![]() |
|
Re: Cafeneaua ieşenilor pe 4tuning (off topic in limita bunului simţ)
stie careva unde e Pegasus Curier in Iasi ? ... gugal nu m'a ajutat tare mult.
|
0744-623501 asta e numarul pe iasi. Suna si iti explica ala unde tre sa ajungi. Din cate stiam eu nu au sediu, e un gagiu pe care il suni si vine sa iti ia coletul si la livrari livreaza pana goleste masina, dar na, e posibil sa se mai fi schimbat situatia.
|
ms frumos,
gugal mi'a zis ca au sediu in iasi pe str Bucium, nr 23. Pegasus Curier SA :) |
Deci pe bucium 23 are sediu si sprint curier. Poate or avea in aceeasi locatie, sau s-au inteles intre ei sa lase pegasus marfa la ei... In fine, Bucium 23 e pe partea stanga cum te duci spre motel, inainte de curba de la Onyx. Intrarea se face pe o stradela intre Caremil Bucium si Casa Lebada. Intri in parcarea de la caremil si vezi o straduta care duce in spate. Daca nu vezi nici un alt semn explicit de Pegasus, mergi pana in capat (treci peste o cale ferata dezafectata si intri printr-o poarta verde) si ajungi a sediul Sprint Curier. Eventual intrebi pe acolo mai multe detalii.
|
5 Attachment(s)
am gasit niste poze, am zis sa le pun asa de dragul vremurilor.
|
Hehe...multam frumos Espi. Dau o bere cand ne vedem. Pozele astea....they bring back so many memories. :oops:
|
eheeee super masinile :X :X sa le purtati sanatos
|
da ma espi...ce vremi...or sa vina din nou...
|
hi hi hi..ninge iar..ce bine....am scapat si de stres-ul ..licentei..hai ...cine merge la o joaca pe zapada..??? va astept maine seara ...in fata la Palat...uff...asta daca mai e zapada pana atunci ..desigur....
P.S...va rog ingropatzi "securea" acum ca tot e zapada....voi care nu mai incapeti de cei " fuduli de prin copou"...si hai sa ne distram...sa lasam frustatii in viata lor....si apoi..e democratie..face fiecare ce vrea....si sfatul meu ar fi sa nu-i bagam in seama....sa facem ..lliiinnnniiisssttteee sa nu ii trezim din prostia lor :::)))) P.S..2..atentie viteza ucide..nu te lasa inselat..atentie a nins...conduceti prudent....doar frana de motor... :) si desigur frana de mana :))) |
Quote:
|
Re: Cafeneaua Iesenilor Pe 4Tuning
Quote:
bagă un ochi acolo, e moca :lol: |
Intradevar Espi,frumoase poze,frumoase amintiri....oameni de calitate.
Razvan,chiar crezi ca vom mai avea parte de astfel de momente?Sau format alte grupuri,acuma sunt orgolii multe si mi se pare mie, mult mai putina pasiune.Dar asta e doar parerea mea....sper sa ma insel si realitatea sa fie,sau sa devina alta.O seara minunata la toata lumea. |
Quote:
|
pai hai sa uitam de orgolii si ne intalnim toti la o frana de mana ceva. uitati zapada e proaspata am testat`o eu. parcari goale cu siguranta gasim. :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning