![]() |
Re: ACCIDENTE
Era bine să specifici şi un mic detaliu! :lol:
Să mai aibă şi permis de conducere! |
Quote:
Vb de puscarie...crezi ca asta o sa ii readuca la viata pe cei 3 morti si o sa se repare si loganul si ML-u? si tu stii ca nu! Eu zic sa-l condamne pe Huidu soferul care face minim 1000km pe an in trafic si nu a facut pana acuma nici o contraventie nu minora, ca alea nu se pun, ci chiar una pt care trea sa ii se ia permisul pt macar o luna! Quote:
|
Quote:
poi si cauciucurile de iarna unde erau ? vrei sa ma duc eu sa i le cumpar ? poi ma lasi cu vrajala asta de 2 bani. deci hai sa alergam toti ca descreieratii pe drumuri in conditiile alea cu slick eventual si cu balena de 2 tone si ceva. tu vi si imi scoti ochii cu autostrada, eu vin si ti scot cu exces de viteza si masina ne-echipata corespunzator. |
Quote:
ok, a facut o depasire intr-un loc in care nu trebuia, cariera lui este terminata, va plati intr-un fel sau altul pentru fapta sa, subiectul este inchis |
Quote:
Cand o sa faceti vreo prostie la volan, voluntar sau involuntar, sa va aduceti aminte ce ati scris aici despre Huidu. Nu-i iau apararea pentru ca n-am niciun interes insa nu suport ipocritii. |
Quote:
Ca zici de alergat, facem pariu ca eu un ML cu gumele alea Pirelli Scorpion, care apropo pt necunoscatori ca tine si multi altii sunt All-Seasons si prind destul de bine pe suprafete mai putin aderente daca nu-s uzate si parca as zice ca cele in cauza erau aproape noi, deci ca si cel in cauza ti-l tin in banda la viteza cu care mergea Huidu in curba cand a derapat cica in fix aceleasi conditii, si cu ESP si mai ales fara? Cu excesul de viteza nush, atata iti pot spune ca daca impactul era la peste 50kmph nu mai gaseai loganul, iar cei din ML aveau o problema muuuult mai mare de sanatate, iar despre echiparea necorespunzatoare vb prostii, si am zis mai sus exact si de ce! .....Crede-ma cunosc gumele respective, ba chiar am condus pe noroi si pe iarba Jeep Grand incaltat cu asa ceva, si nu m-au lasat la greu, sunt gume bune! |
Prea il pupati in cur pe Huidu asta, imi e teama insa ca peste 4-5 luni sa nu fie pe strazi si (Doamne Fereste) prieteni, parinti, rude de ale voastre sa nu se afle intr-un alt logan.
Cu asta am incheiat |
Cam suferi de tine ..
|
Quote:
.....sau poate-i politist la rutiera :o |
Quote:
Fara suparare pt oricine, dar cine isi ia chestii de genu logan, panda, punto, C1, 206, solenza, k, polo, agila, motocicleta, ATV, mai ales pt iesiri inafara orasului o face pe barba lui cu privire la riscuri de accidente si consecintele acestora! Oricum atentia la volan tre sa fie la fel de mare si-n ML sau Patrol ca si in 106 sau corsa. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Mă īntreb cānd vreodată īn istoria asta o să depăşiţi şi voi acest subiect ? :-)
|
Quote:
Deci stai un pic asa, prin situatia de fapt(cica linistea cand e) statul nu mai e de vina de starea unor oameni, majoritatea societatii inca as zice eu?!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning