![]() |
|
Re: Diverse discutii
nu ala's yo! :twisted:
|
Quote:
|
foarte bine..si cea din mijloc...ma face sa fac un drum pana la Craiova? ca as vrea sa vin sa iau o suspensie de la cineva. si as combina nutilul cu placutul..
|
|
Quote:
|
aha.
bun atunci. bine ca stiu. merci ca stiu. oricum nu merita... :D :D |
:lol:
Lasa ma Bogdane ca venim noi cu tine... E ca si cum ai fi singur :lol: Daca se ia de tine cineva sa-mi spui mie ca fugim amandoi ;) Asa e, tipa din mijloc are un prieten mare rau ca si mie mi-a povestit ;) |
gata mai, trecem mai departe..ma uit deja pe topicul cu fetele de la tuning show de la prizma... am idei ...
|
Ataaaaaaaaat !:lol:
|
Re: Noi si masinile noastre
si in timp.
DON..sunt foarte aproape de achizitia unei suspensii si a chipului. asa ca sa imi tii pumnii ca ma duc spre RAI. |
unde atat..ca d-abia acum incepem... :D :P
|
bai vedetzi ca era la sectiunea bazar arcuri sport rosi pt kadett , Astra - se potrivesc si la cielo 1 mil neg le scoteatzi in 6-700 d emii
|
Quote:
Droopy, arcurile alea sport nu cumva erau si la mana a doua la banii aia? Ca eu asa cred... si nu prea m-ar bate gandul asa... |
pai mai tre sa iau jante...si astept ceva oferte. am de ales intre ceva de fabrica -care mie personal imi plac, si am auzit ca sunt mai rezistente decat alea aftermarket- de la un G4 sau Leon CupraR..sau unele OZ. sa vad ca inca ma pun pe picioare cu $.
dar oferte cam rare.. :D |
traiasca bossu'! ce faci bro'?
te-ai gandit sa mai dai si pe la noi? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning