![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
@Chucky nu esti singurul caruia nu-i merge site-ul :( cred ca e virusat...
|
a murit a murit....partea proasta e ca mie imi zice antivirusul ca am caluti troieni din aia din razboi si vor sa imi atace bijuteria mea de LEPTOP:))
|
10 Attachment(s)
pun si eu cate ceva din plictiseala, aici la OFF TOPIC:
|
@lupalb ce ciudat arata masina ta galben cu negru...dar a mea e meseriasa rau cu jantele alea pe auriu cu buza polisata:D
|
@TNO: asa mi-ar place sa arate, sincer... si in plus sa fie si buza vopsita...
Dar ...tinand cont ca nu stiu cat o sa mai am masinuta asta... cred ca nu imi mai fac multe planuri la ea. Pana una alta...te bagi duminica in targ, sa ne uitam la niste masinute? Hai ca o a doua parere nu strica.... Mergem la gramada, la intimidare... :ciggy::2gun::pistoles::ciggy: |
Quote:
|
La 11:30 dimineata ptr cumparaturi? Sa dau si eu banii
|
Quote:
|
Sunt putin nedumerit, poate ma ajuta si pe mine cineva.
Sunt curios daca intra jante Borbet A r17 cu 8,5j pe fata si 10j pe spate, et38 spate si 20 pe fata pe un Golf 3. Anvelope 235/35/17 pe spate, pe fata 205 sau 215 cred. Aripile evazate stiu ca trebuie dar nu sunt sigur ca o sa incapa. Pe un e36 incap 100% dar nu stiu pe golf ... :???: |
Ce suspensie ai ?
|
sport ..
chestia e ca am nevoie si de flanse .. cred ca o sa fie de 10mm .. |
pe spate cu et 38 o sa trebuiasca sa evazezi doar aripile,dar pe fata mai mult ca sigur trebuie sa pui distantier de vreo 15mm.
dar de ce nu ti-ai cautat jante cu prinderea 4x100 ? |
Probabil se refera ca modelul de janta merge pe E36 ....nu cred ca este vorba de al lui.
p.s: vezi ca o sa iti trebuiasca si alte prezoane mai lungi ( vezi sa le iei din material tratat + inele de centrare ) |
Quote:
Am vrut eu pe 17 .. dar sunt curios cum arata pe masina cu anbelopele trase Mi-e frica sa nu arate ca un tractor din spate :???: Cand imi fac flanse sau le cumpar le iau ce dimensiuni imi trebuie, nu este o problema. |
aa,atunci nu am inteles eu bine.o sa ii trebuiasca doar distantiere pe fata (din cate stiu la et20 s-ar putea sa atinga in amortizor) si aripile spate evazate.depinde si cat de joasa e suspensia.oricum,pana nu le pune pe masina nu are cum sa isi dea seama ce si cum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning