![]() |
Re: B 28 N U T
imi place extraordinar de mult,si ma jur ca nu as dao pe nici un bmw.....:( dar il puteti intreba si pe ionut cel care a facut cele mai multe modificari la masina....care e treaba cu actele.......ca sa stiu atunci ca daca imi ia permisu ,talonu masini...si multe amenzi le fac la mn in buzau nu in buc. dar degeaba zic....si nu ma plang ca iau amenzi, nu ma deranjeaza, ca dupa ce am luat amenda ma urc in dacia mea ii dau o cheie plec si uit de suparare...in fine asta e...cine ma crede bn cn nu nu am ce sa mai zic.
|
Salut. zi-mi si mie modelul exact al oglinzi tale.
|
Quote:
|
Quote:
|
nu masina este la mn
|
am zis chestia asta si in cazul fostului wrc, ingrijoratii pot face o cheta pt readucerea gloriei masinii :giggle:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ma baieti nu fiti rai , cu glorie se referea la o stare destul de diferita in bine lin care se afla masina. Eu intr-o seara chiar am recitit mare parte din paginile de aici si a fost depusa o cantitate de munca si finante destul de considerabile si masina chiar arata (la cel care a facut-o) al naibi de bine. Sa speram ca va fii totul ok pana la urma desi eu personal , deci este vorba de mine si cum gandesc eu nu m-as apuca de un asemenea proiect!
In rest bafta tuturor ! |
sall stie cnv daca se mai vinde masina ? cateva poze mai actuale daca se poate sa vedem cum mai arata
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am adus o schimbare la exterior si una la partea mecanica
|
ar arata mult mai bine fara toate abtibildele, si cu niste oglinzi de 1310....
|
se mai vinde ?
|
urate pasaje,frumoase roti :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning