Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

(!8Y_M 09-02-07 22:28

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 741346)
imi place subaru` ,imi place foarte mult cum e vopsita doar k am o intrebare...........ce ai facut cu originalul????..........k asta nu e el:P:P

Am incercat sa remediez greseala.. dar a ramas si ala acolo.. asta e.. originalul e ala din dreapta... finalul mijlocul.. iar ala din stanga.. e pe parcurs:D

MARI_NSL 09-02-07 22:39

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 741343)
Am si io una mica.. comentarii... plsssss:D

frumos subaru .frumos lucrat . bravo . bafta in continuare.:))

Yackone 10-02-07 02:23

2 Attachment(s)
dupa o noapte nedormita am facut si rabla...comentati;)

bobohtml 10-02-07 07:02

@Yackone -nice job :D putei fi putin mai atent la detalii dar mere :) cauciucul stanga fata/spate cam copartit

L33L00 10-02-07 07:55

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 741642)

grila e off , culoarea ... hmm nu prea imi place , janta spate e un pic sifonata iar cea fata ciopartita si prea aprinsa ... cauta altele pe c&m sigur gasesti ceva bun

wlady 10-02-07 07:57

4 Attachment(s)
O Scania pe care nu am mai terminat-o si am uitat sa o pun :P . SI un Lancer Evolution made by me ...

patriotu90 10-02-07 08:11

wlady ... lancer ... vynilu dp portbagaj (toyo tires) trebuia sa il faci overaly pt ca in jurul lui se vad pixeli albi ... partea centrala a eleronului eu zic ca arata bine dar e cam blurry ... in unele locuri ai folosit cam multa umbra ...
la scania stii f bine ca jantele de plexiglass nu sunt pt tiruri ...

Skillzu 10-02-07 09:49

VA ROG EU FRUMOS, NU MAI FOLOSITI JANTELE ALEA DE "PLASTIC". PE BUNE! sunt urate cu spume,si voi le puneti pe orice prindeti! nu e prima oara cand le vad...m-am plictisit eu.....dar voi?!

GolfuletzS 10-02-07 10:09

Quote:

a iesit super misto cu cateva greseli ..... dar acceptabile :D

69WRX 10-02-07 10:18

waldy o chestie la lancer...parca intra in pamant...sau sta intro groapa...e cumva background din romania ? :D :)))

Barum 10-02-07 10:39

Quote:

ee superba ! :shock: acolo la rotzi mai retuseaza umpica ca,cum ai copiat masina pe backgroundu` ala is taiate cu bomfaieru` rotziile :D ;)

Yackone 10-02-07 10:44

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 741710)
grila e off , culoarea ...( )... cauta altele pe c&m sigur gasesti ceva bun

dezvolta:rolleyes2

(!8Y_M 10-02-07 12:11

6 Attachment(s)
Ma fratilor, ce aveti cu mine?? Postez iar.. pt ca nu am primit nici un coment.. decat de la 2 prieteni si a caror parere o stiam deja.. pt ca le-au vazut inainte sa fie postata.... Anul asta am pus 5 masini si am 3 com....:(:(:(
Pun pana primesc comentarii:D nu conteaza de care...

wlady 10-02-07 13:08

Nu a trecut nimeni peste :wink: ...
comentarii vrei? uite aici :
Subaru : BLURRRRRRRRRRRR . Ai mult blurr, selectii strambe, nu ai umbre, galben ireal, dunga ireala...
Opel : BLURRR ! Tot blurry masina ! Ce sunt geamurile alea ? Umbre tot nu ai ! Nici la grile nici la jante. Roata asezata stramb ....
Pontiac : In afara de locul de unde ai scos sigla Bonneville e smeker :wink: ... dar celelalte :cry:

(!8Y_M 10-02-07 15:14

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 742128)
Nu a trecut nimeni peste :wink: ...
comentarii vrei? uite aici :
Subaru : BLURRRRRRRRRRRR . Ai mult blurr, selectii strambe, nu ai umbre, galben ireal, dunga ireala...
Opel : BLURRR ! Tot blurry masina ! Ce sunt geamurile alea ? Umbre tot nu ai ! Nici la grile nici la jante. Roata asezata stramb ....
Pontiac : In afara de locul de unde ai scos sigla Bonneville e smeker :wink: ... dar celelalte :cry:

MS.. macar a fost un comentariu:D...

Ionut_M 10-02-07 15:47

Ok am sa iau un cinsiderare!!

NightDevil 10-02-07 16:02

Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 741839)
VA ROG EU FRUMOS, NU MAI FOLOSITI JANTELE ALEA DE "PLASTIC". PE BUNE! sunt urate cu spume,si voi le puneti pe orice prindeti! nu e prima oara cand le vad...m-am plictisit eu.....dar voi?!

sunt jante de termopan .. nu sti ka e la moda sa-ti pui termopan .. la masina la casa ..tot ce are geam :))

yo_silent2006 10-02-07 16:17

2 Attachment(s)
Feedback :paper:

patriotu90 10-02-07 16:24

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 741859)
a iesit super misto cu cateva greseli ..... dar acceptabile :D

selectiile strambe la vechimea lui yackone nu cred ca sunt acceptabile ... hai ca daca avea una mai ziceam ... dar sunt cam multe ...

yo_silent2006 ... umflatura aia pe capota mi se pare stramba ... + ca trebuia sa se reflecte pe vopsea (partile laterale perpendiculare pe capota) ... un pic de blurr in partea stanga a spoilerului ...

yo_silent2006 10-02-07 16:34

1 Attachment(s)
am facut tot ce am putut sa corectez

patriotu90 10-02-07 16:39

spoileru e mai bine ... reflexiile alea trebuie sa fie perpendiculare pe vopsea ... nu sa se duca cum ai fct tu in lateral ...

Ionut_M 10-02-07 17:18

2 Attachment(s)
Am incercat si eu ceva CUM VI SE PARE????Vreau sfatur , Ce nu va place?:-) 8)

(!8Y_M 10-02-07 17:30

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 742346)
sunt jante de termopan .. nu sti ka e la moda sa-ti pui termopan .. la masina la casa ..tot ce are geam :))

Pexiglas copii.....
Quote:

Originally Posted by Ionut_M (Post 742426)

Cooolll:D... desi.. nu ar strica niste umbre la plasa.. si parca pragul are alta tenta de culoare
Quote:

Originally Posted by yo_silent2006 (Post 742374)
am facut tot ce am putut sa corectez

Hmm... corecteaza-ma daca gresesc, dar ar trebui sa aibe umbre pe ambele parti capota??:D

69WRX 10-02-07 19:20

Quote:

Originally Posted by Ionut_M (Post 742426)

pragu nu imi place...e prea jos...e cam ireal...prelungirea eleronului nu se vede prin geam...barile dupa cum se vad cred ca le-ai facut cu smudge...mai bine le faceai cu brush sau copiai si dadeai free transform..si le "intindeai" putin..

ra2 10-02-07 20:14

2 Attachment(s)
Comentati...
Stu ca partea din fata cam are greseli.:sad:

Ionut_M 10-02-07 20:19

Foarte Marfa EVO tau imi place tar totusi bara e cam BOSUMFLATA in rest e Marfa.....

(!8Y_M 10-02-07 20:20

Quote:

Originally Posted by ra2 (Post 742670)
Comentati...
Stu ca partea din fata cam are greseli.:sad:

Carbonul.. e rosu... se vede vopsea rosie in fata... iar toba din partea treapta a pozei.. sta cam ciudat.. in rest.. ok.. AAAAAAAAaaaaa si ar mai fi culoarea cam ciudata.. dar nu zic nimic... ca nici mie nu-mi prea iese:D

ra2 10-02-07 20:21

asta era si ideea...sa fie o culoare mai ciudata

2 fast 4 U 11-02-07 01:17

2 Attachment(s)
Un Lancer facut in somn....aproape:D......precis is multe greseli:D

wlady 11-02-07 07:23

Sunt man ! E blurry masina ! |Nu stiu de ce dar nu imi prea place cum sta roata spate ( poate nu vad bine :-P ). Nu-mi place gaura spate ( pe roata ). In rest e ok ! :wink:

Lukian_XXX 11-02-07 10:28

Deci*2 fast 4 U
-ai unflat roata spate (trebuia so ridici putin nu trebea so lasi asa jos,si aici ma refer ca trebuia sa fie umpic mai in spate dar in jos iar cand o unfli aripa e de prferat sa maresti si roata ce la tine nu apare)
-trebuia sa dai o umbra pe sub masina (adik selectezi pragu si partea de susu a masini dai c/p si faci un nou layer care il plaseszi intre bakround si layerul cu pragul dupa acre dai cu brush usor da vezi sa fie chestia aia de sub marimea brushului sa fie la 0 pt a putea face o umbra uniforma si care sa nu para lipita doar o bucata de nergu peste imagine)
- la aerisire trebuia sa ii faci niste marigini cu alb si nergu (apesi ctr si dai clik pe layerul care ai facut selectiile alea unde culoarea masini e mai deschisa si mai inchisa si ii dai stoke si dupa care te joci cu opacity, blur si radiera) si mai trebuia la marginea de sus o umbra usoara ca sa para ca e mai in spate
- intercoolerul trebuia si el umbrit
- rotile mi se par umpic colturoase ai grija cu selectiile
Sper sa te ajute aceste sfaturi pe viitor
mai ai greseli da nu f mari oricum si intadevar maisina e BLURR:rolleyes2
Bafta pe viitor;)

imi cer scuze daca am greseli dar am scris foarte repede

2 fast 4 U 11-02-07 10:54

Ms Lukian^:)^.........O sa tin cont de sfaturi:D

Ionut_M 11-02-07 14:18

Mie imi place Lanceru tau dar are cateva greseli da dak u zici k lai facut in somn ai o scuza ia sal fac si eu sa vad ce iese:shock:

Ionut_M 11-02-07 15:08

2 Attachment(s)
Si uite k dupa 1 ora de munca a iesit ceva:D

Gabi 11-02-07 15:23

Quote:

Originally Posted by Ionut_M (Post 743684)
Si uite k dupa 1 ora de munca a iesit ceva:D

Adica... mai nimic !

- culoare ireala;
- selectii aiurea;
- jante plate;
- "brush" facut - parca - in MS Paint;
- capota urata foc;
- copy/paste aiurea.

Ionut_M 11-02-07 16:00

Mersi de coment si uite asa am mai invatat ceva!!!

69WRX 11-02-07 19:01

ce ai facut tu nu e lucrare de o ora....cel putin 2...nu te mai grabii..si ai grija la detalii

Iuli_90 11-02-07 19:06

2 Attachment(s)
Am revenit q un proiect nou[Seat Leon]... dupa alte zeci de tutoriale vazute, muult timp la masina, am terminat-o.Ma gandesc k sunt greseli. sper k nu multe, sper k a iesit mai bine dekt celelalte :).. comentati pls si spuneti-mi pe lung ce nu am facut bine, ce trebuia sa mai fac, k sa invat..:D

Ionut_M 11-02-07 19:19

Mie unu imi place dar Janta dupa spate pare cam plata , in rest imi place BV BV BV

69WRX 11-02-07 19:37

carbonu e ireal...trebuia sa ii scazi lumonizitatea...si sa setezi layerul pe Soft Light...ploape ireale...lumini ireale..nu mai pune lumini d-alea mai bine faci un angel eyes...bara fata blury...cred ca ai puso de la o masina cu rezolutie mica..si umbrele sunt cam ireale...masina nu arata rau dar 70% e ireala

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning