![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
Sunt convins ca daca folosesti un parfum cat de cat ok, nu imitatie, si le-ai zice sa te 'adulmece' ca ai folosit ceva feremoni etc etc povestea anterioara, ai avea ceva mai mult succes. |
Puţin offtopic: ştiu eu pe unu' pe care aş da cu feromoni de căţele, după care să mă aşez deoparte cu popcornu-n braţe să savurez scena. Sau scenele... :lol:
|
O masina tare, manele la maxim si un lant gros la gat....cam asta e standardul majoritatii femeilor din ziua de azi..Nu conteaza ca iti pute gura, ca mai scapi cate o basina sau o ragaitura,important e ca in ziua aia zana e copilot intr-o masina tare chiar daca maine are inscriptionat pe frunte:50 oralul,100 ron numarul,150-200 ora!!!
|
Quote:
Dar pana nu se apuizeaza stocurile, desi stiu efectul feromonilor si chiar ma fascineaza treburile de genul, sa fim seriosi, credeti ca o sticluta cu o chestie puturoasa o sa va aduca o partida? Proabil ca exista cine stie ce astfel de sticlute magice, dar cu siguranta nu se vand la magazinele de totul la 3.99 lei. |
salut baieti. desi nu pot sa zic ca sunt urat sau ca sunt virgin din pacate toate fetele pe care le`am avut pana acum au fost combinate pe mess net sau cunostiinte. cand vine vorba sa ma bag in seama cu o fata pe care nu o cunosc park ma transform si intru intr`o stare in care nu pot sa zic nici un cuvant .. in fine ce vreau de la voi este sa ma ajutati daca se poate cu cateva idei de a ma baga in seama cu o fata in club sau la facultate etc .. sau ce as putea face sa trec peste timiditatea asta .stiu ca am 20 de ani si e aiurea dar mam saturat sa ma uit la alti prieteni de ai mei cum agatza fete in club si eu stau si ma uit si nu fac nimik.
|
Quote:
2-3 replici BUNE si a ta e.replicile difera in functie de caz,dar,ca sa-ti formezi o parere despre ce zic eu aici,incearca sa-ti dai seama ce vroiau fetele cu care ai fost pana acum.e cam acelasi lucru,diferenta e ca atunci cand agati nu stii cum o cheama. |
Quote:
|
sau replici gen "auzi papusa, azi avem apa calda!" sau "cand ai mancat ultima oara?":lol::lol::lol:
|
Ascultati-l pe Sageata ca stie ce spune!!! :lol::lol::lol:
|
@sageata : loooool , prea tari fazele :))))
acu pe bune : daca esti in club e relativ simplu , mergi la ea si o iei la dans..in timpu dansului faci putina conversatie acolo , aflii cum o cheama la la la...si dupa 1 dans 2 o chemi "sa ia putin aer".iti iei frumos geaca cu tine in caz ca i se face frig sa fii pregatit si de acolo aflii nr de tel si ce mai trebuie. iar la facultate : iar , relativ simplu. "din intamplare" iti lipsesc niste cursuri..sau din intamplare va nimeriti la secretariat.sau nu mai ai loc in sala si te asezi langa ea(chiar daca sala e goala :D ). ideea in sine e sa fii tu , sa nu incerci sa pari altfel.sa fii decent , respectabil (nu cocalaur cu..."ce face fetele?te plimbi?" sau chestii de genu ).tragi aer adanc in piept si mergi cu incredere nu cu frica.dupa ce ai deschis discutia, subiecte sunt o gramada de discutat.numa nu-ti fie frica ca nu-ti da nimeni in cap..in cel mai rau caz iti zice ca n-are treaba cu tine..moment in care iti indrepti atentia spre urmatoare "victima".. |
tre sa fii funnyyyyyyyy
fetele zic ca sunt funnyyy deci un zambet aduce multe'n traista :lol: |
Bai baiet... tipu' nostru are o problema cu timiditatea - voi iti dati sfaturi and stuff... dar daca nu poate deschide gura de fata cu ea... sau daca are "tremolo" in voce... gagica-l simte si stiti mai departe cum se intampla.
Fomeile vor sa stie ca el e stapan pe situatie. Acolo e de lucru, stimabile! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Adică poate părinţii noştri să fi agăţat cu treaba asta... Ah, şi încă o curiozitate, că citeam mai sus: cum "iei la dans" o fată în club? Că în club muzica de dans e făcută să dansezi mai mult "mono", dj-ii nu mai pun demult "bluzuri" :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning