![]() |
Re: Club CIELO
[QUOTE=poncu_bogdan
Ce sa itzi zic .. itzi urez succes si sper sa iasa exact ce vrei asa cum a iesit la mine .. oricum mai tzine`ma la curent daca mai faci vre`o modificare .. Numai bine |
salut fratilor...am si eu o intrebare,probabil s-a mai vorbit pe forum despre asta,dar nu am gasit....vreau sa-mi fac si eu farurile negre pe interior...si nu prea merg desfacute...ce sfaturi imi dati?
|
5 Attachment(s)
Cel mai simplu si elegant cu feon de aer cald. In cuptor nu incap. Semnalizatoarele iti recomand sa le faci cu apa fiarta ca feonul e prea puternic.
|
Merge si cu suflanta de aer cald la semnalizari dar sa sufli din spate si sa plimbi jet-ul de aer ca sa nu se inmoaie plasticul.
|
Mai Mircea dar ce unghie shic ai ma fata :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Bonus! Poza cu folie pe stopuri in partea de sus. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Feon din comert. Dala cu 40 de roni.
Ps. Folia se da jos de pe stopuri pe loc daca ai pb. Vopseaua... Si foilia o poti alege tu cat sa fie de inchisa iar mie asa mi-a placut. |
CieloClub Romania on Facebook + cateva filmulete de la intalnirea din august (urcate cam tarziu cei drept).
|
foarte tare Snapy_xxl :D, sus ai "CieloClub Romania on Facebook" si jos la semnatura "Fuck Facebook"
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Pana la urma e un facelift...parerea mea ca spatele vechi e mai misto dar ideaa cu faruri cu lupe e buna...bordul la baza lui e la fel...e umpic upgradat...dar tot cam aia e..un un fel de logan facelift..o bara, un far, un stop si mici modif la interiro.....oricum e bine ca inca se fabrica.
|
Sa nu uitam de motorul de 1.6 ;)
|
maine seara...adik joi seara baietii din Bucuresti sunt invitati la intalnirea cieloclub.ro.......la ora 20:00 in spatele salii polivalente....pentru orice nelamurile va stau la dispozitie:0760.991.910
|
Cumpar far electric stanga Cielo! :D
|
Nexia Club Rusia: https://www.youtube.com/watch?v=iiGI4v6ex-Y
|
acum pe cielo am jante stock de tabla si asi vrea ca in viitor sa le schimb...
care este cea mai mare janta pe care o pot pune pe cielo fara sa atinga pe acolo?am un cielo korea din 96,105 mi km reali...si ma gandesc sa modific ceva pe la ea... |
In principiu o sa atinga in aripi cele cu ET mare. Chiar si cele pe 14 :P Sau cele mai mari de 6J
|
Baieti... cei care ati renuntat la bandourile laterale.... in caza ca le mai aveti si sunt intregi mi le donati mie ??:D
|
ti le dau eu pe ale mele mykey :P
Suna-ma sa ne intalnim ! Te salut |
Quote:
AM vb.... te sun eu mai in colo! ms! |
Salut baieti sunt Marius de pe CieloClub.Ro cei vechi ma stiti, am o veste buna luni 1 noiembrie site ul nostru o sa si revina la viata. Multumim pentru intelegere si asteptare, ne vedem acolo. Numai bine.
|
Quote:
|
si tot asteptam :peace:
|
apreciem efortul vostru si va sustinem....abia astept sa mearga din nou forumu...
|
vreau si eu poze cu cielo tuning care aveti:D id mess mihai_cosmin90 posed o sageata gri:D
|
Priveste pe aici pe fprum ca ai ce
|
Quote:
|
Stai asa ca nu s-a terminat ziua de 1 noiembrie. Mai e pana la 12 noaptea :lol:
|
|
Doamne cum conduce tipa :D
Ar trebui sa o traga politia pe dreapta pentru folie la ce ochelari are:shock: |
Are careva vreo idee de unde pot sa imi iau si eu niste faruri cu lupa etc .. orice altfel de faruri inafara de ce e stoc ?
Quote:
|
Sfatul meu este sa NU-ti iei faruri cu lupa , nu "bat" bine :) . Mai bine iti iei faruri clare :) .
|
depinde daca ai idee cum sa le reglezi...
|
Farurile cu lupa de 2 lei nu sunt bune de nimic. Si-a luat un prieten pe logan. Atatau super misto cu angel eyes. Dar erau chioare la maxim. Nimic nu vedeai cu ele. Si asta dupa ce au fost reglate in service.
|
Si tu crezi ca cei din service isi dau silinta sa ti le regleze exact cum ar trebui?
Le regleaza pana unde pot ei. Eu am avut faruri de 2 lei cu lupe pe cielo si nu se pot compara cu felinarul de fabrica, dar cu conditia sa fie bine reglate. |
Din pacate nu am auzit pe cineva care sa fie multumit de farurile de pe cielo de fabrica. Dar treaba cu astea de logan iti zici sigur. A trebuit sa le vanda pentru ca noaptea nu erau bune de nimic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning