![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
sint constient ca pretul e SF.....ma uit la masina lui sorin HAI, o adevarata piesa de colectie....nu se da la 7500... deci sigur nu o sa o dau la bani astia...probabil la un 3000 ar pleca masina, dar inca nu m-am dilit sa o dau asa jos.... oricum o sa regret mult daca s-ar vinde....masina asta m-a scos din toate supararile.... tocmai ce a venit de la un drum de 5000 km si nu mi-a facut nici cea mai mica problema.... pina una alta, sper sa ajung la romexpo sa o "tavalesc" un pic....:D |
JAKA ia uite frate ce fotomodel de masina ai...
http://www.carbodykits.com/1984-1991...05049-468.html parerea mea... nu o da ca nu mai gasesti asa ceva, si mai incolo mi-e ca te apuca pandaliili si urli iar ca vrei urs... tine-o acasa la ploiesti ca avem curcubeu, rosu portocaliu galben bleu gri alb si vedem ce mai urmeaza ;) |
1 Attachment(s)
Ala Gri presupun Ca e astha? :lol::lol: Da Da Da....Masina e chiar Masina!Tigane stai cu Vandutu ca o iei peste Gura :)) sau in Gura :lol::lol:
|
Panarama... ai facut gura inainte sa faci ochii :)) fa sunt mai multe nuante de gri :P dar ca sa te simti bine da de al tau era vorba ;)
|
Quote:
ai un exemplar destul de reusit....si ce pot sa iti urez decat bafta la vanzare... daca nu il dai, mai bine il duci la monaco acolo.....:D |
felicitari jakale pentru prestatia de ieri :)))))))
alea cu cercuri :)):peace: |
1 Attachment(s)
Forta ursul !!!!
|
Quote:
infractor ce sa mai..... din pacate nu m-am bagat la drift....nu am vrut sa rup masina in balastiera aia....pardon....circuit... am fost dat afara si din parcul unde erau masinile...un domn mi-a vorbit f. frumos..TOT RESPECTUL.....a zis sa ies cu baiatul afara ca la iasi sau ceva de genul a fost un incident ....o masina iesit in decor si nu vrea sa aiba surprize pt ca dinsul raspunde... am zis ok...pt ca s-a adresat frumos, am respectat... alt "baiat" de cartier .....cu cercei in ambele urechi, deja nu se mai suporta...mi-a vorbit pe un ton urat....ne-am gasit fata in fata in romexpo.....si s-a scuzat....ok... acum o intrebare......ieri am stat de la 11 pina la ora 16....nu am vazut nici o ambulanta prin zona,decat masini de pompieri.....ce se intampla daca era vreun incident:?:.....( doamne fereste ).... bafta si felicitari la toti participantii.... |
Quote:
jantele de pe masina de vanzare....pret 450 euro.....fix.. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mai bine ca nu ai bagat masina...era pacat de ea. Pun cateva poze cu masina. Arata intr-un mare fel. Bafta incontinuare si sa nu il vinzi.
|
Quote:
sper sa imi revin financiar si sa nu o vand.... |
Arată extraordinar īn lumina soarelui... :twisted:
|
Foarte tare ursulache!!! imi place culoarea si body-ul...
|
Vereeeee .. da sopārla unde e sopārla ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning