![]() |
Re: Chat
eu caut mocheta neagra si nu gasesc. (nu 4m, doar jumate de m) :P
|
incearca la diego in 1848...intreaba daca n-au bucati ramase
la practiker, baumax, ambient, diego, in gilau la mocheta, pe campului la covoare, la...nu mai stiu unde au mocheta la 4 metri tre sa le ramana bucati, intreaba ca gasesti |
diego " nu n-avem asa ceva" poate era nou si n-a vrut sa faca altele decat ce i-au zis
praktiker "tot ce ne ramane, aruncam" m-am gandit sa intreb la unu de asta care face boxe audio la comanda... |
eu am o bucata verde, daca te ajuta cu ceva este a ta, da sa vii dupa ea.
in practiker, cum te uiti la mochete in partea stanga este o usa. langa usa aia este un intrand. in intrandul ala acum vreo 2-3 luni se tineau bucatile de mocheta ramasa...si se vindea la pretul normal /mp daca nu...ma mai gandesc la magazine si iti mai spun |
salut, de unde as putea cumpara autocolant negru mat ? ms !
|
Quote:
|
horea nr 66, magazinul se numeste verla;
daca vrei sa-ti execute ceva si la plotter mergi pe ilie macelaru sau vis-a-vis de politia municipala pe traian (nu mai stiu unde e ultima locatie) |
de vela am uitat .. ca stiam .. ms mult baieti ;)
|
vezi ca daca cumperi mai multi metrii au si firma lor unde o taie moca.
peste drum de politie pe traian este o cladire unde sunt usi metalice, ceva bodega(carciuma, birt, bar, cafe-bar, etc) si un gang intri pe gang si prima usa pe dreapta daca ii stimulezi platindu-le in avans si spui ca-ti trebuie daca se paote mai "repede" ti le face pe loc. eu am facut multe la ei si is foarte ok tipi, chiar ii recomand |
aha .. am se la fac o vizita :)
|
Baieti care stiti sau aveti un motor de bmw 2.5 de vanzare complect. Mersi anticipat
|
are careva idee unde gasesc de cumparat CREMENE?(piatra din aia care o lovesti si faci foc)
|
incearca la mountain expert sau atta. Mai este si pe memo ceva magazin de echipament montan. Ar trebui sa aiba.
|
multumesc
|
baieti am nevoie de ajutorul vostru caut o DACIA LOGAN galbena cu spoilere fata spate , praguri eleron , finala " sport " folie pe geamuri motor 1.4 mpi si stopuri clare ,numere de HD
Va rog cine stie ceva de ea sa dea o stire :D |
Quote:
|
:)) suparat? am vazut masina si ii ok si cunosc pe cineva care ar cauta ceva de genu cum are el sa isi puna pe un logan
Stii ceva de el? |
baga, de 2.3 nu e bun?
|
am gasit cremene la nootka langa urania la 20 30 si 47 ron, in functie de grosime.
Are idee careva unde gasesc role (marime de fete) super colorate cu roti din SILICON ? |
Pe universitii este un magazin cu astfel de profil... pe colt cum faci stanga spre micu klein
|
Stiti vreun service/itp unde au tester de telescoape prin zorilor?
|
care imi da nr si adresa lui toni care pune folii? :) imi trebuie pt un prieten cu octavia 1. daca stiti si cam cat ar costa folii pe spate si luneta:)
|
ai pm
|
Quote:
|
Pentru itp am vazut azi mai jos de baumax pe calea turzii o "reclama" care scria ITP si era o sagetuta.
Incercati acolo daca sunteti in trecere.Nu sunt sigur daca e;) |
Unde pot gasi "apa tare" ? Sau ce are in componenta !
|
Quote:
https://img168.imageshack.us/img168/3390/itp.png |
Quote:
|
Imi caut un dvd auto care ii iese ecranu si tot vad 1dn si 2 dn...ce inseamna si care is mai bune?
|
1 din cat un cd player normal, 2 din, cat doua.
|
Quote:
|
Mersi mult!
|
Cel mai bine ar fi sa se faca un forum privat nu public sa il citeasca toti functionari de stat
|
S-a creat forumul pentru toti cei care au aceeasi pasiune pentru masini, dar aroganta si tabloidele ii strica calitatea.
Offtopicurile apar pentru ca fiecare vrea sa se afiseze cumva, fiecare considera ca-i mai bun decat celalalt. Exista diferenta intre pareri si critici arogante, care sunt tot mai frecvente pe forum... Poate e doar parerea mea nesemnificativa, dar poate va ganditi putin ca s-ar putea sa fie asa.. |
am sters posturi, nu ma intrebati de ce , sper ca cei in vizati sa isi dea seama
|
Quote:
mama ce rau te-ai facut, sa fiu al naibii :P p.s. bine ai facut ca ai sters :) |
care merge weekendu asta in arad la tuning show?
|
1 Attachment(s)
salut am si eu o problema cu un bmw pe care l-am luat din cj si nu dau de proprietar poate recunoasteti careva masina sau il stiti pe proprietar :rolleyes2 poza cu problema
|
nu cunosc masina:/ ce tip de problema ai?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning