![]() |
Re: Întâlnirile membrilor 4tuning din Bacău
Echipajul Racheta.. :)))
|
oooo ffff inca o zi de asteptare
facem o demonstrare ..,o liniuta etc sageata te mai bagi la provocarea aia ? :)) |
da..o liniutza din betisoare :)
|
Eventual una de tras pe nas.:rolleyes2
|
Quote:
|
Stai linistit,politia 'vegheaza' toata forumurile auto,mai ales asta.Deci maine seara bagati in condica de prezenta si rutiera.:D
|
Da, pot veni cu noi şi la o cafea, nu e problemă, tocmai l-au lăsat azi pe Fil-ul fără permis, până mâine când contestă p.v.-ul, deci un nou pieton...
|
Vă spun sincer că am ramas absolut uimit (şi nu numai eu) de întâlnirea din seara asta, a fost cea mai mare si cea mai relaxată întâlnire pe care a provocat-o 4tuning de ani de zile în zonă, cred că peste 20 de maşini şi sigur mai bine de 40 de oameni, număraţi de mine şi de f0cs, o reuşită deplină, care va avea ecouri nu numai pe secţiunea locală.
Fotografiile probabil ca vor ajunge mâine pe forum, vă mulţumesc tuturor celor care au venit, lui Răzvan LKN de la Suceava, băieţilor din Oneşti care au venit tot atâţi câţi au fost din Bacău, băieţilor de aici, lui Dragoş că a completat spectacolul pe care l-a dat cu Răzvan în parcarea aia mare şi luminată, deja e un preview excelent pentru sezonul ce urmează, ce să mai, a fost de nota 20 :) |
si sa nu uitam, in vinerea de dupa weekendul cu 4tuning days, anume 19 martie, planificam a-2-a intalnire. Va asteptam pe acceasi si poate chiar si mai multi, maine voi aparea si cateva poze...Multumim pentru prezenta in numar mare, felicitari razvan si dragos pentru show`ul dat, scurt dar de efect.
|
si uite ca se poate si la noi, super tare intalnirea.era si cazul sa mai iesim din amorteala.asa sa fie la fiecare intalnire daca nu si mai bine.felicitari tuturor dar in special lui aleks pentru initiativa
|
intradevar o intalnire foarte reusita. frumos spectacolul din parcare si atmosfera de la "suc". ar trebui sa facem mai des de astea :)
|
Imi pare sincer rau ca nu am putut si eu ajunge...nu mia dat sefu' liber azi ca sa plec mai devreme...initial mam suparat dar ulterior a fost un lucru bun ca altfel nu puteam intra in posesia triplelor :)...pune si tu focs ceva poze ca sigur ai pozat :) sa vedem si noi una alta...si niste filmulete...
Eu propun ca lunar sa facem o intalnire ZONALA! Odata pe luna fratilor, bacaul, cu suceava, cu iasi, cu piatra, cu roman, cu tg nt, cu onesti si toate orasele moldovei care au comunitati. Pe principiul luna asta in bacau, luna viitoare in piatra, luna cealalta in Suceava...sa nu se supere nimeni "ca ne deplasam doar acolo"...odata pe luna intalnire ZONALA! a Moldovei...intelegeti voi...nu ar fi frumos??? Mai ales ca vine caldura... |
astazi s-a dovedit ca pasiunea nu are limite... a fost o intalnire foarte reusita...asteptam poze si filmulete
razvan LKN :D |
teroare la mall :)))
|
:(..next time....!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning