![]() |
Re: Discutii despre orice!
si nu ai putut sa imi zici cand am fo in baia mare :)) ! eu am tot batut aropouri ca-s frumoase :)
|
Lasa ca e mai bine asa, ai timp sa te gandesti BINE pana mai vii in BM, si daca le mai vrei, facem schimb ;)) (Pe bune)
|
ok sa vedem daca stau bine pe culoarea neagra :) ! acu iar am motiv sa vin in baia mare
|
Quote:
|
Afacerist mic care esti tu, Razvan! :lol:
|
|
ma poate ajuta cineva ???
mi-am cumparat un condensator pt amplificator, in masina.... Habar nu am cum sa`l montez.....Are 2 borne Respectiv + si - are ceva afisaj electronic pe el........ are curent in el..... asa e condensatoru... Hifonics 1.0 farad capacitor generation XX The gods |
cristi cand l-ai achizitionat condesatorul nu ai primit si instructiuni(hartie) cu modul in care se monteaza??
p.s am aflat cum se monteaza... |
5 Attachment(s)
lam cumparat sh.
si nu am primit nici o garantie k merge :)) ma ajutat razvyrulz mi`a explicat detaliat cum sa`l montez... la`m montat provizoriu, si merge perfect Ms oricum :) atasez ceva poze` nu stiu unde sa-l montez definitiv.....pe woofer.... nu mi`ar placea sal las asa prin portb. |
Cat ai dat pe el ?
|
la 100 ron La`m scos
edit later : Ce parere aveti despre noua moneda de 50 Bani (aurel vlaicu) eu posed o moneda..... |
ce moneda? s-a scos moneda noua? e ceva aniversar sau cum?
gata, m-am lamurit :D http://www.apropo.ro/cash/noua-moned...-arata-7748060 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
biata moneda, cind te gindesti ca a aparut in 2010 si acum e in ladita cu bani vechi ... |
Ce parere aveti despre DRumurile Din romania.....
de exemplu baiamare - Somcuta Mare e un dezastru..... intre Recea si Lapusel e dezastru........ rupi masina in 2 :) |
Intre baia mare si seini ii groaznic :rolleyes2 . Zilnic vad masini pe marginea drumului schimband roti . Acum cateva zile , i-a zburat roata unei dube , din cauza gropilor ...
|
VARZAAAAAA !!!!!!!!!
am fost azi pana in Lapusel.....dezastru :( |
Drumu catre Satu Mare cum e? Am de facut Marti un drum.. :lol:
|
Pana la seini ii dezastru . Stiu fiecare groapa unde ii :lol: . De la seini incolo nu stiu . Iti zic maine cum e ;)
Si ca sa vezi ce bine stiu drumul baia mare seini : in tauti la biserica aia unde se imparte drumul in 2 , exista un crater aproape cat banda , intre cicarlau si ilba sunt cateva gropi adanci (mai pe margine), in ilba dupa drumul spre handal o sa fi nevoit sa opresti pentru ca nu o sa sti in ce parte sa ocolesti craterul din mijlocul drumului , la iesire din ilba sunt gropi multe , in curba de la intrare in sabisa o sa faci jaloane si mai ales prin seini :lol::lol: Noteaza-ti pe o foaie :lol: |
intre Ilba si sabisa tot timpu erau gropi...chiar mari....si cand era drumu cat de cat bun...acuma imi inchipui cum e :))
|
Quote:
|
La intrare in seini ii cat de cat bun . Dupa peco incepe distractia (sa ai grija chiar dupa peco pentru ca tot timpul ii apa pe margine iar sub apa se afla craterele) . Pana in centru ii plin de gropi peste tot .Langa liceu (mai exact pe partea stanga cum mergi spre sm ) sunt niste cratere uriase si pana intre judete sunt gropi multe ;)
|
Ii clar, slalom.. :lol:, eu tot raman de parerea ca astea sunt sistemele secrete de combatere a vitezomanilor in Romania.. :lol: mai sunt amplasate si strategic.. :lol:
|
am fost miercurea trecuta la cluj -pana la dej mi-am verificat toate plombele din gura,de la dej esti in alta tara,dincoace spre satumare aceiasi poveste,inarmeazate cu multa rabdare si ai grija unde sunt belti ca nu stii ce se ascunde in ele.
|
ruta somcuta mare.-remetea-.baiamare i destul de ok..
am fost azi, e mult mai buna decat cealalta :)) |
Inseamna ca strazile din Neamt is lux,dupa cum povestiti voi:lol::lol:
|
|
Si eu alimentez in moldova :P
|
Si eu tot din ucraina alimentez :-)
|
Cipri - golf 2 Cip
frumos parasolar si-a pus pe golf........ |
Tara asta ma ingroseste tot mai mult pe zii ce trece. Astazi platind factura de gaz la sediu E-ON Gaz pe platou.. Am vazut o babuta care ii facea scandal casierei ca nu are sa ii dea rest 5 bani.. Ii tot repeta ca nu are din ce trai si ca are nevoie de bani.. Poate vi se pare incredibil.. but it's happening.. right next to us! Am ramas: :cry:. ROMANIA, TE IUBESC!!!
|
Am auzit ca nu se mai poate platii acolo, doar la banci.. :rolleyes2
Cei care aveti drum in Satu Mare, aveti grija mare la intrare in oras, acolo unde incepe spatiul verde, esti obligat sa opresti sa poti trece prin gropile alea, e dezastru, in Botiz este poduletul ala mic galben dupa calea ferata parca, sensul de mers catre Satu Mare e bombardat.. eu am mers pe contrasens :lol:, apar cratere si pe "drumul bun" catre Aeroport.. si mai departe.. |
Sa vezi ce ii si pe drumul spre vama .... ai de capul meu . Am fost azi pe acolo ... este o groapa , va zic sincer , nu am vazut in viata mea o groapa in asfalt asa mare si adanca !
|
Dak tot se discuta despre orice am si eu o intrebare pentru cunoscatori: Pot pune un motor de 2,5 pe o masina care are motor de 1,6? dak da ce modificari necesita?Ps. Se vb de BMW e36 1994
|
Nu stiu sigur dar am pus pe aceeasi masina motor de 2,5 in locul unuia de 2.0!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning