![]() |
Re: discutii Satu Mare
Care-i calea cea buna ?!? Faceti si voi un expo, ceva.... Nu mi-o luati in nume de rau dar dupa parerea mea sloganul "haideti fratilor sa ne-adunam ca sa nu mai fim imprastiati" nu are nici un sens. Au mai fost "intemeiate" tot felul de cluburi dar dupa "infiintare" n-a mai auzit nimeni nimic inafara catorva intalniri pozate in parcarea de sub pod... Nu este macar un topic dedicat acestui club sau daca va fi, dupa 2 - 3 pagini va fi de domeniul trecutului. Nu spun asta din rautate ca cine ma cunoaste stie ca nu sunt un om rau-intentionat dar daca o anumita pasiune va aduna la un loc atunci dati frau liber imaginatiei si folositi-va cumva timpul liber in acest sens. Sper ca nu am fost inteles gresit dar un club are si activitati. Daca e hobby, faceti ceva ce nu a facut altcineva inaintea voastra ;) Pana atunci va urez traditionalul "Bafta in continuare si tineti-o tot asa !"
|
Quote:
Nu-i nimic rau sa va intilniti sub pod, dar nu uitati ca si batrina dacie o mie trei sute si ceva asa si-a inceput cariera de masina ''modificata''.Mai intai a fost catelul de plus care isi misca gitul in armonie cu gropile, apoi a aparut coada de vulpe folosita in loc de breloc la cheie, apoi volanul imbracat in blana, stickerul cu vultur care se aplica pe capota(si care se procura foarte greu:) ) si nu in ultimul rand maciulia de la schimbator cu castele la interior... Aveti grija de ''bijuteriile'' voastre tehnice, sint niste realizari impresionante, rivnite de toti iubitorii de masini adevarate. Nu va lasati, tineti-o tot asa, bafta!!!Ne vedem sub pod!!!Sarbatori fericite! |
Am accesat si eu ************* - forum SM... intr-adevar exista o comunitate si au facut chiar modificari la masini ! citez :
- "...schimbat becurile de la butoanele de pe consola de bord...le-am facut rosii dar din pacate s-au cam decolorat becurile, asa ca ma voi gandi la alta solutie sa ramana un rosu frumos, o sonorizare ceva mai buna decat originalul..." - " ...schimbat culoarea ceasului si a displeiului in alb ozram si rosu + consola de butoane in culoarea alba,am schimbat si becu din plafoniera cu leduri..." Haideti si voi cu loganurile la urmatorul show ;) Bafta va doresc ! |
....:) nu fi rau szambi
|
Nu consider ca am fost rau. Singurul lucru deranjant este ca dupa toate discutiile anterioare, show-urile si rally-sprinturile ce au avut loc, unii considera ca miscare tuning coloratul becurilor DAR nu am injurat pe nimeni, nu m-am exprimat jignitor la adresa nimanui si cred ca nu am suparat pe nimeni ... Mi-am exprimat doar parerea personala care poate fi gresita. Este un forum liber si daca cineva considera ca nu am dreptate poate sa "demonteze" cele afirmate de mine ;)
|
Părerea mea:
-Logan este o maşină de compromis, a familiştilor şi a habarniştilor, este o maşină care nu are nimic comun cu fenomenul tuning, nici cu performance. Este alegerea oamenilor care nu au avut curajul sau inteligenţa de a cumpăra un Honda CRX, un ursuleţ sau altceva, care să aibă măcar "vene" sportive. -Faptul că aceşti copii īşi trăiesc senzaţia de tuning prin montarea becurilor roşii, şi altor prostii, să fie, e viaţa lor, e stilul lor, este o alegere personală, a way of life.... -Dacă această mişcare aduce ceva nou īn viaţa automobilistică a sătmarului, ridică nivelul sportiv sau cultural, cum au fost şi vor fi evenimentele noastre, atunci este binevenită, şi copiilor le doresc, cum e obiceiul pe aici, "multă baftă" :) |
Nu ati inteles ce am vrut sa facem defapt, ideea de comunitate nu inseamna neaparat "tuning". Nu stiu ce ati inteles voi...Nu am scris nicaieri ca sunt doar masini modificate sau ca vrem sa ne laudam cu becuri colorate sau mai stiu eu ce....
In club sunt bine veniti toti loganistii din oras, indiferent daca vor sau nu sa-si faca vreo modificare la masini.... Multumim pentru aprecieri si critici.... |
Mersi Gergo ka ai pomenit de CRX si ``ursulet`` :)) mult succes va doresc tuturor !!!
|
Fara sa tin partea nimanui discutia asta a luat-o razna zic eu de la o simpla postare a unui link ce duce la "comunitatea Logan Club SM" in satumareonline.ro ca o idee de club monomarca (dar nu numai din spusele lui Spark88 "sunt bineveniti doritorii"); totusi totul a dus la "capra vecinului e mai urata" ...tuning...doamne fereste ce evazari pentru jante de 9j si nu mai stiu ce leduri/becuri"` - Chestii ce n-au fost mentionate de Spark88 - "Clubul isi propune sa ajute, sa sfatuiasca si sa adune laolalta toti posesorii si viitorii posesori de Loganuri...
Prin intalniri reusim sa ne ajutam reciproc la imbunatatirea masinilor, la intretinerea lor, la eventualele modificari si nu in ultimul rand sa realizam o comunitate la nivel de judet" ....scuza-ti daca am jignit pe cineva ! Bafta ! |
Quote:
Ca idee, revin totusi cu mentiunea : "daca e hobby, faceti ceva ce nu a facut altcineva inaintea voastra ;) " |
Quote:
|
dar daca tot veni vorba de meetinguri in SM...numa Loganuri avem in oras ?:?: Nu vreau sa supar pe nimeni dar mi se pare jenant ca sunt persoane din alte orase care fac mai buna treaba ca SM... si cand stai te gandesti ca avem in oras niste masini care ar avea ce arata......
|
Despre faptul cine face sau nu face ceva in Satu Mare:
Satu Mare a organizat in iunie o cursa de accelerare de nivel internaţional, la care au sosit peste 8000 de vizitatori şi s-au aliniat la start peste 150 de maşini, printre care multe sub 10 secunde. Drift Show, un expo tuning internaţional, streetfighter show, oldtimer expo, acţiuni de caritate, tot ce poţi īnchipui. Uită-te doar la un video: https://vimeo.com/5367944 Cred că ne putem māndri cu asta, mult mai bine decāt cu 10 maşini tunate de sub pod. |
trebuie sa spun ca sunt de acord cu tine aici...:lol: dar...in rest...? pauza...
e ca si cum o zi sau un weekend dintr-un an e 100% tuning show cu de toate...curse, expo, fete, concursuri etc etc etc...si in rest tot anul stam la semafoare si ne uitam la bord... mi se pare prea putina miscare in orasul asta tinand cont de ce masini avem... voi ce parere aveti ?...si aici pot sa mai incadrez si niste persoane care nu au mare lucru sub capota...dar au ambitie... |
Quote:
Pe vremea cand exista NLR se mai aduna lumea la intalniri.... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning