Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

ZyZ 22-02-11 12:33

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Mnezo, tu poate mai mult decat altii stii ca exceptand strazile, avem si noi si masini, si pasionati, si performante, si rezultate ca ale altora. Au fost o gramada de ocazii in care Iasul a venit cu cupe castigate in lupta directa cu reprezentanti ai altor orase mari. Avem destui baieti care, chiar daca nu posteaza pe 4t (din varii motive, evidente daca va uitati putin in urma), au facut si fac treaba pentru ei, pentru cluburile lor si pentru Iasi. In ce priveste pasiunea si prietenia, va spun cu mana pe inima ca le regasiti din bogatie si la cluburi iesene, asta in ideea sunt dovada vie ca dintr-un club format din pasiune pentru masini si curse, am ajuns sa fim o familie, si la propriu, si la figurat.

Dan101 22-02-11 13:02

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 4109604)
Mnezo, tu poate mai mult decat altii stii ca exceptand strazile, avem si noi si masini, si pasionati, si performante, si rezultate ca ale altora. Au fost o gramada de ocazii in care Iasul a venit cu cupe castigate in lupta directa cu reprezentanti ai altor orase mari. Avem destui baieti care, chiar daca nu posteaza pe 4t (din varii motive, evidente daca va uitati putin in urma), au facut si fac treaba pentru ei, pentru cluburile lor si pentru Iasi. In ce priveste pasiunea si prietenia, va spun cu mana pe inima ca le regasiti din bogatie si la cluburi iesene, asta in ideea sunt dovada vie ca dintr-un club format din pasiune pentru masini si curse, am ajuns sa fim o familie, si la propriu, si la figurat.

Nota 11 :D no comment

criminales 22-02-11 14:05

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 4109522)
Noi ca oras mai avem mult ! dar avem bucurestiul , avem brasov care sunt la stadiul acela !

Quote:

Originally Posted by Dan101 (Post 4109440)
Frumos video-ul , mai avem mult pana sa ajungem la stagiul acesta (masini , strazi ..) :D evo-ul alb e MIEZ:)

Quote:

Originally Posted by Dan101 (Post 4109556)
Da , corect , dar tot mai avem de invatat din acel video :D

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 4109604)

Quote:

Originally Posted by Dan101 (Post 4109697)
Nota 11 :D no comment

si dupa cum spuneam nimeni nu poate ajunge la acel nivel din video pt ca sunt multi cu nasul pe sus ca ei fac si dreg si ca ei nu e nimeni ...
e, vb de bucuresti si de brasov nu cred ca in acele orase daca te duci si vrei sa asisti la o intrunire si sa devii membru uni club trebuie sa fii de meserie "pupuncurist "
se uita de omenie de colaborare si daca zice ceva te lovesti de un zid mare de indiferenta si ignorare
de asta puneti suflet cind toti ati stabilit regulile pe care va dati si au venit cei din botosani si sau dat cum au vrut ei , si au sarit la bataie la organizator si voi ati luat masuri ca o mare familie si stiti sa respectati pe cei care cu cui cu vai organizeaza un amarit de eveniment sa va mai destiindeti si voi bolizii si sa va afisati valoarea , da am ceva cu unii dintre voi ca va credeti net superiori si intelepti fata de muti dintre noi
Ma intreb atunci de ce un nume sonor in lumea voastra de la bucuresti sata de vorba cu un copil de 19 ani si se vede in dorintele de viata acelui copil pe el la aceiasi virsta ? si ii admira hotarire si ideile de viata
de asta in iasi nu vad acea colegialitate " SI AVEM PRETENTIA DE A FI O COMUNITATE AUTO "
LA NOI IN IASI ESTI BAGAT IN SEAMA DACA AI O MASINA CU MULTI CAI SUB CAPOTA SAU MAI VALOROASA ATUNCI VEI avcea parte de prieteni falsi si perversi care hai in clubul nostru hai sa te dai pt culubul nostru si uite asa tot mentalitatea romanului de" pupincurist" apare sii tu te agiti te zbati sa iti faci masina si te alegi doar cu perversi in jurul tau si dupa cum zicea si in acel video" ori ce vis are un sfirsit" si uite asa se sfirseste si visul ta de a face parte dintrun club auto care te apreciaza pe tine ca om si nu masina si interesele clubului ca cu tine clubul mai ea o diploma si mai urca in erarhie si tot asa
cine a avut ocazia sa ma cunoasca personal stie de ce sunt in stare ...

cite o data am facut destule dela mine pt multi doar ca mia placut persoana si uite asa doar citiva au ramas si apreciaza ceia ce fac in rest
pe acest forum am fost facut mai tot timpul analfabet incult si multe alte cuvinte jignitoare
cu protestul cu benzina am auzit vorbinduse in cercuri ca l-am facut doar ca sa ma afirm ......
dar vreo unul dintre voi stie ce pret am platit pentru acel protest si ca sunt urmarit pas cu pas ca am deranjat sefii de la pertom iasi si am fost luat pe sus in ahine de munca si plin de praf si de chit si de vopsea de politie sub nu stiu ce motiv
asa ca suntem o mare familie de lasi si comozi care e mai bine sa ne vedem de ale noastre si sa nu ne doara capul de altii
dar orice roata se intoarce si atunci si noi astia nimicurile astea tot de treburile noastre o sa ne vedem
deci spor la proiecte si la cluburi si la cit mai multi adepti si fani
o saptamina placuta
si un citat de a lui chelo de la parazitii
prietenii care ma accepta cum sunt ,ma plictisesc !
iar cei care fug de mine , nu-i mai gasesc !
ca am fost nascut in zodia ,care a murit de ris jigodia
fiind un nebun catalogat jigodie
acesta este autoportretul meu regasit in versurile de la paraziti
am dubla personalitate si o dezvolt pe a 3 a

TuningBoy 22-02-11 14:25

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 4108861)
pentru multi dintre voi https://www.youtube.com/watch?v=tCFLS...eature=related asta inseamna adevrata pasiune si devotament pt masini
ADEVARATA NOTIUNE A UNUI CLUB AUTO
mersi" mihai csl" adevarat foarte adevarat dar dupa cumspunea si omu "ori ce vis are un sfirsit "

Criminales, iti pot asigura ca daca apuci sa cunosti cum trebuie oamenii gasesti asa ceva si la noi (in Romania si chiar si in Iasi). Video-ul asta mi-a adus aminte de foarte multe momente frumoase petrecute, unele fiind foarte asemanatoare cu imaginile din filmulet...

Pot spune cu mana pe inima ca la noi in Iasi exista astfel de oameni! :-)

criminales 22-02-11 14:57

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 4109920)
Criminales, iti pot asigura ca daca apuci sa cunosti cum trebuie oamenii gasesti asa ceva si la noi (in Romania si chiar si in Iasi). Video-ul asta mi-a adus aminte de foarte multe momente frumoase petrecute, unele fiind foarte asemanatoare cu imaginile din filmulet...

inseamna ca traiesc intr-o alta lume imaginara
adevaru ca sunt dar foarte putini si desigur sufar de singuratate si nu am avut prieteni de mic copil

mii de multumiri tuturor pentru prietenia vostra si conversatiile placute si pline de ironii
traiesc cu speranta de ami gasi marea familie
oare vreo data in viata o voi gasi ??????
si mai ales pentru criticile constructive moral

da
mii de multumiri lui mihai csl care mia aratat acest video si ma facut sa inteleg cu adevarat ca ori ce vis are un sfirsit
sunt resemnat

slip 22-02-11 15:59

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 4109920)

Nu stiu de ce iti bati capul. Ce avem noi e frumos.. si ma bucur ca am astfel de oameni langa mine. Suntem o familie la propriu mai nou.... Cu membri care au ajuns nasi de cununie sau botez.. la alti membri. Bineinteles ca nu o sa posteze nimeni niciodata asa ceva pe forum.. despre relatia dintre noi. Mi se pare normal.. Si atunci intreb de unde ai putea tu ..criminales... sa stii chestiile astea? Sincer.. nu cred ca ai avea de unde. Tocmai de asta nu trebuie sa-ti faci griji pentru noi. Nu avem cum sa fim toti prieteni. Asta este.. si eu sunt la fel de resemnat cu ideea.. ca si tine !

Prietenia si clipele placute nu merita sa le pui pe un forum ca sa poate altii comenta sau critica. La concluzia asta am ajuns.. ca e pacat sa-mi pierd timpul sau sa ma enervez pe topicuri inutile si discutii aberante cu copii sau necunoscatori care vorbesc din carti.

Noi stim cel mai bine ce avem si pretuim. Si e mai bine sa ramana asa.

Ramane insa intotdeauna loc de buna ziua, salut sau ce vreti voi. Numai bine !

MihaiCsl 22-02-11 16:39

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 4108861)
pentru multi dintre voi https://www.youtube.com/watch?v=tCFLS...eature=related asta inseamna adevrata pasiune si devotament pt masini
ADEVARATA NOTIUNE A UNUI CLUB AUTO
mersi" mihai csl" adevarat foarte adevarat dar dupa cumspunea si omu "ori ce vis are un sfirsit "

Ma bucur ca ti-a placut. :P

ocaruntu 22-02-11 16:41

am ajuns la concluzia ca orice i-ai zice omului o ia ca pe o ironie sau ca pe o critica sau jignire ... si chiar nu inteleg de ce, dar nici nu are rost sa'mi bat capul ...

slip mult succes cu organizarea ca aveti "un pic" de treaba.

criminales 22-02-11 16:53

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 4110299)
am ajuns la concluzia ca orice i-ai zice omului o ia ca pe o ironie sau ca pe o critica sau jignire ... si chiar nu inteleg de ce, dar nici nu are rost sa'mi bat capul ...

slip mult succes cu organizarea ca aveti "un pic" de treaba.

nici o data nu ai sa itelegi ce retinere am fata de tine cind ai afirmat ca sa fas mortii in groapa si sa nu ii mai dezgrop e vb de prietrenul meu si asta ma durut
si de 2 ani te astept sa iti zic in fata dar nu aveam motiv sa iti zic acum am notivul si de ironia vb si off topicului de pe boicot benzinari ce e?
ACUMA SUNTE CORECTI
da ce sa zicem si noi adevarul doare si e mai greu de mintit decit sa spui in fata lucrurilor

si atit am avut de zis cine a vazut ce am avut de zis si are de gind sa ma critice nu are de cit dar nu vedeti capita de fin din ochii vostri vedeti paiul din ochiul meu
suces sa imi scoateti ochii dar vor veni altii care o sa viii scoata si voua

slip spor am auzit ca muncesti din greu
spor la treba cei care fac ceva cu adevarat si pt restul spor la ignorat nulitatile ocaruntu cind veti pierde pe cineva drag tie din club am sa fac si eu acelasi gest pe care l-ai facut tu

ocaruntu 22-02-11 17:05

prietene, deja depasesti limita bunului simt,
daca ai o problema CU MINE imi zici pe privat sau imi ceri socoteala pe privat, nu ca o baba stai pe banca si arunci cu noroi ... iak de asta a ajuns topicul de pe iasi asa cum e, din cauza ca e multa vorbarie si mult gunoi aruncat de unii care habar n'au ce spun ... aa ba da: post+1.
iti dai seama cat ai rabdat tu ca sa iti gasesti momentul perfect sa'mi zici mie ca ce ? ...
REPET: ai ceva sa'mi zici: foloseste PM-ul, dar am observat ca'ti place sa vorbesti in gura mare pe forum decat sa fii la obiect.

mult succes si nu mai vorbi la adresa mea.

ZyZ 22-02-11 17:54

Inca o data observ ca dupa o perioada in care a fost relativ liniste, sectiunea asta a ajuns iar albie de spalat rufele. Propunerea mea ar fi, daca simtiti c-o puteti lua in considerare, sa discutati probleme directe in privat, la telefon, pe mess, fata-n fata. Ne-am facut destul de ras, noi, ca oras, ca si comunitate. Imi pare rau ca, in loc sa preluam generatia noua de useri/pasionati si sa-i ajutam sa se integreze in comunitatea asta extraordinara care ne-a unit pe atat de multi si care ne-a oferit atatea momente frumoase, preferam sa stam retrasi si sa observam. De pilda, urmatorul eveniment major (etapa de campionat de drift), ar putea fi ocazia ca cei noi sa faca cunostinta cu cei vechi si dincolo de monitor, si sunt sigur ca asa s-ar stinge eventualele conceptii gresite. Mai observ ca dupa o lunga perioada de discutii in urma carora ne-am castigat dreptul de a posta fara sa fim 'monitorizati' sau 'educati', acum ca lumea a inceput iar sa posteze, s-a inceput din nou cu 'impunerile'. Nu e cazul. Nu in ultimul rand, Criminales, te rog sa intelegi ca nimeni nu are nimic cu tine. Incearca sa te rezumi la a face ceva constructiv, pentru tine, pentru comunitate, pentru Iasi, si lasa jignirile, daca trebuie neaparat sa le faci, pentru privat. Mi-as dori sa posteze mai mult si membrii mai vechi ai comunitatii Iasi, si sa incheiem odata etapa asta care nu ne face cinste absolut deloc.

grg_92 22-02-11 17:58

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 4110549)
Inca o data observ ca dupa o perioada in care a fost relativ liniste, sectiunea asta a ajuns iar albie de spalat rufele. Propunerea mea ar fi, daca simtiti c-o puteti lua in considerare, sa discutati probleme directe in privat, la telefon, pe mess, fata-n fata. Ne-am facut destul de ras, noi, ca oras, ca si comunitate. Imi pare rau ca, in loc sa preluam generatia noua de useri/pasionati si sa-i ajutam sa se integreze in comunitatea asta extraordinara care ne-a unit pe atat de multi si care ne-a oferit atatea momente frumoase, preferam sa stam retrasi si sa observam. De pilda, urmatorul eveniment major (etapa de campionat de drift), ar putea fi ocazia ca cei noi sa faca cunostinta cu cei vechi si dincolo de monitor, si sunt sigur ca asa s-ar stinge eventualele conceptii gresite. Mai observ ca dupa o lunga perioada de discutii in urma carora ne-am castigat dreptul de a posta fara sa fim 'monitorizati' sau 'educati', acum ca lumea a inceput iar sa posteze, s-a inceput din nou cu 'impunerile'. Nu e cazul. Nu in ultimul rand, Criminales, te rog sa intelegi ca nimeni nu are nimic cu tine. Incearca sa te rezumi la a face ceva constructiv, pentru tine, pentru comunitate, pentru Iasi, si lasa jignirile, daca trebuie neaparat sa le faci, pentru privat. Mi-as dori sa posteze mai mult si membrii mai vechi ai comunitatii Iasi, si sa incheiem odata etapa asta care nu ne face cinste absolut deloc.

mii de scuze daca intervin....dar pur si simplu ai zis ceva PERFECT;)

criminales 22-02-11 18:33

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 4110387)
prietene, deja depasesti limita bunului simt,
daca ai o problema CU MINE imi zici pe privat sau imi ceri socoteala pe privat, nu ca o baba stai pe banca si arunci cu noroi ... iak de asta a ajuns topicul de pe iasi asa cum e, din cauza ca e multa vorbarie si mult gunoi aruncat de unii care habar n'au ce spun ... aa ba da: post+1.
iti dai seama cat ai rabdat tu ca sa iti gasesti momentul perfect sa'mi zici mie ca ce ? ...
REPET: ai ceva sa'mi zici: foloseste PM-ul, dar am observat ca'ti place sa vorbesti in gura mare pe forum decat sa fii la obiect.

mult succes si nu mai vorbi la adresa mea.

am o intrebare domnu perfect
tu de ce nu ai folosit PM CIND MIA ZIS SA NU MAI DEZGROP MORTII SI AI VB DE AIUREA IN PUBLIC
DE CE NU AI DAT" PM "
PRIETENE
VOI CHIAR BAGATI IN SEAMA UN NEBUN CARE NU ARE CE FACE :rolleyes2:D
EU

slip 22-02-11 18:34

ma enerveaza situatia asta.. ca ne certam sau ne ironizam.. stiu ca nu o sa fie niciodata totul calm, dar macar poate incercam sa aplanam discutiile in public, pe forum. Eu unul sunt adeptul vorbei bune. O vorba buna intotdeauna castiga.. chiar si in fata celor incapatinati care nu cred asta. OK ! s-a gresit, s-au spus multe, se aduna multe si de cele mai multe ori din cauza forumului, care din simplul inteles al unor cuvinte, in functie de cine le citeste, se ajunge la cu totul altceva - la cearta si la discutii aberante. Intregul sistem informatic e asa.. iar cei care se afla in spatele calculatorului, poate de cele mai multe ori nu au vrut sa spuna ceva anume si sa iasa urat. Poate chiar au avut intentii bune, dar prin scris nu s-au putut exprima la fel de explicit.

Pentru ca nu pot promova evenimentul la care lucram aici, din anumite motive, ii rog pe toti membrii 4 tuning, sa ajungem la o intelegere si sa ne intalnim intr-o seara. Vreau sa promovez evenimentul pentru ca e in Iasi si nu a mai fost ceva la fel de mare aici.

Eu vin cu garda veche, voi userii noi si mai activi, veniti cu ce aveti. Fara rusine, fara nervi, fara arogante !!! Baietii din garda veche vad, aud, folosesc forumul, dar doar la citit. Asta nu inseamna ca nu stiu sau nu-i intereseaza despre ce se intampla aici !

Asadar, nu spun ca am o propunere neaparat, dar daca vreti sa ne cunoastem cat de cat, si sa lasam aparentele "informatice" deoparte, sfatul meu ar fi sa ne intalnim intr-o seara. Oriunde, oricand... si de preferat intr-o parcare mai mare..

In functie de ce spune lumea, putem ajunge la o concluzie pentru ca toate astea sa nu se mai intample. ( sau cel putin nu atat de des). DA ... stiu ! mai sunteti si cativa coada-n cur..care comentati.. SFAT : ramaneti acasa ! Restul , care doriti sa ne intalnim, spuneti !

va salut

MihaiCsl 22-02-11 18:47

Eu unul vin, locul, data si ora si-s acolo, eu personal n-am nimic cu nimeni si poate asa vor mai disparea multe discutii inutile de pe forum. :)
Ne putem intalni la Era sambata sau duminica ce urmeaza sau la stadion la o cafea, ca si asa n-am mai fost de mult :D

GAby645 22-02-11 18:54

Certurile aici sunt ca Tanar si Nelinistit ,pe sezoane si fara sfarsit !!

MihaiCsl 22-02-11 18:55

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4110770)

Facebook style =))
Like! =)))

TuningBoy 22-02-11 20:23

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4110772)
Facebook style =))
Like! =)))

Agree!:lol:

criminales 22-02-11 21:04

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 4110549)

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 4110699)
am o intrebare domnu perfect
tu de ce nu ai folosit PM CIND MIA ZIS SA NU MAI DEZGROP MORTII SI AI VB DE AIUREA IN PUBLIC
DE CE NU AI DAT" PM "
PRIETENE
VOI CHIAR BAGATI IN SEAMA UN NEBUN CARE NU ARE CE FACE :rolleyes2:D
EU

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4110770)

daca vine cineva si zice adevarul e"cearta" e asa sa fie ca in" tinar si nelinistit " scuze " deranjul si noroilu" care l-am aruncat in unii
nu am nici un drept !
a iar trebuie sa inghit ceia ce vreti voi

e sper ca sa fiti multumiti de cele realizate de voi
si toti platim la timpul nostru
si eu si toti ceilanti ...
dar sper sa fie dreptate
un naeamt spunea " un gunoier e la fel de important ca un presedinte
chiar mai important si presedintele face gunoi si tot gunoieru vine si il ea "deci prin urmare tot gunoieru e mai inportant si trebuie sa fie la fel de respectat ca un presedinte " greu la noi sa avem aceasta mentalitate

imi cer scuze
spor la treaba sigur termin si eu pina pe 19 ceia ce am de aratat si ...
atunci am sa vad
pina atunci spor la treaba multa sanatate si tot ce va doriti :

"sa va moara capra vecinului sa ii sece piscina si sa ii ea foc masina si sa il insele nevasta "

spor si mult succes cu organizarea baieti " nu va lasati "

MnezO 22-02-11 21:56

Eu o sa adopt acelasi stil pe care l-au luat toti prietenii mei, ai comunitatii si anume sa ma las de postat pe forum. Am ramas in plus, in speranta de a-i ajuta pe cei mai noi, din comunitate sa se integreze si sa nu se simta marginalizati, nu are rost. Cu toate ca Slip, Zyz, Dragos Uga, Mas s.a.m.d, nu mai posteaza aici sau posteaza rar, avem o relatie de prietenie, ne ajutam , sudam , schimbam fara a posta pe forum, si acelasi lucru o sa il fac si eu!

L.E - Referitor la Cluburile Iesene, cer scuze ca am bagat Bucurestiul si Brasovul in fata, dar avand in vedere circumstantele in care ma aflu cu clubul, am uitat de momentele in care am fost la evenimentele din toate colturile tarii, la cele organizate de noi, si excursile de duminica pana la lacul rosu pentru in gratar sau pe transfagarasan sa ne incercam masinile nemaispunand cum am format familie! Membrii vechi stiu despre ce este vorba.

SLIP - Tinand cont ca fac parte din vechea comunitate si sunt cam printre singurii de pe forum care stie ce urmeaza a fi in Iasi, daca ai nevoie de ajutor din partea mea si unde ma gasesti.

criminales 23-02-11 12:25

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 4111421)
Eu o sa adopt acelasi stil pe care l-au luat toti prietenii mei, ai comunitatii si anume sa ma las de postat pe forum. Am ramas in plus, in speranta de a-i ajuta pe cei mai noi, din comunitate sa se integreze si sa nu se simta marginalizati, nu are rost. Cu toate ca Slip, Zyz, Dragos Uga, Mas s.a.m.d, nu mai posteaza aici sau posteaza rar, avem o relatie de prietenie, ne ajutam , sudam , schimbam fara a posta pe forum, si acelasi lucru o sa il fac si eu!

L.E - Referitor la Cluburile Iesene, cer scuze ca am bagat Bucurestiul si Brasovul in fata, dar avand in vedere circumstantele in care ma aflu cu clubul, am uitat de momentele in care am fost la evenimentele din toate colturile tarii, la cele organizate de noi, si excursile de duminica pana la lacul rosu pentru in gratar sau pe transfagarasan sa ne incercam masinile nemaispunand cum am format familie! Membrii vechi stiu despre ce este vorba.

SLIP - Tinand cont ca fac parte din vechea comunitate si sunt cam printre singurii de pe forum care stie ce urmeaza a fi in Iasi, daca ai nevoie de ajutor din partea mea si unde ma gasesti.

daca unu dintre voi greseste gata amenintati ca nu maipostati pe acest forum frumos din partea voastra si mai ales din partea lui ca nu isi recunoaste vina
asa e pe acest forum exista bisericute care ori ce ar face membrii acelei bisericute nu e vinovat
asta e daca e unu nou venit pe acest forum greseste sariti ca sacalii pe el si nu ii dati dreptul la replica
asta e daca asta numiti voi fair play
daca unii dintre noi sunt oameni si voi sunteti sfinti nu uitati ca si sfintii tot oameni au fost
de ce unii trebuie sa aiba icoane cu voi in casa pentru nu stiu ce motiv care mi se pare absurd si de ce toti trebuie sa va copieze pe voi ca sa posteze pe acest forum
asta mi se pare ce se intimpla pe 4 tuning cafeneaua iesenilor
eu nu mai postez pe forumul asta
am sa prezint doar munca mea pe acest forun si atit nu ma mai doare capu

crvalx 23-02-11 13:39

cred ca aici e locul potrivit sa postez asta...am eu o curiozitate demult tare
daca spre exemplu pe masina mea eu pot pune sa zicem numai jante de 15 ce trebuie sa fac ca sa pun mai mari spre ex 17-18

CoCaine 23-02-11 13:46

Criminales tata, de un an si ceva ma chinui sa imi dau seama daca esti batut in cap sau nu, in ultimele 2 zile mi-ai raspuns la intrebare, multumesc! Incerci sa arati ca te duce capul, dar dai rau de tot cu bota in balta:-) Nu te chinui sa-mi raspunzi si mie ceva, ca oricum nu vei fi luat in seama.

Si pentru GRG si altii noi, nu e nevoie sa postati dupa ZYZ sau slip sau altii cu quote si "da,bravo,le-ai zis-o" sau alte prostii din astea, nu trebuie sa adunati posturi aiurea.
Aici totul s-a format din dorinta de a face ceva cu masinile, asta a fost ideea de baza care a unit lumea. Nu cluburile auto, nu stickerele, ci masinile. Multi dintre voi nu aveti chestia asta in voi, de asta purtati tot felul de discutii prostesti aici pe cafenea, de asta stati in spatele monitorului, de asta nu va puteti integra. Pentru ca nu aveti chestia asta in comun cu cei care spuneti voi ca sunt aroganti sau cum le mai spuneti. Pentru ca nu aveti nici o intentie cu masinile voastre. Aveti impresia ca daca aveti un subwoofer si un cd player trebuie sa va puneti "aptipild" 4T si sa dati flashuri pe Copou..

Eu sunt plecat din Iasi din vara lui 2009 dar nu am incetat sa urmaresc cafeneaua asta sau sa citesc forumul OSMS pentru a incerca sa raman oarecum la curent cu ce se intampla pe acolo..
Chiar daca m-am certat prosteste cu niste oameni cu care am pornit la drum in 2007, mi-am dat seama ca vina a fost tot a mea si ca oamenii aia au fost si raman de calitate.
Poate mai sunt printre voi care isi vor da seama de asta si isi vor da seama ce inseamna cu adevarat o comunitate auto si ca nu trebuie sa fii cool, sa postezi aici, ca sa fii bagat in seama.

Bafta OSMS la ceea ce v-ati inhamat, sper sa iasa asa cum va doriti.
Salutari si baietilor din CD.

grg_92 23-02-11 14:07

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 4113078)
Criminales tata, de un an si ceva ma chinui sa imi dau seama daca esti batut in cap sau nu, in ultimele 2 zile mi-ai raspuns la intrebare, multumesc! Incerci sa arati ca te duce capul, dar dai rau de tot cu bota in balta:-) Nu te chinui sa-mi raspunzi si mie ceva, ca oricum nu vei fi luat in seama.

Si pentru GRG si altii noi, nu e nevoie sa postati dupa ZYZ sau slip sau altii cu quote si "da,bravo,le-ai zis-o" sau alte prostii din astea, nu trebuie sa adunati posturi aiurea.
Aici totul s-a format din dorinta de a face ceva cu masinile, asta a fost ideea de baza care a unit lumea. Nu cluburile auto, nu stickerele, ci masinile. Multi dintre voi nu aveti chestia asta in voi, de asta purtati tot felul de discutii prostesti aici pe cafenea, de asta stati in spatele monitorului, de asta nu va puteti integra. Pentru ca nu aveti chestia asta in comun cu cei care spuneti voi ca sunt aroganti sau cum le mai spuneti. Pentru ca nu aveti nici o intentie cu masinile voastre. Aveti impresia ca daca aveti un subwoofer si un cd player trebuie sa va puneti "aptipild" 4T si sa dati flashuri pe Copou..

Eu sunt plecat din Iasi din vara lui 2009 dar nu am incetat sa urmaresc cafeneaua asta sau sa citesc forumul OSMS pentru a incerca sa raman oarecum la curent cu ce se intampla pe acolo..
Chiar daca m-am certat prosteste cu niste oameni cu care am pornit la drum in 2007, mi-am dat seama ca vina a fost tot a mea si ca oamenii aia au fost si raman de calitate.
Poate mai sunt printre voi care isi vor da seama de asta si isi vor da seama ce inseamna cu adevarat o comunitate auto si ca nu trebuie sa fii cool, sa postezi aici, ca sa fii bagat in seama.

eu in primul rand mi-am cerut scuze cand l-am aprobat pe zyz.... stiu ca nu am dreptul sa ma bag , dar citisem comentariile voastre iar ce a spus el mi s-a parut inteligent...inca odata imi cer scuze...nu vreau sa ma bag in discutiile voastre...iar treaba cu "multe posturi" nu cred ca ma vizeaza pe mine...pt ca pot pur si simplu sa aleg sute de topicuri in afara de "cafeneaua iesenilor" si sa palavragesc acolo pana numai pot...

criminales 23-02-11 14:22

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 4113078)

Mai baiatule nu stiu daca esti in masura sa ma judeci,daca stau sa ma gandesc mai bine nimeni nu e in masura sa arunce niste vorbe fara a avea ceva personal cu mine!
Si am sa va zic asa: care nu stie despre ce e vorba sa stea in banca lui si sa isi vada de borsu lui!Tu discuta cu prieteni tai si vezi de ale tale.Sa nu ai impresia ca daca tu nu postai,incepeam eu sa plang....
Si nu mai jigni tu pe nimeni ca nu cred ca esti cu ceva mai sus ca altii. este un nr limitat de pagini aici sau un nr limitat de posturi care avem voie noi astia din afara ca nu inteleg
prietene am saiti arat si de ce eau asa foc
sunteti atitia care vreti monopolulpe acest site sa fiti bine veniti cum spuneam daca cineva zice adevarul despre voi gata trebuie scos
exact cum ziceam sariti toti ca sacalii sa fiti sanatosi dar multi straini nu zic nimic
exact dreptul la replica numai voi il aveti ?????????

CoCaine 23-02-11 14:34

criminales, sunt convins ca multa lume iti respecta munca, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te respecte si pe tine. Din ce imi dau eu seama, esti un fel de zorro, un fel de geniu neinteles, cel putin asta rezulta din posturile tale. Faci niste afirmatii gratuite si neadevarate legate de userii aia "mai vechi" care crezi tu (si nu numai) ca sunt cu nasul pe sus.. Afla ca oamenii aia mergeau mai demult la gratar, se ajutau unii pe altii cand avea unul ceva de surubait pe sub masina, erau mai mult decat sunteti voi aici..
Voi v-ati chinuit o luna de zile sa faceti o mare intalnire cu mare tam-tam la care a venit si Club Logan si altii si au iesit discutii ulterior.
Cam de asta sunt majoritatea de aici in stare, de vorbe, faptele le lasa in seama "alor vechi", care spre surprinderea voastra chiar sunt interesati de tuning (motor,exterior,etc.,) si se duc pe la evenimente, fara sa se planga pe aici.. ;)

EDIT: chiar daca tu iti dai seama ce tastezi, te asigur ca suntem foarte multi care avem dificultati in a descifra chestia aia pe care tu o numesti scris, poate faci ceva si in priviinta asta daca nu se cere prea mult..

criminales 23-02-11 16:38

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 4113243)
criminales, sunt convins ca multa lume iti respecta munca, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te respecte si pe tine. Din ce imi dau eu seama, esti un fel de zorro, un fel de geniu neinteles, cel putin asta rezulta din posturile tale. Faci niste afirmatii gratuite si neadevarate legate de userii aia "mai vechi" care crezi tu (si nu numai) ca sunt cu nasul pe sus.. Afla ca oamenii aia mergeau mai demult la gratar, se ajutau unii pe altii cand avea unul ceva de surubait pe sub masina, erau mai mult decat sunteti voi aici..
Voi v-ati chinuit o luna de zile sa faceti o mare intalnire cu mare tam-tam la care a venit si Club Logan si altii si au iesit discutii ulterior.
Cam de asta sunt majoritatea de aici in stare, de vorbe, faptele le lasa in seama "alor vechi", care spre surprinderea voastra chiar sunt interesati de tuning (motor,exterior,etc.,) si se duc pe la evenimente, fara sa se planga pe aici.. ;)

EDIT: chiar daca tu iti dai seama ce tastezi, te asigur ca suntem foarte multi care avem dificultati in a descifra chestia aia pe care tu o numesti scris, poate faci ceva si in priviinta asta daca nu se cere prea mult..

1prietene hai sa ne vedem de tot si fiecare cu p.... m....
eu facusem ceva pt acel om nu perntru" logan club "bai inteligentilor si din cite inteleg eu aveti toti ceva cu logan club
sa fiti sanatosi stui ca invidiati mult munca altora ...
de asta nu va suport pe unii cind trecuse coloana unii erau in copou la rond si se uitau cu greata si unii chiar au scuipat
da sunt psihopat maniac cum vreti sa imi spuneti dar nu am sa uit acea faza urita care au facut-o acei oameni
2 prietene in ceia ce priveste munca mea mi se rupe p... de ce credeti voi sunt mai apreciat de cei din afara orasului iasi decit de voi si bine a zis cine a zis " tuningu nu e pentru saraci " care daca vedeti unu prin copou cu o masina mai lucrata gata il pupati in fundulet sa vie in cluburile voastre de interes
despre asta era vb
3 prietene zici de iasi si de comunitate auto .... dute unde vrei in tara asta si fa ce au facut jegurile alea de la botosani la noi in iasi si ai sa vezi cum toate cluburile din acel oras iti rupe capul si pleci ca un ciine cu coda intre picioare
4 asa cum e sa cum nu e fiecare are defectele lui spartanu sa chinuit cum a putut cum nu a putut si a facut ceva evenimente pt iasi de indeminare asa cum spuneti voi dar voi ce ati facut in 3 ani ???????????????
si nu e vb numai de spartanu si cei de la hpr cind au facut eveniment tot sau trezit ceva vitezi sa se dea in alta parte inafara de locul special amenajat
asta numiti voi respect va respectati unii pe altii va bateti joc de oamenii care isi risca libertatea pt voi organizind un eveniment ...
ei sunt trasi la raspundere nu voi
si ce mare respect aveti voi cind jegurile alea au venit si l-au batut pe spartan asa ca nu va bateti voi joc de iasi mai va certati cu mine dar cind vin altii straini ii pupati in fudulet
ramineti cu bine voi si forumul vostru ca mess nu exista pt voi sau vreti sa stringeti posturi aaaaa
acuma ma-m prins

bakal 23-02-11 17:53

pe bune ca am incercat sa ma abtin sa postez ceva dar sincer nu pot.... esti un megaloman care nu stie de el, si ai mari probleme, mult mai mari decat noi ceilalti.

acuzi pe unii sau pe altii, dar tu unde erai cand a fost incaierarea.. nu am vazut sa il aperi... Ionut a facut multe pt iasi, si s-a riscat cu evenimentele facute de el, dar nu l-ai vazut ca s-a afisat... insa tu, cand s-au facut protestele cu benzinariile, aveai o dorinta atat de mare de a te afirma, incat nu ti-a pasat prea mult de nimic altceva decat sa te vada pe tine lumea un revolutionar... nene... nu esti apreciat pt ca nu ai de ce sa fii apreciat la nivelul pe care il ceri....

sincer, cred ca de la prea multa rasina si intaritor ti s-a urcat la cap...

criminales 23-02-11 18:22

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 4113796)
pe bune ca am incercat sa ma abtin sa postez ceva dar sincer nu pot.... esti un megaloman care nu stie de el, si ai mari probleme, mult mai mari decat noi ceilalti.

acuzi pe unii sau pe altii, dar tu unde erai cand a fost incaierarea.. nu am vazut sa il aperi... Ionut a facut multe pt iasi, si s-a riscat cu evenimentele facute de el, dar nu l-ai vazut ca s-a afisat... insa tu, cand s-au facut protestele cu benzinariile, aveai o dorinta atat de mare de a te afirma, incat nu ti-a pasat prea mult de nimic altceva decat sa te vada pe tine lumea un revolutionar... nene... nu esti apreciat pt ca nu ai de ce sa fii apreciat la nivelul pe care il ceri....

sincer, cred ca de la prea multa rasina si intaritor ti s-a urcat la cap...

Alooo nene....vezi sa nu-ti ia foc creieri....ia-o mai usor,nu de alta dar sa nu ti plesneasca vreo' vena la cap....Nu ma cunosti .....Daca te intereseaza ce sa intamplat la acel eveniment,il poti suna pe Ionut,dar pot sa iti spun si eu pe scurt: Dupa 4-5 ore de stat acolo am plecat acasa,iar incaierarea a avut loc dupa plecarea mea, iar Ionut ma sunat personal sa imi spuna despre cele intamplate acolo,dar era prea tarziu.
Cat despre boicotul benzinariilor, nu m-am dus eu si am batut la tele'm in poarta ca sa apar la televizor,ci am fost sunat de catre un membru 4Tuning si am fost rugat sa ii reprezint pe toti cei care au fost la boicot!
Nu am nevoie de apreciere voastra si nu va intereseaza pe voi problemele mele,dar vad ca asta va roade si chiar iesiti toti in fata cand spun cate ceva!Din cate am auzit si tu ai organizat un protest in vaslui,doar pentru a te afirma.
Nu stii nimic te afli pe alta lume si nu stii nimic din ce a fost in boicotarea benzinariilor,crede-ma ca nu mai sunt la varsta cand am nevoie de afirmare(vad ca voi aveti)!Discutia asta nu te privea pe tine,dar ai postat si tu ca sa "ingrosi" paginile(cum spun alti)
Hai ura!

CRyS` 23-02-11 18:25

Indiferent ca ai patit-o la scoala, la mecanic, cu zugravul, cu familia/soacra/perechea/copii/parintii si nu ai avut cui sa povestesti, incearca aici.

Nu vrem nume, nu vrem date concrete, caci nu sintem birou de reclamatii.

Dar macar poate altii citind, fie iti gasesc o solutie, fie o alinare, fie pur si simplu se feresc la rindul lor sa nu pateasca la fel.

Sa fie aici cam ca la o intrunire a alcoolicilor anonimi ( mai putin numele real).:lol:

Credeti ca este o buna idee,atunci cand a fost conceputa prin 2005?

Daca da, spuneti povestea voastra!

Daca nu, plingeti-va aici de cel ce a avut ideea!

Si in final, e CAFENEA! Fiecare cu durerea lui, fiecare cu placerea lui, fiecare cu gandul lui si fiecare cu ale lui! Si fiecare isi va trage singur singurel ponoasele! Si bune si rele!

O seara frumoasa cu multa liniste!

P.S. Vorba multa,saracia omului!

2slow4u 23-02-11 18:50

Chiar daca sunt "mai nou" pe aici si ma cunosc cu putini dintre voi (cu unii personal, altii ii stiu din vedere), desi nu am postat asa des dar am urmarit discutiile chiar ma gandeam sa deschid o tema legata de masini.

Nu stiam cum sa incep, ca sa nu para ca ma bag in seama aiurea. Dar cum Crys a spart "gheata" ma gandeam sa postati fiecare ce proiecte aveti pentru masinile personale (proiecte reale, nu care visati sa le faceti dar nu stiti cand) poate se leaga o discutie placuta si mai invatam una alta prin schimbul de pareri,sugestii,etc. Doar pasiunea pentru masini ne aduna aici :) Nu aruncati cu pietre in mine.

Spor la treaba tuturor!

ocaruntu 23-02-11 20:10

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 4113993)
Chiar daca sunt "mai nou" pe aici si ma cunosc cu putini dintre voi (cu unii personal, altii ii stiu din vedere), desi nu am postat asa des dar am urmarit discutiile chiar ma gandeam sa deschid o tema legata de masini.

Nu stiam cum sa incep, ca sa nu para ca ma bag in seama aiurea. Dar cum Crys a spart "gheata" ma gandeam sa postati fiecare ce proiecte aveti pentru masinile personale (proiecte reale, nu care visati sa le faceti dar nu stiti cand) poate se leaga o discutie placuta si mai invatam una alta prin schimbul de pareri,sugestii,etc. Doar pasiunea pentru masini ne aduna aici :) Nu aruncati cu pietre in mine.

Spor la treaba tuturor!

o mare parte din noi avem/aveam topicuri speciale pentru masinile noastre la categoria potrivita ...
dar sincer, eu nu as vrea sa spun nimic din ce am facut la masina pt ca apar "acei oameni" care fac comentarii ce nu sunt la locul lor si nu vreau sa fiu "dornic de afirmare" :lol::lol:

slip 23-02-11 20:18

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 4113993)
... ma gandeam sa postati fiecare ce proiecte aveti pentru masinile personale (proiecte reale, nu care visati sa le faceti dar nu stiti cand) poate se leaga o discutie placuta si mai invatam una alta prin schimbul de pareri,sugestii,etc. Doar pasiunea pentru masini ne aduna aici :) Nu aruncati cu pietre in mine.

Spor la treaba tuturor!

doar pasiunea "NE-A" adunat.. la timpul trecut ! in ziua de azi se practica boicotul si cearta. :D asta e! asta suntem !
Cu ce ma incalzeste pe mine sa imi postez proiectul aici? sa imi scutur creierul sa spun cat mai multe, sa dau cat mai multe detalii, sa pun cat mai multe poze, ca mai apoi sa vina unu' mai cunoscator ca altu, si sa imi spuna cum sa-mi fac masina. "acolo trebuia mai verde ca e mai fain.. sa vedem ce spune posesorul" sau " lasa ca ti-au facut altii masina.." chestii din astea. Pentru ce? pff.. lasa ca am folderul meu cu poze, iar informatiile in minte si ma bucur sa le impartesesc cu cei care sunt interesati si intreaba nu critica. Prefer sa stau la un pahar de bere sub o masina cu un prieten, in timp ce FAC ceva la ea, decat sa postez aici poze si informatii.
Fiecare isi face masina cum vrea dupa bunul plac si dupa posibilitati !

@criminales.. are rost sa iti mai spun ce evenimente faceam acum 3 ani? sau 4 ? nu cred.. pentru ca nu te intereseaza ! daca te interesau astfel de evenimente..gaseai informatii si pe google. scrii doar 15 septembrie 2007 osms, sau old school motorsport 15 sept 2007.. gasesti informatii despre cum am incercat sa facem ceva..
sau poate vrei sa incerci pe acelasi "goagal" - Old School motorsport 2008 .. si acolo gasesti destule informatii.. ca sa nu spui ca mananc eu cacat.. multi dintre copii (cunoscatori) din ziua de azi care posteaza aici, si critica, nici nu aveau par la cuc.. pe vremea aia !

stiu ca te-ai afirmat mai mult decat trebuie...ca n-ai nevoie de promovare sau astea.. dar nu comenta chestii care nu le stii .. ok?
inca ceva.. poate nu stiai.. dar acum cativa ani cand se faceau in iasi evenimente nu exista hprt... baietii au venit mai tarziu, plecand din osms si au venit in 2009 cu un eveniment frumos la era. Tu cu ce ai venit? cu punga de seminte? mersi pentru informatiile false pe care le arunci..

hai pa

criminales 23-02-11 20:20

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 4114260)
o mare parte din noi avem/aveam topicuri speciale pentru masinile noastre la categoria potrivita ...
dar sincer, eu nu as vrea sa spun nimic din ce am facut la masina pt ca apar "acei oameni" care fac comentarii ce nu sunt la locul lor si nu vreau sa fiu "dornic de afirmare" :lol::lol:

da desigur nu se putea sa postezi tu fara sa te ei de mine ce baiat mai suntem ce sa zicem

criminales 23-02-11 20:24

Quote:

Originally Posted by slip (Post 4114287)
doar pasiunea "NE-A" adunat.. la timpul trecut ! in ziua de azi se practica boicotul si cearta. :D asta e! asta suntem !
Cu ce ma incalzeste pe mine sa imi postez proiectul aici? sa imi scutur creierul sa spun cat mai multe, sa dau cat mai multe detalii, sa pun cat mai multe poze, ca mai apoi sa vina unu' mai cunoscator ca altu, si sa imi spuna cum sa-mi fac masina. "acolo trebuia mai verde ca e mai fain.. sa vedem ce spune posesorul" sau " lasa ca ti-au facut altii masina.." chestii din astea. Pentru ce? pff.. lasa ca am folderul meu cu poze, iar informatiile in minte si ma bucur sa le impartesesc cu cei care sunt interesati si intreaba nu critica. Prefer sa stau la un pahar de bere sub o masina cu un prieten, in timp ce FAC ceva la ea, decat sa postez aici poze si informatii.
Fiecare isi face masina cum vrea dupa bunul plac si dupa posibilitati !

@criminales.. are rost sa iti mai spun ce evenimente faceam acum 3 ani? sau 4 ? nu cred.. pentru ca nu te intereseaza ! daca te interesau astfel de evenimente..gaseai informatii si pe google. scrii doar 15 septembrie 2007 osms, sau old school motorsport 15 sept 2007.. gasesti informatii despre cum am incercat sa facem ceva..
sau poate vrei sa incerci pe acelasi "goagal" - Old School motorsport 2008 .. si acolo gasesti destule informatii.. ca sa nu spui ca mananc eu cacat.. multi dintre copii (cunoscatori) din ziua de azi care posteaza aici, si critica, nici nu aveau par la cuc.. pe vremea aia !

stiu ca te-ai afirmat mai mult decat trebuie...ca n-ai nevoie de promovare sau astea.. dar nu comenta chestii care nu le stii .. ok?
inca ceva.. poate nu stiai.. dar acum cativa ani cand se faceau in iasi evenimente nu exista hprt... baietii au venit mai tarziu, plecand din osms si au venit in 2009 cu un eveniment frumos la era. Tu cu ce ai venit? cu punga de seminte? mersi pentru informatiile false pe care le arunci..

hai pa

da nu stiu nimic sunt cazut de pe alta planeta
vezi ca nu e frumos nu am venit cu o punga de seminte nu e frumos aici e problema voastra va vedeti numai pe voi nu am organizat nimic si nici nu am de gind sa organizez
spor la treaba cu ceia ce facetri voi si fara mine la fel e dar dece tot timpul eu sunt oaia neagra care face si drege hai sa fim seriosi de parca vam luat masinuta asa va comportati maturilor

ocaruntu 23-02-11 20:33

Quote:

Originally Posted by slip (Post 4114287)
hai pa

:twisted::twisted::twisted:
.... era suficient

slip 23-02-11 20:35

era o chestiune simpla si logica de facut : ignori unele mesajele care nu-ti convin si totul e perfect ! de cele mai multe ori nu iti spune nimeni nimic si tot te iei aiurea.. probabil de asta ti se pare ca se iau toti de tine ! ai ajuns sa te iei tu de toti ca mai tarziu sa se ia fiecare, pe rand, de tine ! nu am nimic personal cu tine.. nu impart nimic cu tine ! atata tot.. nu te baga daca nu cunosti ! eu unul asa fac. ma vezi ca postez la intrebari de gen : "cum sa fac sa imi pregatesc masina pentru vopsit?" sau .. "vreau sa schimb motorul la opel.. cum fac? " ?? unde nu stiu..nu ma bag. nu vorbesc din carti sau din auzite. (sau nedocumentare)

totul este foarte simplu...

alex_maf2007 23-02-11 20:36

va tachinati aiurea....mai bine faceti ceva constructiv. Incetati! Mai intra altii din alte orase si vad ce e aici si uite asa ne facem de ras.

ocaruntu 23-02-11 20:41

slip, termini pregatirile tale pana la data cu pricina ?

criminales 23-02-11 21:22

Quote:

Originally Posted by slip (Post 4114351)
era o chestiune simpla si logica de facut : ignori unele mesajele care nu-ti convin si totul e perfect ! de cele mai multe ori nu iti spune nimeni nimic si tot te iei aiurea.. probabil de asta ti se pare ca se iau toti de tine ! ai ajuns sa te iei tu de toti ca mai tarziu sa se ia fiecare, pe rand, de tine ! nu am nimic personal cu tine.. nu impart nimic cu tine ! atata tot.. nu te baga daca nu cunosti ! eu unul asa fac. ma vezi ca postez la intrebari de gen : "cum sa fac sa imi pregatesc masina pentru vopsit?" sau .. "vreau sa schimb motorul la opel.. cum fac? " ?? unde nu stiu..nu ma bag. nu vorbesc din carti sau din auzite. (sau nedocumentare)

totul este foarte simplu...

Dar alti cand postez eu ceva.....la fel fac?!(ignora?)Nu!Sau eu nu am dreptul la replica?Nu m-am luat niciodata aiurea de nimeni si nimic!Daca era vorba de "afirmare",Bakal cand a organizat boicotul la Vaslui,el nu sa afirmat?!Sau e din club cu voi si nu mai conteaza??Nu am nimic cu el sau cu clubul vostru,e o intrebare cat se poate la obiect.....Nu mai spuneti voi ca m-am afirmat ca nu stie nimeni ce a fost si ce consecinte am tras....
Sau am mai auzit una (daca te uiti mai inapoi la posturi ai sa vezi si tu),ca sa nu mai postez ca se aduna posturi!Da de ce se numeste "cafenea"?!
Daca ma trezesc intr-o dimineata pot sa spun aici "ca nu am dormit bine"....Care e problema cuiva?E un numar limitat de pagini?Vorba ta cui nu'i convine sa ignore posturile mele!

All times are GMT +2. The time now is 23:50.

- Copyright 2026 4Tuning