![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dupa o noapte nedormita am facut si rabla...comentati;)
|
@Yackone -nice job :D putei fi putin mai atent la detalii dar mere :) cauciucul stanga fata/spate cam copartit
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
O Scania pe care nu am mai terminat-o si am uitat sa o pun :P . SI un Lancer Evolution made by me ...
|
wlady ... lancer ... vynilu dp portbagaj (toyo tires) trebuia sa il faci overaly pt ca in jurul lui se vad pixeli albi ... partea centrala a eleronului eu zic ca arata bine dar e cam blurry ... in unele locuri ai folosit cam multa umbra ...
la scania stii f bine ca jantele de plexiglass nu sunt pt tiruri ... |
VA ROG EU FRUMOS, NU MAI FOLOSITI JANTELE ALEA DE "PLASTIC". PE BUNE! sunt urate cu spume,si voi le puneti pe orice prindeti! nu e prima oara cand le vad...m-am plictisit eu.....dar voi?!
|
Quote:
|
waldy o chestie la lancer...parca intra in pamant...sau sta intro groapa...e cumva background din romania ? :D :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Ma fratilor, ce aveti cu mine?? Postez iar.. pt ca nu am primit nici un coment.. decat de la 2 prieteni si a caror parere o stiam deja.. pt ca le-au vazut inainte sa fie postata.... Anul asta am pus 5 masini si am 3 com....:(:(:(
Pun pana primesc comentarii:D nu conteaza de care... |
Nu a trecut nimeni peste :wink: ...
comentarii vrei? uite aici : Subaru : BLURRRRRRRRRRRR . Ai mult blurr, selectii strambe, nu ai umbre, galben ireal, dunga ireala... Opel : BLURRR ! Tot blurry masina ! Ce sunt geamurile alea ? Umbre tot nu ai ! Nici la grile nici la jante. Roata asezata stramb .... Pontiac : In afara de locul de unde ai scos sigla Bonneville e smeker :wink: ... dar celelalte :cry: |
Quote:
|
Ok am sa iau un cinsiderare!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Feedback :paper:
|
Quote:
yo_silent2006 ... umflatura aia pe capota mi se pare stramba ... + ca trebuia sa se reflecte pe vopsea (partile laterale perpendiculare pe capota) ... un pic de blurr in partea stanga a spoilerului ... |
1 Attachment(s)
am facut tot ce am putut sa corectez
|
spoileru e mai bine ... reflexiile alea trebuie sa fie perpendiculare pe vopsea ... nu sa se duca cum ai fct tu in lateral ...
|
2 Attachment(s)
Am incercat si eu ceva CUM VI SE PARE????Vreau sfatur , Ce nu va place?:-) 8)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Comentati...
Stu ca partea din fata cam are greseli.:sad: |
Foarte Marfa EVO tau imi place tar totusi bara e cam BOSUMFLATA in rest e Marfa.....
|
Quote:
|
asta era si ideea...sa fie o culoare mai ciudata
|
2 Attachment(s)
Un Lancer facut in somn....aproape:D......precis is multe greseli:D
|
Sunt man ! E blurry masina ! |Nu stiu de ce dar nu imi prea place cum sta roata spate ( poate nu vad bine :-P ). Nu-mi place gaura spate ( pe roata ). In rest e ok ! :wink:
|
Deci*2 fast 4 U
-ai unflat roata spate (trebuia so ridici putin nu trebea so lasi asa jos,si aici ma refer ca trebuia sa fie umpic mai in spate dar in jos iar cand o unfli aripa e de prferat sa maresti si roata ce la tine nu apare) -trebuia sa dai o umbra pe sub masina (adik selectezi pragu si partea de susu a masini dai c/p si faci un nou layer care il plaseszi intre bakround si layerul cu pragul dupa acre dai cu brush usor da vezi sa fie chestia aia de sub marimea brushului sa fie la 0 pt a putea face o umbra uniforma si care sa nu para lipita doar o bucata de nergu peste imagine) - la aerisire trebuia sa ii faci niste marigini cu alb si nergu (apesi ctr si dai clik pe layerul care ai facut selectiile alea unde culoarea masini e mai deschisa si mai inchisa si ii dai stoke si dupa care te joci cu opacity, blur si radiera) si mai trebuia la marginea de sus o umbra usoara ca sa para ca e mai in spate - intercoolerul trebuia si el umbrit - rotile mi se par umpic colturoase ai grija cu selectiile Sper sa te ajute aceste sfaturi pe viitor mai ai greseli da nu f mari oricum si intadevar maisina e BLURR:rolleyes2 Bafta pe viitor;) imi cer scuze daca am greseli dar am scris foarte repede |
Ms Lukian^:)^.........O sa tin cont de sfaturi:D
|
Mie imi place Lanceru tau dar are cateva greseli da dak u zici k lai facut in somn ai o scuza ia sal fac si eu sa vad ce iese:shock:
|
2 Attachment(s)
Si uite k dupa 1 ora de munca a iesit ceva:D
|
Quote:
- culoare ireala; - selectii aiurea; - jante plate; - "brush" facut - parca - in MS Paint; - capota urata foc; - copy/paste aiurea. |
Mersi de coment si uite asa am mai invatat ceva!!!
|
ce ai facut tu nu e lucrare de o ora....cel putin 2...nu te mai grabii..si ai grija la detalii
|
2 Attachment(s)
Am revenit q un proiect nou[Seat Leon]... dupa alte zeci de tutoriale vazute, muult timp la masina, am terminat-o.Ma gandesc k sunt greseli. sper k nu multe, sper k a iesit mai bine dekt celelalte :).. comentati pls si spuneti-mi pe lung ce nu am facut bine, ce trebuia sa mai fac, k sa invat..:D
|
Mie unu imi place dar Janta dupa spate pare cam plata , in rest imi place BV BV BV
|
carbonu e ireal...trebuia sa ii scazi lumonizitatea...si sa setezi layerul pe Soft Light...ploape ireale...lumini ireale..nu mai pune lumini d-alea mai bine faci un angel eyes...bara fata blury...cred ca ai puso de la o masina cu rezolutie mica..si umbrele sunt cam ireale...masina nu arata rau dar 70% e ireala
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning