Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

DarkJEDI 20-01-10 18:06

Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 2994461)
@BGN nu esti deloc Gica contra ieri intradevar s-a circulat foarte bine insa acum este nenorocire mare, pe 13 septembrie azi era haos,soseaua panduri la fel + multe altele,motiv pentru care i-a si amendat Oprescu pe drumari :))) dar oricum tramvaiul in bucuresti este cel mai rapid mijloc de transport in comun :))) dar cu toate astea tot ii urasc pe bucuresteni... ai dracu au o pica pe soferii constanteni de neinchipuit :)))).Eu vreau sa se ridice maine codul galben ca am mare nevoie sa ajung in CT.

Eu stau din vara in bucuresti si merg in fiecare zi cu masina si nu am avut probleme niciodata. ba chiar ii trateaaza pe astia din constanta mai respectuos.

SMocKey21 20-01-10 20:03

fiecare cu ale lui ;) Eu schimb benzile asa cum fac si ei doar ca bucurestean sa claxoneze alt bucurestean mai rar vezi decat in cazul in care uita vreunul sa plece de la semafor :)))) in rest pe "turisti" nu prea ii iarta :)))))) PS.Bv ca stai in bucuresti si eu fac destul de des naveta acolo pentru ca o am pe sormea deci nu sunt chiar afon in a zonei.

A ! ! ! Si ca o ultima adaugare nu am nimic cu soferii bucuresteni chiar imi place ca se circula in haos,dar asa cum ei schimba banda 1 cu 2 iar 1 ca intr-un final sa o ia pe linia de tramvai eu de ce sa nu fac la fel? :))) Eu merg dupa regulile lor doar ca ma repet : mai usor este sa-l injuri pe unul venit din alt oras decat sa te iei la harta cu unul de-al tau :P.

End of story! :)

leonard 20-01-10 21:50

eu am venit cu masina cu gume all season ( care sunt mai mult de vara) de la bucuresti pe 18 , cand am plecat la 13 30 din buc era ok , nu prea multa zapada .. pe autostrada doar anumite zone "albe" ... dupa 2 ore de mers cu 80 , 90 pe autostrada ajung la ecluza ... acolo celebrul tir rasturnat , dai si intoarce , sa o luam prin cernavoda , pana am ajuns pe pod a mai durat 1 ora ca se blocase un tir , apoi la iesirea din cernavoda coada de 1 km , la fel , se blocase un tir . intre timp , se facuse ora 6 , zapada de 1 metru :) , deabia am reusit sa urc dealu ala , dupa ce se mai eliberase si mi-am luat avant :) .
drumu spre constanta jale , numai 30 40 la ora am mers , se formasera "shine" de la zapada si te arunca stnga dreapta de nu te vedeai . in valu si basarabi a fost cel mai naspa.
in fine , bine ca am ajuns intreg acasa .
si..... se poate circula daca , chiar vrei si cu gume all season in orash (dar nu recomand) , daca nu te bagi la dealuri prea mari si stradutze neumblate :D , trust me.

acum este mai bine pe strazi de cand nu mai ninge , au mai dezapezit astia cel putin pe bulevarde. dar am ramas dezamagit de cum isi fac astia treaba in cta cu dezapezirile....
la bucuresti data trecuta cand a nins calumea 2 3 zile intr-una a doua zi strazile erau negre .

PS: cele mai nasoale sunt damburile de gheatza de pe lapusneanu , sucks !

Danutza-cta 20-01-10 22:02

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-o-masina.html
mai ...ce nu aveti grja...daca sufereati rani grave :))))....una peste alta auzisesem ca v-ati distrat aseara pe la aqua si zic ai sa vad si eu. si am dat un search pe google ....banana mamaia....:) ce sa zic sunteti vedete :))) pe langa faptul ca ati fost dati si pe antena1 , realitatea, antena 3, protv...mai sunt n-link`uri unde apareti :)...super tare ideea :)
cand mai repetati figura?

Psycho 20-01-10 22:12

ahhaahah

a aparut si in cancan :))

bravooooooooooo

Danutza-cta 20-01-10 22:22

adevarul, jurnalul, videonews, stiripescurt, etc :)))

Most_Wanted 21-01-10 09:30

distractie la maxim , maxim am spus :))

B-72-RZD 21-01-10 18:37

Cat **** mananca Esca, defapt cat **** se mananca la TV in general.

Bravo voua ca stiti sa va distrati!

quick_5hifter 24-01-10 22:00

Stiti cumva cum se circula spre Tulcea?

-=X-Team=-82-MDN 25-01-10 14:21

Sa le iau fatza in salam la toti ziaristi imputiti care mananca C @ C @ T ... sa le umplu frugideru` cu carne de mascul de la mijloc in jos ca sa le ajunga pana iarna viitoare saraciile dreaq` ce sunt.
:))

momo 26-01-10 21:17

Quote:

Originally Posted by -=X-Team=-82-MDN (Post 3013259)
Sa le iau fatza in salam la toti ziaristi imputiti care mananca C @ C @ T ... sa le umplu frugideru` cu carne de mascul de la mijloc in jos ca sa le ajunga pana iarna viitoare saraciile dreaq` ce sunt.
:))

cin' te-a suparat boss??? :-)

CT-00-DNS 29-01-10 09:52

Aseara pe bld. Mamaia logan de politie cu pozitii albastre si un singur bec pe faza scurta, bineinteles viteza de croaziera 20km/h. Imi pare rau ca nu am facut poza, dar am vazut in oglinda abia dupa ce trecusem, si pana la semafor nu m-a mai ajuns din urma.

La mijloace specifice de avertizare sonora si luminoasa intra si becurile de pozitie albastre?

pigoo 29-01-10 11:27

am vazut si eu masina.
mai lipseste aripioara de rechin .

coseru_i 29-01-10 12:22

ei au voie. la fel cum au voie sa mearga fara centura sau beti...

Daniel_DRV 29-01-10 20:49

organul de politie nu este beat....este manga de beat.

quick_5hifter 29-01-10 22:00

Ala cu beculete l-am vazut si eu... jenant, ei ar trebui sa fie un exemplu pentru soferi. Sunt si in padurea lor cateva uscaturi.

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 3029176)
organul de politie nu este beat....este manga de beat.

Aaaaa.... what? :rolleyes2

coseru_i 13-02-10 11:21

Nu cred ca mai are tupeu sa raspunda dupa ce i-au spus cei 2...
Dar asa le place unora sa se faca de caca..o

peter 13-02-10 14:21

unde e pagina aia ? :lol:

http://hi5.com/friend/p154555462716--..._60%20...--html

unEL 13-02-10 19:10

Cataaaa ... acum mai lipseste Rolls Royce`ul alb :lol:

ct42cip 25-02-10 22:19

am avut un accident si am fost plimbat de un echipaj de politie comunitara am permis de 8 ani da ei habar nu aveau legile , era unu cu permis de un an si mergea cu 100 la ora in oras fara semnale luminoase sau acustice si cand iam reprosat chestia asta ma bruscat si mia dat cu mana peste tel k il filmam

semjke 25-02-10 22:48

Mai departe ce s-a intamplat ai depus o plangere impotriva lor, te-au sanctionat cumva ?

ct42cip 26-02-10 05:59

nu aveam nici o sansa k bausem inainte si nu aveam nici o credibilitate

Psycho 28-02-10 04:07

incearca si depune o plangere la sediul poliiei cominitare costanta

quick_5hifter 28-02-10 16:22

Quote:

Originally Posted by ct42cip (Post 3124708)
nu aveam nici o sansa k bausem inainte si nu aveam nici o credibilitate

Asta-i chiar buna :lol: tu baut la volan si mai ai pretentii de la altii sa respecte regulile de circulatie? :rolleyes2 o sa depun si eu o plangere ca m-a zgariat una in timp ce o violam...

k4r4 01-03-10 09:13

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3132178)
Asta-i chiar buna :lol: tu baut la volan si mai ai pretentii de la altii sa respecte regulile de circulatie? :rolleyes2 o sa depun si eu o plangere ca m-a zgariat una in timp ce o violam...

te simti mai bine acum ca ai recunoscut?:D

CT18NRG 02-03-10 15:40

trebuie neaparat sa vedeti asta
dacia cucereste statele unite

http://img97.echo.cx/img97/2416/dacia22uw6xv.jpg

Most_Wanted 02-03-10 15:59

Quote:

Originally Posted by CT18NRG (Post 3139165)
trebuie neaparat sa vedeti asta
dacia cucereste statele unite

http://img97.echo.cx/img97/2416/dacia22uw6xv.jpg

putina documentatie in plus si ai fi stiut ca ala este un Renault 12

pigoo 02-03-10 16:34

iar poza este ataaaat de veche..... :P

Ingerasul99 31-03-10 22:19

Anu asta se mai face ceva de 3-4 mai?

zbuf 03-04-10 18:44

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3237482)
Anu asta se mai face ceva de 3-4 mai?

gratare probabil stropite cu bere si mici din belsug...oricum e mult mai fun decat cursa de anul trecut.remember guys:)))))))))))))

x_cess 03-04-10 19:24

Seara buna si un Paste Fericit va urez tuturor.

Sasperam ca vremea o sa tina cu noi sa putem sa ardem micii pe gratar la airba verde:))!

b31rmy 03-04-10 21:11

Paste fericit si toate cele bune va doresc.Fie care sfintele sarbatori sa va aduca numai bucuri,fericiri,impliniri si tot ce va doriti.
Numai bine.

Psycho 08-06-10 00:06

bai oameni buni .. voi ati auzit de asa zisul ziar Uups sau oops cum draci se numeste ... ati vazut ce stiri senzationale dau ..?

Stire senzationala ... s-a scarpinat franci in fund :)) poate nu puteati sa dormiti :)) http://www.uups.ro/35948/francy-te-mananca.html

Nu pierdeti editiiel ce urmeaza : maine ... pe prima pagina cum s-a scobit in nas Vasile de la sala sporturilor .. un alt monden .. al vietii constantene .. iar exclusiv .. in editia de duminica veti afla ce tigari prefera boschetarii de la lac !!!

kraven_4_all 08-06-10 18:48

buna seara,

am si eu o rugaminte la cineva care poate sa ma ajute.
Vineri pe data de 4.06 am primit amenda de la Politia Rutiera din Mangalia. Amenda am platit-o, doar ca trebuie sa trimit si copie dupa proces+chitanta la Politia Mangalia.

Ma poate ajuta cineva cu o adresa va rog?

semjke 08-06-10 19:19

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 3426663)
Ma poate ajuta cineva cu o adresa va rog?

Salut,

http://politia.info/Contact/Politia-...-Mangalia.html

Politia Municipiului Mangalia

Adresa:
sos. Constantei, nr. 90
Municipiul Mangalia
Jud. Constanta
905500
Romania

Telefon: 0241.751.305
Numărul de fax: 0241.751.306
http://www.politia.info

kraven_4_all 08-06-10 22:01

Multumesc mult,

mai aveam o rugaminte, dar cred ca apelez la google:)

sambata n-am reusit sa gasesc A2-u , adica intrarea. din lipsa de chef sa ma fatzai prin CT am venit pe Slobozia pana in Ploiesti.
Sambata vin iar ....nu mai vreau drumu pe Slobozia ...prea obositor cu prea multe localitati:)

o seara buna

quick_5hifter 08-06-10 22:34

Nu ai gasit iesirea din Constanta spre A2?
Trebuie sa ajungi pe b-dul I.C.Bratianu care te duce drept pana la iesirea din oras, iar pe drum vei intalni 2 sensuri giratorii:
-primul in Medgidia, la ~40 km de Constanta, unde virezi la dreapta
-al doilea la intrarea pe A2, la Cernavoda, unde mai intai virezi stanga si apoi din sens faci prima la dreapta. Nu ai cum sa ratezi, mai ales ca sunt si indicatoare pe drum.
PS: A2 incepe la ~75 km de Constanta, pana acolo ai drum european.

x_cess 08-06-10 23:03

Foarte interesanta stirea:)) chiar de prima pagina.astia de la vestita revista sunt chiar terminati in pana mea..maine poimaine o sa apara cine stie ce stire despre vreun caine vagabond care a facut caca imprastiat...off..da`le doamne minte:))))

kraven_4_all 09-06-10 20:40

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3427312)
Nu ai gasit iesirea din Constanta spre A2?
Trebuie sa ajungi pe b-dul I.C.Bratianu care te duce drept pana la iesirea din oras, iar pe drum vei intalni 2 sensuri giratorii:
-primul in Medgidia, la ~40 km de Constanta, unde virezi la dreapta
-al doilea la intrarea pe A2, la Cernavoda, unde mai intai virezi stanga si apoi din sens faci prima la dreapta. Nu ai cum sa ratezi, mai ales ca sunt si indicatoare pe drum.
PS: A2 incepe la ~75 km de Constanta, pana acolo ai drum european.

multumesc

eu nu am vazut strop de indicator pentru A2 sincer...

quick_5hifter 09-06-10 20:53

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 3429524)
multumesc

eu nu am vazut strop de indicator pentru A2 sincer...

Este la primul sens giratoriu, cel de la Medgidia (cred), iar la Cernavoda sigur este. In Constanta nu sunt indicatoare cu A2 din pacate... in orice caz, daca nu te descurci, da-mi un telefon oriunde ai fi, la orice ora si voi incerca sa te ghidez la telefon. Iti trimit acum un mesaj privat cu nr. de telefon.

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning