Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

11.SHK 01-01-11 22:27

Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 3943569)
Macar.......

ne vedem ...ne vedem...=))) cu bine...

ps LA multi ani!!!!

tune_AKj 02-01-11 04:25

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 3944270)
Sigur :twisted:

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 3943569)
Macar.......

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3943734)
Macar!!!!!!!! :)

Promit! (....) (!!!!!!!!)

sisu_alinn 02-01-11 12:03

Quote:

Originally Posted by tune_AKj (Post 3946047)
Promit! (....) (!!!!!!!!)

Sa inteleg ca voi doua sunteti chiulangioaicele grupului ? =))

F.R.Sonic 02-01-11 13:23

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 3946519)
Sa inteleg ca voi doua sunteti chiulangioaicele grupului ? =))

N-ai prea inteles dar esti nou si te intelegem :)))

sisu_alinn 02-01-11 15:15

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3946697)
N-ai prea inteles dar esti nou si te intelegem :)))

Nu prea :))

aly99mtw 03-01-11 11:25

LA MULTI ANI la toti userii 4T .....si nu numai....
:joy:

tune_AKj 03-01-11 12:25

La multi ani Aly:)!

Hai comunitatea Deva/HD ...cu poze/comentarii....vis-a-vis de Revelion. Cum ati petrecut....ok ...daca nu aici ..hai pe facebook:))))

ValyMk4 03-01-11 13:21

Salutare la toti . In primul rand LA MULTI ANI ! Zilele astea ma apuc si eu de scoala de soferi si nu is hotarat unde sa fac si pe ce . Merita sa pun 50 de lei in plus si sa fac pe diesel ?

sisu_alinn 03-01-11 16:55

Quote:

Originally Posted by ValyMk4 (Post 3949545)
Salutare la toti . In primul rand LA MULTI ANI ! Zilele astea ma apuc si eu de scoala de soferi si nu is hotarat unde sa fac si pe ce . Merita sa pun 50 de lei in plus si sa fac pe diesel ?

Eu tot pe diesel am facut, si cand am condus masina "familiei" care e benzina, sincer m-am cam chinuit cu ambreiajul :)) . Oricum dupa ce o sa fii soferache nu o sa mai ai treaba cu ambreiajul , fie ca e pe benzina,diesel sau pe gaz :D . Acum ca incepator poate iti e mai usor pe motorina, te ajuta ambreiajul....

ValyMk4 03-01-11 16:57

Pai asta vreau ... sa nu ma chinui la examen ca dupaia am timp sa invat pe masina ce mi-o iau (benzinara) .

sisu_alinn 03-01-11 21:02

Quote:

Originally Posted by ValyMk4 (Post 3950131)
Pai asta vreau ... sa nu ma chinui la examen ca dupaia am timp sa invat pe masina ce mi-o iau (benzinara) .

Presupun ca dai examen pe masina pe care faci scoala !! nu ? Pai intr-o luna ai timp sa te obisnuiesti cu ambreiajul si cu tot , daca crezi ca iti e mai usor pe Diesel fa pe diesel . Dar de ce e diferenta e pret ?

ValyMk4 03-01-11 21:06

Pai asa stiam eu ca e diferenta de pret intre benzina si diesel(la scoala de soferi).

sisu_alinn 03-01-11 21:14

Quote:

Originally Posted by ValyMk4 (Post 3950964)
Pai asa stiam eu ca e diferenta de pret intre benzina si diesel(la scoala de soferi).

nu cred, dar tot ce e posibil, doar traim in Romania ce dracu :)) ...... daca la sala dau 80 de lei pe luna si 110 de lei pe luna daca vreau sa fac banda, deci de ce sa nu fie asa si cu scoala de soferi .. :D

tune_AKj 03-01-11 21:42

criminala comparatie...sala...cu banda ...si cu scoala de soferi:))))))))))wtf???:)))))

sisu_alinn 03-01-11 22:06

Quote:

Originally Posted by tune_AKj (Post 3951068)
criminala comparatie...sala...cu banda ...si cu scoala de soferi:))))))))))wtf???:)))))

Pai sa inteleaga si Juniorul cam in ce tara de rahat traim :)). eu nu stiu de unde diferenta de pret daca e vb de combustibil , ca daca spunea ca pe dacie da 700 de lei si pe golf 5 850 de lei intelgeam, dar asa ?! Si faza cu sala e teribila, ar trebui sa chem ProTv-ul sau pe Dan Diaconescu in Direct :)))

SpYk3 03-01-11 23:01

majoritatea scolilor de soferi/instructorilor au masini pe diesel.eu unul am facut acum 3 ani pe diesel si de atunci am condus numai benzinare.Am avut noroc mi-a aratat cum sa plec cu dieselul aprox ca si cu un benzinar si nu mi-a fost foarte greu.
Nu cred ca e diferenta intre benzinar si diesel ca pret la scoala de soferi ! :rolleyes2

ValyMk4 03-01-11 23:12

Aha ... ok ms de raspunsuri :) M-am hotarat si voi face pe benzinara ... sa vad cand ma apuc ca 18 ani fac doar in 20 feb .

ondin 05-01-11 22:02

Nu conteaza mai daca faci scoala pe o masina cu motor diesel, pe benzina sau electric, important este sa inveti sa circuli cu masina pe drumul public si sa treci examenul pentru obtinerea permisului de conducere.
:)
restul e can can.
:P

aly99mtw 06-01-11 08:33

DRAGI ROMANI HAIDETI SA NU NE MAI LASAM CALCATI IN PICIOARE DE BENZINARII MULTIMILIARDARI SI SA-I FACEM SA VADA CE INSEAMNA SA PIARDA BANI. VA RUGAM SA FITI SOLIDARI CU NOI SI IN ZILELE DE 17,18 SI 19 IANUARIE 2011 SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE. SA MERGEM CU RATB-UL CU BICICLETELE SAU PE JOS DAR SA NU MAI ALIMENTAM MASINILE CA SA NU MAI UMPLEM BUZUNARELE CELOR CARE PROFITA DE NOI. AMINTITI-VA DE 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. VA MULTUMIM SI STATI APROAPE, PROTESTELE VOR CONTINUA!!:arrow::arrow::arrow::arrow:

sisu_alinn 06-01-11 10:48

Quote:

Originally Posted by aly99mtw (Post 3958211)
DRAGI ROMANI HAIDETI SA NU NE MAI LASAM CALCATI IN PICIOARE DE BENZINARII MULTIMILIARDARI SI SA-I FACEM SA VADA CE INSEAMNA SA PIARDA BANI. VA RUGAM SA FITI SOLIDARI CU NOI SI IN ZILELE DE 17,18 SI 19 IANUARIE 2011 SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE. SA MERGEM CU RATB-UL CU BICICLETELE SAU PE JOS DAR SA NU MAI ALIMENTAM MASINILE CA SA NU MAI UMPLEM BUZUNARELE CELOR CARE PROFITA DE NOI. AMINTITI-VA DE 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. VA MULTUMIM SI STATI APROAPE, PROTESTELE VOR CONTINUA!!:arrow::arrow::arrow::arrow:

Count me In ....

ondin 06-01-11 12:27

Quote:

Originally Posted by aly99mtw (Post 3958211)

Din pacate nu pot sa vin in perioada respectiva ca voi fi plecat la Paris, dar maine vin cu placere. Deja adun fise de 5 si 10 bani.

adrian78bmw 06-01-11 12:41

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 3958884)
Din pacate nu pot sa vin in perioada respectiva ca voi fi plecat la Paris, dar maine vin cu placere. Deja adun fise de 5 si 10 bani.

Nu ai inteles ..In perioada 17 18 19 Ianuarie e mai bine ca nu esti in tara pentru ca e o campanie sa nu mai alimenteze nimeni de la statii..

doru_s 06-01-11 15:17

Quote:

Mda,.. sunt convins ca-ti pare rau ca pleci la Paris si nu poti participa...!:peace:

ondin 07-01-11 07:39

Poate gasesc si pe acolo rost de ceva scandal.

horatiu_72 07-01-11 12:45

Quote:

voi fi plecat la Paris

aduni taxa de protectie ? 8):D

ondin 07-01-11 12:52

Merg la fete.

horatiu_72 07-01-11 14:20

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 3962259)
Merg la fete.

place pigalle rekomand :twisted: dar atentie :D este multe fete cu pwla pe acolo (pt cunoscatori avansati ) :twisted::peace:

Kedy 07-01-11 15:58

Quote:

Originally Posted by horatiu_72 (Post 3962485)
place pigalle rekomand :twisted: dar atentie :D este multe fete cu pwla pe acolo (pt cunoscatori avansati ) :twisted::peace:

Am stat in 2006 in Piggalle vreoluna jumate ma scarbisem deja

fratzika 08-01-11 01:47

19 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tune_AKj (Post 3949404)
La multi ani Aly:)!

Hai comunitatea Deva/HD ...cu poze/comentarii....vis-a-vis de Revelion. Cum ati petrecut....ok ...daca nu aici ..hai pe facebook:))))

Daca altii nu pun poze de la revelion...revin eu cu inca cateva...atat pt domnisoare cat si pt baieteii inflacarati :)

Kedy 08-01-11 08:36

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 3964312)
Daca altii nu pun poze de la revelion...revin eu cu inca cateva...atat pt domnisoare cat si pt baieteii inflacarati :)

Cam imbracate si plasticate fratzika

sisu_alinn 08-01-11 13:52

Quote:

As petrece Revelionul cu ele in fiecare seara de cate 5 ori pe seara =)) ,.......... frumos .

tune_AKj 09-01-11 19:24

Quote:

hmmm..restul p.m.:lol::)))))))))

nimeni` 11-01-11 01:35

lume, azi e 11.01.11 .... n au prezis mayasii astia nik pt azi ? sau vedem diseara la stiri :))

Kedy 11-01-11 08:42

Quote:

Originally Posted by nimeni` (Post 3973864)
lume, azi e 11.01.11 .... n au prezis mayasii astia nik pt azi ? sau vedem diseara la stiri :))

Nu pentru 11.11.11 atunci cred :lol:

nimeni` 12-01-11 13:29

"Pretul actual al carburantilor din Romania e corect, sustine Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. Se pare ca nu exista elemente de suspiciune referitoare la incheierea unei intelegeri intre companiile petroliere." asta e declaratie luata de ProTV ...nah sa nu l impusti ?

"Consiliul Concurentei a declansat, in 2005, o investigatie referitoare la pretul carburantilor, care se va finaliza abia in luna februarie. Apoi se va face o reverificare, de catre o echipa speciala, se va intocmi un raport care va fi trimis spre avizare Comisiei Europene si abia la mijlocul anului raportul (referitor la situatia din 2005) va fi dat publicitatii. Aceasta este cea mai lunga investigatie a Consiliului Concurentei, media duratei investigatiilor realizate de Consiliu fiind de 2 ani. "Dupa numirea mea, in 2009, am suplimentat echipa care se ocupa de verificari, am operat si unele modificari, tocmai in ideea de a urgenta finalizarea investigatiei. S-a facut, atunci, un control inopinat, dar nu va pot dezvalui rezultatele, nici eu nu le cunosc", sustine Chiritoiu." asta pt ziarul Gandul

sisu_alinn 12-01-11 17:50

Quote:

Originally Posted by nimeni` (Post 3978184)
"Pretul actual al carburantilor din Romania e corect, sustine Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. Se pare ca nu exista elemente de suspiciune referitoare la incheierea unei intelegeri intre companiile petroliere." asta e declaratie luata de ProTV ...nah sa nu l impusti ?

"Consiliul Concurentei a declansat, in 2005, o investigatie referitoare la pretul carburantilor, care se va finaliza abia in luna februarie. Apoi se va face o reverificare, de catre o echipa speciala, se va intocmi un raport care va fi trimis spre avizare Comisiei Europene si abia la mijlocul anului raportul (referitor la situatia din 2005) va fi dat publicitatii. Aceasta este cea mai lunga investigatie a Consiliului Concurentei, media duratei investigatiilor realizate de Consiliu fiind de 2 ani. "Dupa numirea mea, in 2009, am suplimentat echipa care se ocupa de verificari, am operat si unele modificari, tocmai in ideea de a urgenta finalizarea investigatiei. S-a facut, atunci, un control inopinat, dar nu va pot dezvalui rezultatele, nici eu nu le cunosc", sustine Chiritoiu." asta pt ziarul Gandul

Da, e corect pretul carburantilor daca ai un salar sau un venit de 3500 de lei/luna, dar altfel nu vad cum ar fi corect ......

sisu_alinn 12-01-11 18:00

Stiu ca acum cea mai mare problema tine de pretul carburantilor, dar eu mai am si alte probleme ;))

Am o micuta problema, cine ma poate ajuta. Dupa accidentul care l-am avut cu masina nu imi mai functioneaza ABS+EDB+ESP+ASR+ MSR+ Hill holder , pot sa-i fac eu ceva fara sa o mai pun pe tester ? Are cineva vreo idee ? Singurele piese care au fost afectate dupa accident sunt :bratul dreapta, janta,farurile , radioator si alte nimicuri , dar dupa radiator nu sa atins nimic .

Multumesc anticipat !

xxdadixx 12-01-11 18:52

Nu va mai puneti speranta ca o sa faca guvernul ceva, noi putem, daca suntem uniti, chiar foarte uniti.:evil:

sisu_alinn 12-01-11 18:55

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 3979257)
Nu va mai puneti speranta ca o sa faca guvernul ceva, noi putem, daca suntem uniti, chiar foarte uniti.:evil:

Normal ca nu o sa faca nimic Guvernul, doar daca ii impingem noi de la spate sau sa-i obligam, in Spania pt cativa eurocenti in plus sau blocat autostrazile si alte strazi, asa trebuie sa facem si noi. Daca se ajunge la Revolutie, eu vreau sa-i tai testicul stang lui Boc :)) .

ondin 12-01-11 22:46

Cu 'sisu' sau cu barda?

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning