Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

26WRC 24-07-09 23:19

re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina

Quote:

Originally Posted by acidutzzu (Post 2510940)
:shock::shock::shock: cum sa distrugi un RR!

cum sa distrugi un 350z zic eu:rolleyes2

acidutzzu 25-07-09 00:13

nu e nissan... asa pare initial!

RideTheRiddle 25-07-09 00:25

daciei cu eleron de lemn din rahova nu i-a facut nimeni poza? eu am vazut-o de vreo 2-3 ori prin zona dar de fiecare data am ras prea tare sa mai scot telefonul sa il pozez.

GL91ANB 26-07-09 20:59

3 Attachment(s)
Seat Toledo Germany

Kruger. 26-07-09 21:47

Quote:

Originally Posted by G3orgyk08 (Post 2484245)
Inca 3 poze cu masina:lol::lol::lol:

Zici ca e un peste.....

Ce oribilitate.

cmdbass 27-07-09 02:22

1 Attachment(s)
un fel de hondacalibra...:rolleyes2

RD-Woo 27-07-09 10:40

1 Attachment(s)
Inventiile romanului... :punch:

RoByNeT 27-07-09 15:34

deci nu creeeeeeeeed =)))) iti dai seama ce instalatie a tras omu .... direct pe pafon asa intins =)))

KTA87 27-07-09 17:10

Quote:

Originally Posted by cmdbass (Post 2514904)

Mie-mi place pana la un punct!

MM11AJJ 27-07-09 18:00

ba da e nisan uitate atent la formele caroseriei

RD-Woo 27-07-09 19:42

1 Attachment(s)
S-au intors sarlatanii acasa :chainsaw:

TzuTzu77 27-07-09 19:56

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 2516303)
ba da e nisan uitate atent la formele caroseriei

E Calibra, si facuta chiar de un romanash :lol: https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-...ar-spania.html

MM11AJJ 27-07-09 21:46

Quote:

Originally Posted by TzuTzu77 (Post 2516490)
E Calibra, si facuta chiar de un romanash :lol: https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-...ar-spania.html

ma refeream la nisano-rolls

dinteus 29-07-09 16:37

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 2516463)
S-au intors sarlatanii acasa :chainsaw:

http://dexonline.ro/search.php?cuv=sarlatan :)):)) Mai bine nu se intorcea! :)) Astuia ii scrie pe masina cu ce se ocupa si tot a scapat! :)) Ma intreb daca exista si masini pe care scrie "dealer de droguri" , "proxenet" etc. :))
Foarte tare! :shock:

madicioco 29-07-09 23:30

Quote:

Originally Posted by TzuTzu77 (Post 2516490)

masina e chiar a unui romanash si e facuta tot de romnashi printre care si eu am participat la facerea ei asa ca eu unu ma abtin dar daca ati vedea o pe drumurile patriei ce v ati mai fotografia cu masina

G3orgyk08 29-07-09 23:33

Doamne ce oameni!

Shiro 30-07-09 00:23

Quote:

Originally Posted by cmdbass (Post 2514904)

Dupa parerea mea nu prea se incadreaza la aceasta sectiune. Chiar daca aceasta combinatie de marci nu e pe placul unora, pentru calitatea finisajelor, si pt munca depusa eu inclin sa nu o incadrez aici. Cred ca multi dintre cei care zic ca aceasta masina e Kitsch, in realitate ar schimbao cu cea personala.

DarkJEDI 31-07-09 11:08

singuru lucru care nu e original si chiar arata bine sunt farurile de honda civic, dar e lucrata f bine si chiar nu are ce cauta la kitsch. nu imi plac pragurile totusi, se putea ceva mai in linia masinii.

Antilles 31-07-09 11:33

Adevarul e ca Calibra aceea e foarte reusita, era kitch daca avea emblema de Honda..ca are botul e ok, sunt Ford-uri Taunus cu spate de Camaro SS, fata de Hemi-Cuda sau Mustang din 67 in Romania si nu sunt incadrate la kitch, dimpotriva, au nota 10 si din partea mea la imaginatie si calitatea lucrarii(hai sa ne uitam putin pe net ce face Chip Foose, vedem ca si el incorporeaza cateodata piese sau forme de pe o masina pe alta). Cum zicea cineva mai sus, multi ar schimba masina personala pe Calibra aceea(da,recunosc, chiar si eu, numai ca dupaia chiar ca nu mai circul cu masina pe drumurile noastre)....dar e usor sa dai cu pietre...

RD-Woo 31-07-09 12:09

3 Attachment(s)
:headache:

Sasha 31-07-09 12:19

au Doamne... Ninja style :lol:

aleks 31-07-09 12:24

Eu unul nu mi-aş schimba masina cu respectiva Calibră nici dacă ar fi stock.
Sunt cānteva chestiuni pe care le discutăm: lucrătura, care din poză pare bună, deşi se văd nişte īmbinări nu tocmai fericite la portiera din faţă, īn dreptul balamalelor, la prag, īn partea unde se uneşte cu aripa faţă, lufturile şi linia frontală a capotei, linia spoilerului sub faruri, mă rog, ar fi destule locuri īn care poţi comenta, dar nu asta ne interesează īn topicul ăsta, e doar o discuţie suplimentară, interiorul, e ochios pentru că e alb, nu avem fotografii cu zonele sensibile, iar la muzică nu mă pricep, deşi la ochi aşa, nu mă dau pe spate cel 4 boxe integrate īn portbagaj, şi ideea integrării elementelor de la alte maşini, care pentru mine unul e foarte deranjantă, ideaa tuningului de calitate este nu schimbarea uniformei tale cu părţi din uniforma altora, ci crearea unor elemente unice, noi, inovative, ori asta nu prea se pupă cu culesul pieselor de pe alte maşini. Mai sunt cāteva elemente care īmi displac, cum ar fi discordanţa īntre linia ascuţită şi agresivă a botului cu spatele lăţit şi rotunjit şi cu lateralul cu spate evazat şi decupat, vintage style, de maşină americană, total nepotrivit cu botul de Honda, precum şi neechilibrarea laterală īntre spatele masiv şi greoi şi botul suplu şi zvelt.
Per total, poate sta liniştită īn topicul ăsta, din punctul meu de vedere.

Daniel_DRV 02-08-09 11:34

Poze cu B-xx-ZEU aveti ? cred ca e un opel manta de culoare portocalie, a fost facut in Bucuresti....

Antilles 02-08-09 15:03

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2525072)
Eu unul nu mi-aş schimba masina cu respectiva Calibră nici dacă ar fi stock.
Sunt cānteva chestiuni pe care le discutăm: lucrătura, care din poză pare bună, deşi se văd nişte īmbinări nu tocmai fericite la portiera din faţă, īn dreptul balamalelor, la prag, īn partea unde se uneşte cu aripa faţă, lufturile şi linia frontală a capotei, linia spoilerului sub faruri, mă rog, ar fi destule locuri īn care poţi comenta, dar nu asta ne interesează īn topicul ăsta, e doar o discuţie suplimentară, interiorul, e ochios pentru că e alb, nu avem fotografii cu zonele sensibile, iar la muzică nu mă pricep, deşi la ochi aşa, nu mă dau pe spate cel 4 boxe integrate īn portbagaj, şi ideea integrării elementelor de la alte maşini, care pentru mine unul e foarte deranjantă, ideaa tuningului de calitate este nu schimbarea uniformei tale cu părţi din uniforma altora, ci crearea unor elemente unice, noi, inovative, ori asta nu prea se pupă cu culesul pieselor de pe alte maşini. Mai sunt cāteva elemente care īmi displac, cum ar fi discordanţa īntre linia ascuţită şi agresivă a botului cu spatele lăţit şi rotunjit şi cu lateralul cu spate evazat şi decupat, vintage style, de maşină americană, total nepotrivit cu botul de Honda, precum şi neechilibrarea laterală īntre spatele masiv şi greoi şi botul suplu şi zvelt.
Per total, poate sta liniştită īn topicul ăsta, din punctul meu de vedere.

Daca era un raspuns la postul meu.....

Nu am zis/cerut cu desavarsire sa fie scoasa din topic, imi spuneam doar parerea, mie nu imi pare kitch, nu m-am uitat chiar asa de atent la poze incat sa vad daca exista "greseli" de lucratura, mi-a placut "overall" masina.

BTW, eu unu de mult vroiam sa-i fac botul ascutit la masina mea si spatele mai "greoi"..deci si aici parerile sunt impartite:)

CZ407 02-08-09 16:50

Tuning nu gluma .

3 Attachment(s)
:shock:

raul_rebelul2005 02-08-09 18:16

Re: Tuning nu gluma .

Nici nu am stiut ca Stalone si-a luat Dacia Sport:):)

akaware 02-08-09 23:05

Dupa ce ca dacia sport e o masina rara,multi dintre cei ce detin una nu stiu sa o aprecieze la adevarata ei valoare,kitchuind-o

DTH 04-08-09 14:32

Astea cred ca mergeau mai bine la Fotografii amuzante ...dar na :) tare faza cu RAMBO :))

Dj-78-KBK 04-08-09 14:34

eu pana la urma nu am inteles niciodata de ce se numea Dacie Sport, unde e sportu' ??

DTH 04-08-09 14:43

Quote:

Originally Posted by Dj-78-KBK (Post 2533950)
eu pana la urma nu am inteles niciodata de ce se numea Dacie Sport, unde e sportu' ??

Fiecare cu placeriile lui ...toata lumea isi pune tot felu de briz brizuri pe masini , daca lui ii place sa fie sport...na ...nu puteam critica pe fiecare in parte ...

bmwm5 04-08-09 14:54

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2533977)
Fiecare cu placeriile lui ...toata lumea isi pune tot felu de briz brizuri pe masini , daca lui ii place sa fie sport...na ...nu puteam critica pe fiecare in parte ...

NU ai inteles.chiar asa se numea masina, Dacia Sport

DTH 04-08-09 14:55

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 2534008)
NU AI inteles.chiar asa se numea masina Dacia Sport

Scuze pentru neintelegere ...revenim la subiectul " de ce se numea sport " atunci :-)

bmwm5 04-08-09 14:57

E o idee buna,ca si cea cu de ce Break?Astia la Dacia au fost inventivi la timpul lor...

G3orgyk08 04-08-09 23:03

1 Attachment(s)
Am gasit ceva interesant....:-P:lol::lol:

topser 04-08-09 23:25

ce masina e asta frate la baza? :)

MM11AJJ 04-08-09 23:27

seamana cu fiata albea sau cu chevrolet

G3orgyk08 04-08-09 23:28

Nu este fiat si nici chevrolet.. Este ceva chinezesc :rolleyes2dar nu stiu ce marca..:|:|

RyaN- 04-08-09 23:31

Quote:

Originally Posted by G3orgyk08 (Post 2535121)
Am gasit ceva interesant....:-P:lol::lol:

asta e chiar tare:O un fel de wanna be bmw :))

G3orgyk08 04-08-09 23:33

4 Attachment(s)
Gata am gasit ... Este vorba de un domn din china care era suparat ca nu are bmw.. si a incercat transformarea unui Gelly.A iesit ceva oribil.. dar el este mandru de creatie:|
Ps: Alte poze cu masina si originalul.....

VladM 05-08-09 00:53

E lucrata bine :)

All times are GMT +2. The time now is 07:50.

- Copyright 2026 4Tuning