![]() |
Re: Club TICO
De preferat ar fi sa iei si filtru de benzina si de aer.Cel de benzina e vro 15-18 lei iar ala de aer 15 lei la apaca. Iar daca vrei ulei metabond, iti pot aduce eu. Lasa-mi un PM.
|
multumesc pt raspunsuri!
|
2 Attachment(s)
din motive serioase, adica imi expira itp si asigurare si nu am bani, ma gandeam sa imi vand stopurile unicat hand made. Cat mai merge o pereche de stopuri clare, ca sa imi fac o idee cat sa cer pe astea
|
Quote:
|
nici nu le-am facut pret si deja sunt amatori, pe week-endul acesta sunt rezervate spre vizionare pentru andrei de la ploiesti
|
Quote:
Salut....ai nevoie de ITP ? :D ca te pot rezolva eu :) |
Quote:
|
multumesc de ajutor, dar e prea departe bucurestiul de mine
|
Quote:
|
ce nu ati inteles voi ,este ca el vinde anumite piese , ca vrea sa faca roist de bani , sa faca itp, ca nu il face nimeni gratis, voi fuga cu reclama la gabi,ce il face gratis?
|
Se poate spune si asa :lol:
Sa zicem ca are cele mai bune preturi posibile. Prietenii stiu de ce 8) |
stiu si io , dar nmoga nu mai are servici si nu are saracu de unde .
nui vina la nimeni , da asta e viata si cu bune si cu rele |
1 Attachment(s)
vine careva miine, la TINTEA - BAICOI LA MOTOCROSS ?
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1338651724 |
nea vali servici inca mai am, ca e prost platit si sunt dupa o perioada cu spitale si altele, e alta chestie
revenind la alte chestii, azi s-a desfasurat operatiunea pragul nr1, adica cel de pe stanga, cel ce facuse o preafrumoasa gaura de vreo 20 de cm. am un bun prieten care se pricepe si ii si place sa mestereasca. in momentul in care a bacat flexul m-a intepat inima. s-a ajuns la dublarea contrapragului si reconstituirea a jumatate de prag. din pacate poze nu am, iar momentan este la stadiul de chit. Saptamana care vine urmeaza pragul2, dreapta unde si acolo aparuse o gaura. Ce ma enerveaza cel mai mult e vopseaua, sa iau verdele ei...ma cam rupe la suta de grame,sa le dau cu antifon...iar nu prea imi surade...asa ca astept idei |
ma , tu sa fi sanatos , ca fiarele se repara
|
de ieri am intrat in gasca purtatorilor de undita pe plafon:D, ciudat arata tico cu antena de 1m
|
2 Attachment(s)
acum am si poze:D
|
ce cadouri primesc uni frate
|
a durat doua luni pana am primit si antena:lol:
|
Quote:
|
popnituri
|
Quote:
|
astazi operatiunea monstrul partea a doua, pragul dreapta, care desi parea mai putin atacat, de fapt era gaunos si el. aceleasi operatii efectuate, decupaj, refacut contraprag si refacut prag. poze nu am
|
Quote:
|
Salut baieti!
Nu stiu daca s.a mai discutat dar va intreb: Putem face din ticozaur un ticomonstru:P cu asa ceva? https://www.youtube.com/watch?v=pbQwftrob80 E o turbina electrica ?! |
Quote:
|
nu benzina e problema,jucaria aia e problema...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
salutare baieti..gata, am inviat odata cu noile cercuri, astazi am rezolvat problema ce astepta de asta iarna, sper sa va placa!
|
1 Attachment(s)
io o am pasta si o sa o incerc sa vad ce stie
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1339181369 |
cosmine,sa le tocesti sanatos .
asa da. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/images/attach/jpg.gif
sa vad cum se comporta si va tin la curent |
pentru prahoveni si nu numai, am descoperit la campina un magazin/atelier de preparat vopsea si de imbuteliat vopsea la spray. azi am facut un spray, verde u43 pentru mine cu 32 ron/300ml. Diferenta de nuanta este aproapte imperceptibila
|
1 Attachment(s)
poze cu vopseaua pe prag
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai in legatura cu turbina ma gandesc ca ii pui buton si il apesi cand mototul depaseste sa zic, 3-4k de turatii... carburatorul primeste suficienta benzina si feonul ala o ajuta sa arda... zic si eu... :P mi.as lua una
|
vreau si eu un nr de telefon de la mecanic/service... sa.si arunce un ochi la masinuta. multumesc anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning