut timp sa imi dau seama ce masina e... nu e coraddo ala argintiu ca ma luam eu de el daca era .. |
ala cu coraado nu imi place... si nu va luatzi de tigra si de calibra... calibra aia este de austria... jante cromate... lsd doors... masina aia e ceva special... proprietarul e plecat de 15 ani in austria... fiecare ban il baga in masina.... lafel si cel cu tigra... are motorul modificat... mai multe nu pot spune...
|
Tigra are filtru-cip-strutbar-toba catalitica scoasa... ce anume nu poti spune, ca nu inteleg?
|
l-ati vazut pe andrei-Tam aseara la tv? la emisiunea lui dan negru de la saint tropez!!
|
eu l-am vazut.... ce sa zic... felicitari.... si mai bine era sa il iei in coarne oleaca tauru....
|
Quote:
shhhhh .... nu spune :D :lol: si ... se scrie chip andrei ... of of of ... ce ti-e si cu tuningul asta ... :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
ce mare chestie calibra aia?
eleron exagerat, jante pimp, culoarea e frumoasa, nu spun nu... pentru o masina in care proprietarul baga TOTI banii... nu ma intelege gresit, nu-i urata dar cu siguranta nu da pe spate decat pe pustii de nfs... gresesc? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning