![]() |
Re: Club Renault 5
eu am pus sh,si acum regret..:-( bafta all
|
ok, asta era si ideea mea...dar vroiam sa vad niste preturi ca nu prea le mai stiu. Oricum am un magazin de unde luam piese, daca mai stie cineva alte magazine in afara de cele de pe lizeanu as vrea sa le stiu si eu... mercic
|
Quote:
|
200 lei ,e korect pretzu,cool m ,ial...;)
|
ok, trimite-mi un nr de tel. ca sunt destul de interesat. Mercic mult
|
Ah si apropo de piese, o idee cat de mica la ce preturi sunt are cineva...doar cateva exemple, ca sa stiu ce ma asteapta. Deocamdata nu am nici cea mai mica banuiala. M-ar interesa partea de bucsaraie. mercic
|
sos.giugiului nr 30...dnul:dan...piese noi si sh,,,,ca pretz nu jtiu ...da o fuga pana acolo
|
bucsaraia potriveste de la SRN/solenza,pivotii la fel...amortizoare am luat de la autonet,sachs.(tot ce e posibil sa mearga si amortizorul de le SRN/solenza)
Parbriz..la Gimarom...340ron luna trecuta..cu tot cu montaj+garantie. |
ok , iti multumesc. voi face o comparatie la preturi si calitate. Cu toate ca in privinta calitatii va fi o diferenta simtitoare...sa vedem.
In alta ordine de idei....cap putine post-uri pe aci...ce faceti lumee??? |
inca o chestie ce-mi lipseste...Are cineva un suport de casetofon pt r5 din '85? cel care vine aplicat in fata schimbatorului de viteze... Ai dreaq l-au furat cu totul!! Mercic
|
nu le mai potriviti de la supernova sau altceva ca e pacat,mai ales ca gasiti exact.puneti originali ca de supernova sunt groaznici la calitate.vezi ca are stefan din arad un calut din ala pentru casetofon.zi-i sa ti-l aduca cand mai vine in bucuresti.
|
poate vede mesajul si imi da si mie un PM ca nu stiu cu ce nick intra.
|
vezi ca are topic la vanzari piese,wrstefan e nick-ul lui.
|
vali.... esti constient ca omu are alpine turbo... da? ce vinde stefan de la arad e o consola de super 5 ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning