![]() |
Re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
Quote:
|
dar o masina de 90 cai sigur nu depaseste cu 32 km,pun pariu ca ai avut si roti mai mari mai late si mai grele decat alea de fabrica.
|
Da i-am dat mai mult . cine stie masina , stie despre ce este vorba.
Masina are MICI modificari de performanta , dar conteaza si acelea. Masina din fabrica face 12.1 secunde 0-100 , am reusit 9-10 :) |
Cu ce ai cronometrat 9 secunde ? Telefonul ?
|
Quote:
ps : data viitoare , astia cu 5445 de posturi de genu "hai sa ne aflam si noi in treaba" va rog abtineti-va. |
nu te supara dar motorul ala de 90 cai e sub limita discutiei. Ce modificari ai facut de performanta sa rupa asa norma? pune o poza cu masina in starea in care era cand ai scos 89101112 secunde.
|
Mai minte lumea dar nici chiar asa....
Daca ziceai ca ai motor de 2.0 poate te credeam...:lol: |
Orice masina depaseste viteza constructiva insa "Pe ceas". In realitate abia atinge viteza constructiva dupa 20 de ani si cu caii fugiti prin poieni de nebuni.
ps: ca sa scazi cu 2 -3 secunde 0-100 de fabrica iti trebuie modificari ce ar tripla valoarea masinii tale. Un Golf3 gti de 150 de ponei are 9,3 sec 0-100 si vmax 208. :yes: |
Quote:
|
Quote:
|
Haoleu rambo :lol:
Volanta usurata nu face dacat sa iti urce in ture mai repede, nu iti creste viteza maxima cu 30 de km .;) CAI e cam degeaba la perfuzia ta de motor cu 90 de cai de fabrica ( adica acum 20 de ani , acum daca mai ai 80 sa fii fericit). Interior usurat cu 40 de kg..:lol: Ai impresia ca daca in loc sa pui un obez de 100 de kg , pui un flacau de 60, masina ta va prinde in loc de 180 ,215?:lol: Naivitatea userilor acestui forum depaseste orice imaginatie sa moara gibilan.:lol: ps:Sa nu uitam de magica evacuare, care pe 1.8 de nouaj' da' cai iti da minim 20 de cai :lol: |
Quote:
Nu o sa vedeti niciodata Golf, Passat, Corsa, Logan, sau oricare alte masini de gen sa depaseasca pe drum drept vmax din talon. Diferentele stau doar in cat de fantezist e vitezometrul masinii respective. Iar un 1.8 aspirat fara modificari majore sa depaseasca cu 30km/h reali vmax-ul initial mi se pare SF. In cazul asta toti am baga cate 500euro in masini si ne-am lua la alergat cu V6-uri pe autostrada. |
@22VIN - Sincer nu vreau să intru în polemică cu nimeni dar maşina mea are viteză constructivă 204 km/h în talon şi pe GPS a arătat 218km/h în care 220km/h erau în bord. Acum depinde de la maşină la maşină. (PS: 5 trepte)
|
pai la cate modificari ai facut la masina poate s-au dereglat si acele de la ceasuri :) e greu ce sa mai zic..passat-ul meu de 116 cai + power box nu trece de 200 oricat as tine pedala apasata..
|
E plina lumea de naivi care cred ca ce e scris in talon e orientativ. Sunt atatea thread-uri cu viteze maxime depasite si explicatii diverse de la "viteza din talon e viteza garantata de constructor" ( :lol:) pana la "viteza din talon e aproximativa" (:rolleyes2).
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning