![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
S-a rezolvat problema cu rasina si fibra de sticla, am facut rost pana la urma, multumesc colegilor care mi-au dat cateva pont-uri.
Ramane totusi a doua intrebare, drumul pe cozla e accesibil sau mai bine sa nu incerc ca e degeaba? |
Don Eduardo, îți mulțumesc pentru răspuns, însă eu căutam o vopsitorie din oraș, nu de lângă, întrucât trebuie să las mașina acolo.
Am primit un răspuns pe privat și voi merge acolo zilele următoare. Am să vă comunic părerile de după vopsire :D |
TUNING FEST PIATRA NEAMT 2013 . Filmul evenimentului, interviuri cu majoritatea participantilor si tot ce se mai poate in cel mai complex material de prezentare facut pentru un eveniment din Piatra Neamt .
Materialul video este realizat de colegii de la Televiziunea NEAMT ONLINE – www.neamt.tv http://www.ziarpiatraneamt.ro/tuning...ra-neamt-2013/ |
Drumul de urca pe cozla la telegondola din ce am vazut in bataia farurilor e inaccesibil.
Vin acum cu alta intrebare, un loc de indreptat jantele si de umplut rotile cu nitrogen in piatra neamt, stie cineva? |
Quote:
|
Am vazut cum e sapat drumul, am incercat sa urc acum vreo saptamana si era impracticabil, numai de mountain-bike e acolo acum.
|
mai merge careva la floreni pe 24, 25?
https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...editia-iv.html |
1 Attachment(s)
Stie cineva stie cum e drumul prin zona? Am marcat traseul in poza atasata. Multumesc anticipat!
|
Ne poate informa cineva ce masini civile folosesc cei de la brigada rutiera P.Neamt in teren in afara de MCV-uri? Adica ce masini civile cu Radar avem in Neamt si ce radare au montate daca se poate. Azi am auzit ceva de un opel parca prin zona Girov...:rolleyes2
|
Din ce stiu, mai au un Logan alb, model vechi, berlina, neinscriptionat... si MCV-urile.
Opel nu cred ca au.. si oricum, daca cautam nitel prin legi .. nu stiu daca e tocmai legal ce fac ei, adica masini cu radar neinscriptionate. |
Deci mai au loganul alb, ca ala galben de-l aveau, cand umblau cu ele, ala l-au facut praf, si parca mai era unu albastru. De un opel de-al politiei vorbeau prin statie cum ca era prin zona girov, acum ceva zile in urma, vineri iesisera si la vaduri imediat unde-i podul peste canal oprisera pe unul, era parca o honda accord sport, 2 portiere, pe bg, verde metalizat, sigur o stiu multi din trafic... depasise pe continua daca nu ma insel si gaboru' cu VW-ul civil l-a oprit, chipurile aveau masina de politie trasa pe undeva pe una din strazile laturalnice, aia din masina de politie pandeau si astalalt era in strada si halea pe cine pandeau astia de la 10m de strada pe care o supravegheau, cred ca in fata la scoala veche, eu nu le vazusem ciuru' de la post deci nu erau in dn15 clar, nici nu stii acum cu ce masini mai umbla, de cand s-au emancipat aia prin bucuresti cu masini ne inscriptionate si dau amenzi dupa ce stau la panda, au inceput sa iasa si astia prin zona la vanatoare.
Treaba cu masinile neiscriptionate dupa lege nu era voie, acum cica nu ai castig de cauza in instanta ca era masina radar neinscriptionata corespunzator. Sa fiu sincer, la cate legi schimba si modifica astia, mai nou e un fel de Rusie in traficul rutier roman, fiecare cum il trece mintea, in seara asta ieseam de pe un drum inferior pe unul de grad superior di ghiciti ce, conducatorul ce venea din stanga mea pe drumul superior mi-a dat prioritate de trecere, regula se aplica pentru o intersectie de drumuri de acelasi rang nesemnalizata in vederea prioritatilor...sau iar au schimbat codul rutier? Eu cred ca e bine sa repetam anual cursul de legislatie rutiera , adica modificarile aduse codului rutier anual:)) pe banii ministerului transporturilor bineinteles, ca taxe si impozite si toate cele le platim... Revenind, daca mai stie cineva si alte masini civile cu radar montate pe ele in p.neamt si zonele pe unde actioneaza cand ies in teren, cred ca toti am vrea sa fim la curent. |
mai nou in bucuresti se merge cu masina civila si se filmeaza abaterile de la legea rutiera deci s-ar putea sa fie la nivel national treaba...
normal legea precizeaza ca masinile dotate cu aparat radar trebuiesc inscriptionate |
Mda, intr-o tara normala se respecta legea, da' la noi de la cine sa ai pretentii? Intr-o tara normala se fac investitii in infrastructura din banii care oamenii platesc fiindca utilizeaza drumul public, samd, ca la noi la nimeni:)).
Intr-o tara normala i democratica se mai intreaa poporul, ma boule, tu ce vrei, sa schimb legea x in y sau nu? La noi, normala e o ordonanta de urgenta=)), chiar ma intreb, cati dintre noi mai ramanem cu permisul in buzunar daca se adopta noul cod rutier? Auzi, sa ne ia dreptul dobandit ca nu ne-am platit amenzile, fie ele de 10 ron sau de 10000ron, ca acum se poarta cu multe zero-uri. Eu cred ca iesim in strada cu noul lor cod rutier:)). |
Vinde cineva in Piatra odorizante auto California Scents?
|
Salut din cate stiu aveau la redzone tuning , si mai era un user pe forum ce vindea .
|
Quote:
La sediul nostru din Bd. Decebal , nr.196 gasiti odorizante California Scents la 20 lei/bucata si Cws Frutto la 40 lei/bucata. O zi buna! |
Am si eu o curiozitate in Piatra revopseste cineva tapiterie de piele , ca am 2 scaune uzate ,fara gauri si rupturi ce as vrea sa le revopsesc ma poate indruma cineva ?
|
Ce culoare sunt scaunele?
Le poti vopsi chiar tu cu vopsea de la Vopel. |
Sunt albe cu o tenta de gri .
|
In acest caz, ia legatura u fabrica de vopseluri pielarie de la Rasnov jud. Brasov si comanzi vopseaua care-ti trebuie.
|
Salut
Are cineva de aici, din Piatra, vreun sticker cu 4Tuning? Ca as vrea sa cumpar si eu unul. |
Nu mai e la moda :)))
|
As vrea si eu ,in memoria povestrilor citite pe forum ))
|
Este cineva pe aici cu o tigra rosie ?
|
Salutare.
Stie cineva cum se circula pe ruta Iasi - Roman - Piatra-Neamt:?: Merci:D |
Quote:
drumul relativ bun... imagineaza-ti ca din 100/h n-am lasat-o.. deh acuma depinde si de cine conduce. Ca sunt oameni care daca vad putina zapada merg cu 50/h... te sfatuiesc sa nu alegi ruta pe la hanul ancutei.. e varzet! eu am intrebat prin statie si mi s-a sugerat varianta aia..si cand am vazut cum e ,am facut cale intoarsa.. |
Quote:
ma asteptam sa fie mai multa zapada pe sosea |
Quote:
|
s-a trezit melcu` :)))))
|
Am o mare rugaminte la voi lasatimi niste numere de telefon la un tinichigiu mai iefti pt o mica sifonare grila ,aripa ,brat dreapta
|
Numarul lui Alin ,,ByAlin ,,?
|
Am rezolvat , apelati cu incredere la Alin !!
|
salutare.
cine se ocupa pe la noi de reconditionat jante (in special buzele) si cat ar ajunge? mersi |
Mai sunt aproximativ 20 de zile in care va puteti inscrie la 1 Mai Tuning Fest!
Este foarte important sa va inscrieti si sa va faceti rezervarile din timp la hotel pentru ca desi este 1 Mai pe litoral inca majoritatea hotelurilor sunt inchise si nu am dori sa avem neplaceri cauzate de acest aspect al cazarilor, nu am dori ca in zilele evenimentului sa ramaneti fara cazare. Noi centralizam rezervarile voastre si in functie gradul de ocupare a Hotel Capitol Jupiter partenerul nostru la acest eveniment vom sti daca trebuie suplimentat sau nu numarul de camere ca sa nu ramana nimeni pe dinafara in week endul evenimentului! Asadar asteptam inscrierile voastre pe adresa de mail: [email protected]! Dupa inscriere veti primi raspuns si indrumari catre rezervarile cazarilor necesare! Va multumim pentru intelegere! https://www.facebook.com/1MaiTuningFest |
Stiti vreun service de indreptat jante prin oras? Eventual si niste preturi orientative...
|
|
Salut.Este vreo spalatorie in Piatra auto unde iti speli singur masina?
|
Am vrea noi....eu n-am auzit de asa ceva, ar fi fost bine, bagi ca in afara, 1 euro, 2 euro si-ti speli singur masina, si ai de banii aia nush cata spuma, si nush ce volum de apa, cand am fo' eu in spania sa aduc masina, am dus-o si am spalat-o parca cu 1 euro, buget d-ala ieftin, si am spalat inclusiv si motorul, si nu te sacaie nimeni ca stai 5 minute sau un sfert de ora. Nu zic ca in occident ai si statii de reglat presiunea in pneuri la fiecare peco, nu ca la noi cauti una la 15 benzinarii, la noi singura ce-am vazut-o e la Lukoil pe varianta, in rest una n-am vazut....si la aia in occident sunt mari, le vezi de la 20 de metri ca-s statii de reglat presiunea in pneuri, nu ca la noi, ascunse intr-un perete.
|
Iar vin cu o intrebare: niste service-uri(care sa faca treaba buna) unde pot sa fac geometria rotilor?
|
Mai e cineva pe aici?/
PS: La multi ani!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning