![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Cine are un BMW E46 MM--HAI ? Intreb pentru ca am vazut ca are suporti cu ,,4 TUNING,,:D
|
E masina lui SpeeDBreaker ;)
|
E cabrio masina?
|
Nu e cabrio, e sedan. :-)
|
Este un E46 cabrio. Negru perlat... Cred ca e 320... Stie cineva de el? Un pret?
|
http://www.emaramures.ro/Stiri/23224...-august-Suior-
Vine cineva?? :D PS: Nu stie cineva vitrine frigorifice de vanzare (second hand)...??? |
salut
stiu ca este un magazin de seconduri electro pe dobrogei linga blocul ala in constructie. cautam un tv si am vazut si vitrine frigorifice. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Daca mai stiti ceva magazine, uitati-va la pozele de mai jos cam de ce am nevoie :) Quote:
imi trebuie pentru un magazin... Imi deschid un magazin si imi trebuie vitrine frigorifice... Pentru carne, etc... Uite si poze cam ce: |
eu am fost acolo de max 2 saptamini. mai este un magazin pe traian, linga "ionut" sau cum ii zice la ala cu blugi, unde e zapp.
cei de pe dobrogei ziceau ca aduc tot timpul de dincolo, poate aduc ce vrei tu. mai este un magazin cu second din astea la piata, chiar peste drum de parcarea din fata pietei. bafta |
mai este unul pe cosmonautilor
|
[QUOTE=norbi_bidi;2552605]Cand a fost asta? Oare mai e ceva?
Daca mai stiti ceva magazine, uitati-va la pozele de mai jos cam de ce am nevoie :) nu lada imi trebuie :P imi trebuie pentru un magazin... Imi deschid un magazin si imi trebuie vitrine frigorifice... Pentru carne ai un pm pt vitrine |
Quote:
|
Quote:
trebuie sa facem CTC-ul:D |
ceva nou la politie :)) oare stiu sa-l conduca:)))
https://forum.4tuning.ro/219-masini-n...i-rutiere.html |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning