![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
ti se pare .... :lol:
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Pun si eu 3 poze cu un mic incident pe Autostrada soarelui la km 70 cand ma intorceam de la mare
P.S -daca deranjeaza lucian stergel |
:) Nu deranjeaza, dar vezi ca ai pus 4 poze :) Pana la urma ce masina e? Mie mi se pare a fi un porshan.. corect?
|
Quote:
|
Quote:
|
Cand mori nu stiu daca te amuza ...mai ales cand esti omorat din cauza unor Tampiti CARE SE CRED SOFERI....http://stirileprotv.ro/video/acciden...genta/60332559
|
va rog eu hai sa nu o dam in dramatisme aici :)
|
Se intampla zilnic treburi de-astea... deci nu ar trebuii sa ne mai mire ceva...
|
da dar le dau astia destul la stiri :) si semnalele de alarma se pare ca sunt degeaba trase :) ... daca ar merge toti ca noi ... asa cu 100 pe prima banda :)) viatza
|
Quote:
consum 3% la gogu.....merge degeaba golfu!:)) oricum a fost super tare drumu....pacat k nu ne-am dat un pic la ele sa le curatam tobele!!!! |
sa speram ca asa va fi si urmatoarea :)
|
b - 69 - msk ......... s-a vandut in seara asta ...
|
Astept cu interes urmatorul tau post, cu poze cu tot, si de ce nu? chiar si urmatorul post al noului proprietar al MSK-ului. Felicitari si tie si lui!
|
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock: ce cine cum cand ? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning